Keystone logo

1 Diplom Programmer i Immateriallov 2024

Filtre

Filtre

 • Diplom
 • Jusstudier
 • Forretningsjusstudier
 • Immateriallov
Studieretninger
 • Jusstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Diplom Programmer i Immateriallov

  Diplomer gir et alternativ til tradisjonelle utdanningsprogrammer ved å gi en kortere rute for å starte en profesjonell karriere. Vanligvis tilbys på samfunnskollegier eller gjennom nettbaserte programmer, kan eksamensbevis generelt gjennomføres om ett til to år.

  Med det for øye, hva er et diplom i immateriell rett? I immaterielle rettighetsprogrammer lærer studentene de komplekse juridiske kravene som er nødvendige for å beskytte den patenterte, varemerkebeskyttede og / eller opphavsrettsbeskyttede eiendommen til enkeltpersoner og selskaper. Immaterielle rettigheter tillater personer eller bedrifter å gjøre krav på et unikt merkenavn, konsept eller oppfinnelse, med kravet beskyttet i henhold til loven. Et immaterielt rettighetsdiplom lærer hva som er eller ikke er beskyttet i henhold til immateriell rett, hvordan man håndterer IP-overtredelsessaker, forskjeller mellom opphavsrett og varemerke, internasjonal IP-lov og mange andre relevante fag.

  De som spesialiserer seg på immateriell rett, får en rekke svært tekniske, bredt anvendelige ferdigheter. Disse talentene inkluderer evnen til å gjenkjenne hva som betyr eller ikke utgjør brudd på et patent og eventuelle rettslige handlinger som kreves. Andre ferdigheter inkluderer gode evner i forhandlinger og enda bedre evner i mekling og tvisteløsning.

  Programkostnadene varierer fra skolen, men kan generelt bestemmes av programmets lengde og kurskrav. En individuell skole vil ha varierende kostnadsbrudd og kan gi mer informasjon.

  Mens du fullfører et diplom i immateriell rett kan det føre til en karriere som driver IP-overtredelsessaker som et selskaps immaterielle advokat, gir diplomet mange andre potensielle karriereveier. For eksempel ville en opptaksstudent utøve omfattende kunnskap om immateriell rett for å beskytte de opptegnede eiendelene til hans eller hennes musikkartister. En utgiver vil anvende immateriell rett til å sikre riktig opphavsrett på alle manuskripter publisert på det aktuelle forlag.

  Studentene kan søke å reise til internasjonale universiteter for å få tverrkulturell erfaring når de studerer eller kan velge et universitet nærmere hjemme. Online-alternativer gir muligheten til å forgrene seg videre. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.