Keystone logo
Finn ditt jusdiplom

Finn ditt jusdiplom

Hva vil du studere
Hvor vil du studere

Jusdiplomer er mest vanlig i Storbritannia hvor de er et postgraduate juskurs som tilbys i England og Wales. I Storbritannia er jusdiplomer kjent som Common Professional Examinations (CPE) eller Graduate Diplomas in Law (GDL) og brukes til å kvalifisere ikke-juridisk kandidater for karrierer i jus. Disse vitnemålene kalles noen ganger lovkonverteringskurs fordi de lar studentene konvertere sine lavere eller høyere grad til jusgrader.

Jusvitnemål kan tas som hel- eller deltidsstudier og gjennomføres vanligvis over en periode på ett til tre år avhengig av kurskravene og studieintensiteten. Jusdiplomer spenner fra fulle kvalifikasjoner til kreditt til en jusgrad, avhengig av tildelingsinstitusjon og studiemetode. Noen juridiske vitnemål innebærer kurs, mens andre er forskningsbaserte og vurderes på grunnlag av en skriftlig avhandling.

I Storbritannia er jusdiplomer regulert av Law Society of England Wales og er utformet for å tillate studenter med forskjellig akademisk bakgrunn å forfølge jus som en karriere. Andre nåværende og tidligere Commonwealth-land eller regioner tilbyr ofte lignende jusdiplomkurs. I Sør-Afrika fungerer juridiske diplomer generelt som en formalisert spesialisering innenfor et rettsfelt. I Italia og Frankrike gir vellykket fullføring av en jusgrad og en profesjonell eksamen et jusdiplom, hvoretter en student kan avlegge eden som kreves for å praktisere jus.

Hvis du har en lavere eller høyere grad og ønsker å forfølge en karriere innen jus, bruk listen nedenfor for å finne jusvitnemål. Du kan finne ut mer om hvert kurs ved å klikke på 'Les meg' og deretter kontakte opptakskontoret direkte ved å bruke skjemaet på siden.

Nylagte programmer