Keystone logo
Brooklyn Law School LL.M i forretningsrett
Brooklyn Law School

LL.M i forretningsrett

New York, USA

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* per kreditttid

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

LL.M i forretningsrett

Lev og lær i Brooklyn, den stadig evolusjonerende internasjonale knutepunktet for kultur og innovasjon. Brooklyn Law School ligger bare noen minutter fra Wall Street, epicenteret for internasjonal finans og Silicon Alley, navet for teknologiske oppstart. Fordyp deg i et virkelighets læringsmiljø der LL.M. Studentene vokser både profesjonelt og personlig.

Brooklyn Law School ligger bare noen minutter fra Wall Street, midtpunktet for internasjonal finans, og er det ideelle stedet å studere utviklingen av forretningsutøvelsen. Vårt anerkjente forretningsrettslige fakultet inkluderer både mangeårige medlemmer med dype røtter i det forretningsrettslige samfunnet og strålende unge lærde i forkant av disiplinen. Våre grunnleggende kurs gir en grundig forankring i hvordan loven styrer organisasjoner, fra små bedrifter og privateide selskaper til store bedriftsbedrifter med mange datterselskaper og tilknyttede selskaper. Et utvalg av avanserte kurstilbud, inkludert seminarer og spesialkurs, gir studentene muligheter til å fordype seg nærmere i bestemte områder.

Dennis J. Block Center for Study of International Business Law, nå i det tredje tiåret, sponser en rekke arrangementer om moderne internasjonale forretningsspørsmål og drar innflytelsesrike forskere og utøvere til Law School. I tillegg forener det nye senteret for studier av virksomhetsrett og regulering Law Schools eksisterende mangfoldige forretnings- og handelsrettslige programmer ved å tilby et forum for stipend som tilbyr nye perspektiver på og løsninger på virksomhetsrettslige og lovgivningsmessige spørsmål i den virkelige verden.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studenter ved Brooklyn Law School har muligheten til å fokusere sine kurs på generell amerikansk lov, forretningsrett, immateriell rett eller flyktning- og immigrasjonsrett. LL.M. pensum gir advokater som er trent i utlandet den kunnskapen som trengs for å mestre amerikansk juridisk diskurs og for å forbedre ferdighetene deres for praksis i hjemlandet. LL.M. programmet oppfyller videre kravene for å stille til New York State Bar Exam. Som en lisensiert advokat i flere jurisdiksjoner, vil du være den globale advokaten i det 21. århundre.

Med vår innovative LL.M. Programmet støttes av over et århundre av dyktighet, møter vi kravene til en ny lovverden.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLB (Hons) Jus med Business
  • Online United Kingdom
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer
 • LLB (Hons) Law with International Business
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland