Keystone logo

1 Diplom Programmer i Jusstudier Nasjonal lovstudier Innvandringslov i Kina for 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Kina
  • Jusstudier
  • Nasjonal lovstudier
  • Innvandringslov
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Diplom Programmer i Jusstudier Nasjonal lovstudier Innvandringslov

Hva er immigrasjonslov?
Immigrasjonslov er et rettsfelt som styrer prosessen med innvandring, inkludert opptak og fjerning av utenlandske statsborgere fra et land. Den dekker også rettighetene og pliktene til innvandrere og rettighetene og pliktene til landene de migrerer til.

Hvilke jobber kan jeg få innen immigrasjonsrett?
Utlendingsrett er et felt i vekst, og det er mange muligheter for advokater som spesialiserer seg på det. Noen jobber som er tilgjengelige i dette feltet inkluderer immigrasjonsadvokat, asyladvokat, immigrasjonsdommer, immigrasjonsagent eller offiser, grensepatruljeagent, toll- og grensebeskyttelsesoffiser og deportasjonsoffiser.

Hvorfor er det viktig å studere immigrasjonsrett?
Immigrasjonslov er et viktig rettsfelt fordi den styrer en av de mest grunnleggende aspektene ved menneskelivet: bevegelse. Det er også et felt i vekst ettersom antallet innvandrere over hele verden fortsetter å øke.

Hva skal jeg studere i løpet av min immigrasjonsrettsgrad?
Du vil studere ulike temaer knyttet til immigrasjonslovgivning, inkludert gjeldende immigrasjonslovgivning, ulike typer visum tilgjengelig for innvandrere, prosessen for å søke om visum, og rettighetene til innvandrere i ulike land.

Porselenet høyere utdanning for et par år har blitt kåret som en av de beste blant de asiatiske landene. Dette landet har over 150 både offentlig og privat eide universiteter distribusjon på alle provinsene i Kina. Jo høyere utdanning er forskningsbasert.

Studentene kan bruke et diplom for å gå inn i arbeidsstyrken eller forberede seg til videre studier. Diplomprogrammer tilbys vanligvis av tekniske skoler eller samfunnskollegier, og ta ett til to år å fullføre.