Keystone logo
Law school

Finn ditt LLM-program

Hva vil du studere?
Hvor vil du studere?

En LLM, eller Master of Laws, er en grad som tildeles de som allerede har en profesjonell jusgrad, som har fullført avansert utdanning og forskning innen et bestemt rettsområde. Advokater kan velge å følge LLM-programmer for å få ekspertise i en bestemt sektor, for karriereutvikling og for å bygge et profesjonelt nettverk.

Noen eksempler på LLM-programmer er i lovsektorer som informasjonsteknologi, skatterett, finansielle tjenester, internasjonal lov, miljørett og handelsrett. Noen universiteter lar også studentene utvikle sine egne spesialiserte LLM-programmer spesifikke for deres profesjonelle interesser. LLM-programmer tar vanligvis minimum ett år å fullføre, og mens noen programmer hovedsakelig består av forskning, krever andre også kurs. Studenter ved LLM-programmer kan forventes å fullføre en avhandling for å få graden.

Variasjonen av forskjellige LLM-programmer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære LLM-programmene som er oppført nedenfor.

Nylagte programmer