Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Juss Programmer i Engelsk lov 2023

Juss Programmer i Engelsk lov 2023

Oversikt

Hva er engelsk lov?
Engelsk lov er et rettssystem som er basert på sedvanerett, i motsetning til sivilrett. Det er rettssystemet som brukes i England og Wales. Engelsk lov omtales også som British Common Law, ettersom det er fellesloven i Storbritannia.

Utviklingen av engelsk lov var sterkt påvirket av den normanniske erobringen av 1066. Etter erobringen brakte normannerne sitt eget rettssystem til England, som var basert på føydal lov. Men over tid begynte engelsk lov å utvikle sine egne unike funksjoner. En av de viktigste av disse var begrepet stare decisis, som betyr at avgjørelser truffet av dommere er bindende for etterfølgende dommere.

Hvilke karrierer er tilgjengelige i engelsk lov?
Engelsk lov er et komplekst system, og det er en rekke forskjellige jobber som er involvert i administrasjonen. Noen av de vanligste jobbene i engelsk lov inkluderer advokater, advokater, advokater, dommere og rettssekretærer.

Hvorfor er det viktig å studere engelsk jus?
Engelsk lov er et av de mest innflytelsesrike rettssystemene i verden. Den utviklet seg over mange århundrer og brukes nå i en rekke forskjellige land, spesielt de som en gang ble kolonisert av det britiske imperiet. Å studere engelsk jus kan gi deg en dyp forståelse av dette komplekse systemet, og kan forberede deg på en karriere i advokatyrket.

Hvilke grader er tilgjengelige i engelsk lov?
Det finnes en rekke ulike grader du kan studere for å bli advokat eller advokatfullmektig i engelsk rett. Den vanligste graden er Bachelor of Laws (LLB), men det finnes også en rekke spesialistgrader du kan ta, som for eksempel Bar Professional Training Course (BPTC) eller Legal Practice Course (LPC). Noen universiteter tilbyr også BA/BSc-grader i engelsk rett som er mer rettet mot akademiske studier og kan kombineres med andre fag.

Hva skal jeg studere i løpet av min engelsk juss-grad?
En typisk engelsk jusgrad vil dekke en rekke forskjellige emner, inkludert kontraktsrett, erstatningsrett, eiendomsrett og strafferett. Du vil også lære om historien og utviklingen av engelsk lov, samt strukturen til rettssystemet i Englandog Wales.

Les mer

Filtre

  • Jusstudier
  • Nasjonal lovstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat