Keystone logo
Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Introduksjon

Siden 1991 har Brickfields Asia College (BAC) etablert seg som den raskeste og smarteste måten å britiske Law & Business grader. Etter å ha sendt mer enn 6500 loven nyutdannede i praksis, har høgskolen etablert et godt rykte som en leverandør av kvalitetsutdanning. Sine kandidater er svært ettertraktet av lokale og internasjonale bedrifter i både offentlig og privat sektor.

BAC har i dag partnerskap og overbevisninger med mer enn 20 utenlandske universiteter (for det meste i Storbritannia) og yrkesorganisasjoner, og tilbyr sine studenter tilgang til over 70 verdensklasse Law og Business grader og faglige kvalifikasjoner som kan gjennomføres lokalt eller i utlandet.

BAC har produsert over 200 World og nasjonale toppstudenter, Bestill Prisvinnere, 1st Class og andre overdeler i løpet av de siste to årene alene. Suksessen til sine studenter viser BAC forpliktelse til å tilby en bemerkelsesverdig pedagogisk erfaring. I erkjennelsen av dette, ble BAC tildelt Brand Laureate beste merke i juridisk utdanning for 2012 og SME Recognition Award 2013 for Service Excellence.

BAC anerkjente fakultetet av høyt kvalifiserte akademikere og erfarne utøvere gi ryggraden til BAC suksesshistorie i å levere det beste for sine studenter. Sammen med metodisk undersøkt og forberedt læremateriell, gir e-læringsportal round-the-clock støtte slik at hver elev til å realisere sitt sanne potensial.

BAC er forpliktet til å gjøre hver elevs pedagogisk erfaring ved høgskolen en morsom, givende og vellykket en samtidig forbedre sine kvalifikasjoner for å sikre deres fremtidige suksess. BAC ser frem til å ønske elevene til å lage sine pedagogiske erfaringer ved høgskolen morsomt, givende og vellykket.

Steder

  • Shah Alam

    Jalan Utara, Section 14, , 46200, Shah Alam

  • Kuala Lumpur

    Jalan Tun Sambanthan 68-2 , 50470 , Kuala Lumpur

    Spørsmål