Keystone logo
American University

American University

American University

Introduksjon

American University utnytter kraften og formålet med stipend, læring og fellesskap for å påvirke vår skiftende verden. Fra bærekraft til sosial rettferdighet til realfag, AUs fakultet, studenter, ansatte og alumner er forandringsskapere.

Grunnlagt i 1893, American University er en fremtredende, privat institusjon lokalisert i landets hovedstad Washington, DC. Med et konkurransedyktig sterkt tverrfaglig fokus, politikkdrevne akademiske programmer og effektfulle studentaktivister og alumner, tilbyr AU mer enn 135 mastergradsprogrammer, fra syv skoler.

Et universitet som er lite nok til at du kan føle deg sett og stort nok til å tiltrekke historiske personer til campus for å engasjere samfunnet vårt i viktige spørsmål. American University er kjent for å forberede generasjoner av forskere som fortsetter å bli nasjonale og internasjonale offentlige ledere og endringsagenter i hele vårt globale fellesskap.

Oppdrag

For å fremme kunnskap, fremme intellektuell nysgjerrighet, bygge fellesskap og styrke liv med formål, service og lederskap.

Syn

American University er et ledende studentsentrert forskningsuniversitet der lidenskapelige elever, dristige ledere, engasjerte forskere, innovatører og aktive borgere slipper løs kraften til samarbeidsoppdagelse. Vi samarbeider med nøkkelorganisasjoner i Washington, DC, regionen og rundt om i verden for å forbedre den menneskelige tilstanden, lære av en lang rekke erfaringer og praksisplasser, skape meningsfull endring og møte samfunnets nåværende og nye utfordringer.

Campus funksjoner

Episenteret for innvirkning

Plassert i et boligområde i Washington, DC, gir vår 90 mål store campus deg fordelene til en tradisjonell høyskolesetting kombinert med enestående tilgang til energien, kulturen og mulighetene i vår nasjons hovedstad.

Vi er et intimt samfunn i en urban by, hvor de fantastiske severdighetene i byen vår aldri er langt unna. Slapp av med vennene dine på vår vakre eiendom (et utpekt arboret) et øyeblikk; ta en improvisert tur til National Mall neste gang.

Enten du lærer i våre hundre år gamle strukturer og toppmoderne fasiliteter, opplever kunsten i museene og teatrene våre, eller begir deg ut i byen, tilbyr American University uendelige muligheter.

  Opptak

  Internasjonale studenter

  Engelsk språkkunnskap

  Rangeringer

  • #72 Beste nasjonale universitet – US News & World Report 2022–2023
  • #5 College City får høye karakterer - Princeton-anmeldelse Beste 385 høyskoler 2020
  • #51 Best College Value (privat) - Kiplinger 2018 Best College Value

  Steder

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Spørsmål