Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Diplomer Programmer i Innvandringslov i Sydney, Australia 2023

1 Diplom Programmer i Innvandringslov i Sydney, Australia 2023

Oversikt

Sydney er hjem til Australias mest høytflyvende utdanningsinstitusjoner. Det eldste universitetet i Australia, er University of Sydney blant institusjonene i byen. Andre inkluderer Australian Catholic University og University of New South Wales.

Hva er immigrasjonslov?
Immigrasjonslov er et rettsfelt som styrer prosessen med innvandring, inkludert opptak og fjerning av utenlandske statsborgere fra et land. Den dekker også rettighetene og pliktene til innvandrere og rettighetene og pliktene til landene de migrerer til.

Hvilke jobber kan jeg få innen immigrasjonsrett?
Utlendingsrett er et felt i vekst, og det er mange muligheter for advokater som spesialiserer seg på det. Noen jobber som er tilgjengelige i dette feltet inkluderer immigrasjonsadvokat, asyladvokat, immigrasjonsdommer, immigrasjonsagent eller offiser, grensepatruljeagent, toll- og grensebeskyttelsesoffiser og deportasjonsoffiser.

Hvorfor er det viktig å studere immigrasjonsrett?
Immigrasjonslov er et viktig rettsfelt fordi den styrer en av de mest grunnleggende aspektene ved menneskelivet: bevegelse. Det er også et felt i vekst ettersom antallet innvandrere over hele verden fortsetter å øke.

Hva skal jeg studere i løpet av min immigrasjonsrettsgrad?
Du vil studere ulike temaer knyttet til immigrasjonslovgivning, inkludert gjeldende immigrasjonslovgivning, ulike typer visum tilgjengelig for innvandrere, prosessen for å søke om visum, og rettighetene til innvandrere i ulike land.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Studentene kan bruke et diplom for å gå inn i arbeidsstyrken eller forberede seg til videre studier. Diplomprogrammer tilbys vanligvis av tekniske skoler eller samfunnskollegier, og ta ett til to år å fullføre.

Les mer

Filtre

  • Diplom
  • Australia
  • Jusstudier
  • Nasjonal lovstudier
  • Innvandringslov
  • Sydney
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger