Euroaula Barcelona

Introduksjon

EUROAULA University College er en institusjon som ble grunnlagt i 1987 og spesialiserte seg på turismeopplæring. Siden 1997 er EUROAULA tilknyttet University of Girona , og tilbyr graden i turisme, dobbeltgraden i turisme og internasjonal gjestfrihet og reiselivsledelse, samt mastergrad og videreutdanning. Derfor er disse universitetsstudiene helt offisielle og anerkjente.

På samme måte er Euroaula et senter anerkjent av Institutt for generasjon i Catalonia , for undervisning i høyere studier av yrkesopplæring med offisielt godkjent sertifisering DOGC ENS / 2116/2002 / av 8. juli.

Vi er en utdanningsinstitusjon som er spesialisert i turisme med pedagogisk innovasjon . I EUROAULA trener vi fremtidige fagpersoner innen turistsektoren med bruk av teoretisk kunnskap og studium av reelle saker.

Vår store undervisningserfaring anerkjenner oss som ledere innen yrkesopplæring, og stiller til rådighet for studentene våre verktøyene som er nødvendige for å tilegne seg kunnskapen de trenger for deres opplæring og personlig utvikling, og forbereder dem på et arbeidsmarked som er konkurransedyktig og i konstant transformasjon.

I tillegg er vi en del av Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , en internasjonal organisasjon som har som mål å fremme de europeiske hotell- og turistskolene.

UNE-EN ISO 9001 er den internasjonale standarden som spesifiserer kravene til en kvalitetstrening i ledelsessystemet i University School of Tourism Euroaula. Hovedmålet er konstant forbedring av kvaliteten på pensum og opplæringsprogrammer.

Derfor har våre utdanningsprogrammer blitt sertifisert siden 2007, og Euroaula overvinner år etter år gjennomgangen med suksess, utført av Bureau Veritas.

Steder

  • EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

  • Seoul

  • Taipei

  • Tokyo

Spørsmål