Keystone logo
American University

American University

American University

Introduksjon

American University utnytter kraften og formålet med stipend, læring og fellesskap for å påvirke vår skiftende verden. Fra bærekraft til sosial rettferdighet til realfag, AUs fakultet, studenter, ansatte og alumner er forandringsskapere.

Grunnlagt i 1893, American University er en fremtredende, privat institusjon lokalisert i landets hovedstad Washington, DC. Med et konkurransedyktig sterkt tverrfaglig fokus, politikkdrevne akademiske programmer og effektfulle studentaktivister og alumner, tilbyr AU mer enn 135 mastergradsprogrammer, fra syv skoler.

Et universitet som er lite nok til at du kan føle deg sett og stort nok til å tiltrekke historiske personer til campus for å engasjere samfunnet vårt i viktige spørsmål. American University er kjent for å forberede generasjoner av forskere som fortsetter å bli nasjonale og internasjonale offentlige ledere og endringsagenter i hele vårt globale fellesskap.

Oppdrag

For å fremme kunnskap, fremme intellektuell nysgjerrighet, bygge fellesskap og styrke liv med formål, service og lederskap.

Syn

American University er et ledende studentsentrert forskningsuniversitet der lidenskapelige elever, dristige ledere, engasjerte forskere, innovatører og aktive borgere slipper løs kraften til samarbeidsoppdagelse. Vi samarbeider med nøkkelorganisasjoner i Washington, DC, regionen og rundt om i verden for å forbedre den menneskelige tilstanden, lære av en lang rekke erfaringer og praksisplasser, skape meningsfull endring og møte samfunnets nåværende og nye utfordringer.

Campus funksjoner

  Opptak

  Internasjonale studenter

  Engelsk språkkunnskap

  Steder

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Spørsmål