International American University - College of Medicine

Introduksjon

OM

International American University ble grunnlagt i 2003, og ligger i hjertet av de karibiske øyer, i sørlige distriktet, Vieux Fort, St. Lucia, Vestindia. Universitetet er chartret og autorisert av St Lucia regjeringen for å gi ulike bachelor- og doktorgradsstudier, inkludert doktorgradsstudiet. Vi tilbyr en toppmoderne læreplan i medisinsk utdanning, ved hjelp av den nyeste teknologien og undervisningsmetodene, basert på den amerikanske modellen, og leveres av et team av fagfagfag. Hver medisinsk skole har sine egne unike egenskaper, en tydelig personlighet og mål for fremtiden. Vårt oppdrag er å gi kvalitet medisinsk utdanning til dyktige og motiverte personer som ønsker å forfølge en karriere innen medisin. Gjennom mange samarbeid med helsevesenet, akademiske medisinske institusjoner og andre viktige interessenter har vi spilt en stor rolle i utviklingen av helse- og utdanningsinfrastrukturen i St. Lucia og har gitt opplæring og utdanning for hundrevis av helsepersonell og studenter jorden rundt.

Vårt team samler et mangfold av kunnskap og erfaring fra hvert hjørne av helsevesenet. Den ledende ledergruppen omfatter medlemmer fra amerikansk og kanadisk medisinsk utdanning og helsevesenet. Våre heltidsansatte består av erfarne fagfolk fra de ulike fagområdene medisin, utdanning, forskning, medisinsk planlegging, helseinformasjons teknologi, utvikling av forretningsstrategi, ledelse og ledelse. Våre tjenester og programmer fortsetter å trekke på kompetansen til våre fakultet og ansatte på tvers av medisinsk skolen, og alle våre tilknyttede undervisningssykehus og institusjoner.

historie

Internasjonalt amerikansk universitet ble grunnlagt i oktober 2003 i Vieux Fort, Saint Lucia ved en handling fra St Lucia-regjeringens parlament. Den 1. februar 2004, med bare ni studenter og fem avdelinger, begynte klasser. IAU studenter kommer fra hele USA og over hele verden, inkludert Canada, India, Nigeria, USA, Storbritannia, Vestindia og Zambia, for å oppleve en virkelig personlig medisinsk utdanning.

På invitasjon av St. Lucias regjering opprettet de grunnleggende medlemmene av IAU kollegiet som et direkte svar på behovene og aspirasjonene til amerikanske pre-medisinske studenter som ønsker å betjene US Health Care-systemet. I det siste tiåret har Universitets lederskap og medlemmer av IAU College of Medicine-fellesskap vært dedikert til å utvikle omsorgsfulle leger som er interessert i å forbedre tilstanden til global helsevesen, blant annet i Amerika. Universitetets innovative case-baserte læreplan, med klinisk integrasjon, ledes av et internasjonalt fakultet dedikert til student suksess og fortsetter å tiltrekke studenter fra hele verden.

Universitetsdirektør Paul Cherian, MD, utviklet en nyskapende læreplan for å utvikle studentenes kunnskaper om grunnvitenskap, samt forbedre problemløsningsevnen sin gjennom et problembasert læreplan. Han ledet grunnleggingsfakultetet i å levere en student-sentrert pensum som fortsatt er hjørnesteinen i universitetets suksess. John Minarcik, MD, var en av de første fakultetets medlemmer som ble rekruttert til å undervise ved IAU, og fortsetter å tjene på fakultetet til denne dagen. Dessuten fortsetter Olusina Adesanya, MD, den grunnleggende fakultetmedlem i klinisk medisin også å tjene på IAUs fakultet til i dag. Alle de grunnleggende fakultetsmedlemmene hadde blitt utdannet enten i USA, Canada, Europa og Commonwealth-landene, og deres brede spekter av erfaring førte til levering av en student-sentrert pedagogikk rettet mot å utdanne ydmyke og dyktige leger. Gjennom årene har fakultet fra Filippinene, Canada, Nigeria og USA, blitt med i det voksende IAU-fellesskapet.

Vår misjon

Å trene fremtidige leger til å tjene uselvisk og ydmyk, samtidig som man legger vekt på sterk medisinsk etikk og verdsettelse av menneskelig verdighet og verdighet.

Vår visjon

Å fremme og støtte et levende helsefaglig læringssamfunn for studenter, fakultet, ansatte og fellesskapspartnere.

Å bygge et fremragende akademisk program, erfaringer, omfattende lærerstøtte, en vennlig campuskultur og miljø som fremmer studenters trivsel, fakultet og personalengasjement, og samfunnsengasjement.

Å lede et innovativt medisinsk utdanningsprogram for medisinske studenter, fakultet og fellesskapslærere.

Å utvikle forsknings- og vitenskapelige programmer med vekt på anvendt forskning for å forebygge sykdom, tilpasse medisin og forbedre befolkningens helse.

ACCREDITATION & CREDENTIALS

Som IAU-student garanterer vi tilfredsstillelsen til hver av de ulike "nivåene" av legitimasjonene som er nødvendige for amerikansk, kanadisk og internasjonal lisensavtale.

IAU er chartret og akkreditert av St Lucia regjeringen som et omfattende universitet med autoritet til å gi doktorgrad i medisinsk grad. Instituttene for utdanning og helse i St. Lucia godkjente kvalifikasjonen til IAU College of Medicine uteksaminere til å praktisere medisin i St. Lucia.

ECFMG: IAU er anerkjent av Utdanningskommisjonen for utenlandske medisinere (ECFMG). Dette gir deg rett til å ta alle tre trinnene i United States Medical Licensing Exam (USMLE), som må bestås for å bli en praktiserende lege i USA

International Medical Education Directory (IMED): IAU er oppført i International Medical Education Directory (IMED). Dette er en nøyaktig og oppdatert samling av internasjonale medisinske skoler anerkjent av riktig myndighet i det medisinske skolens respektive land. Anerkjennelse av ECFMG direkte avhenger hvorvidt skolen er oppført i denne katalogen.

Verdens helseorganisasjon (WHO): IAU er også oppført i Avicenna-katalogene, som er etterfølger til WHOs World Directory of Medical Schools.

World Directory of Medical School (WDMS): IAU er for øyeblikket oppført i WDMS, som er utviklet gjennom et partnerskap mellom Verdensforbundet for medisinsk utdanning (WFME) og Stiftelsen for fremskritt for internasjonal medisinsk utdanning og forskning (FAIMER) i samarbeid med Verdens helseorganisasjon og Københavns Universitet.

Europa verden av læring: IAU er også oppført i Europa World Directory, som er en database med akkreditert høyere utdanning institusjoner over hele verden.

Sammenslutningen av Commonwealth Universities (ACU): IAU er medlem av Sammenslutningen av Commonwealth Universities og er oppført i universitetsdatabasen. IAU er den eneste skolen i St Lucia som er oppført i denne katalogen og en av de få karibiske skoler som er oppført.

Medisinsk råd i India: IAU er anerkjent av Medisinsk rådet i India (MCI) og nyutdannede er kvalifisert til å sitte på MCIs Screening Test.

Ved å sende inn dette skjemaet gir jeg uttrykkelig skriftlig samtykke til International American University og dets representanter om å kontakte meg om utdanningsprogrammer og tjenester ved hjelp av e-post, telefonsamtaler eller tekstmeldinger - inkludert ved bruk av automatisert oppringteknologi for samtaler eller tekster til alle trådløse Eller fasttelefonnummer jeg oppgir. Jeg forstår at dette samtykket ikke er nødvendig for å kjøpe varer eller tjenester, og at jeg kan ringe IAU direkte.

Steder

  • Rodney Bay

  • Dallas

  • Maryland, , Baltimore

Spørsmål