Keystone logo
Tyskland

Beste universiteter for Juss Programmer i Tyskland 2023

Antall institusjoner: 238
  • Ulm, Tyskland

  Ulm University ble grunnlagt i 1967 og har utviklet seg dynamisk siden den gang. En attraktiv og fremtidsrettet kurskatalog, akademisk utdanning av høy kvalitet, internasjonalt mangfold, tverrfaglighet og nyskapende forskning har blitt varemerkene.

  • Berlin, Tyskland

  FUBiS er et intensivt, akademisk program ved Freie Universität Berlin der studentene kan tjene studiepoeng som kan telles mot gradene deres ved deres hjemmeinstitusjoner. FUBiS-økter varer i 3 til 6 uker og foregår både sommer og vinter.

  • Heide, Tyskland

  West Coast University of Applied Sciences er et av de yngste offentlige universitetene i Schleswig-Holstein og fokuserer i tillegg til moderne utstyr først og fremst på praksisrettet undervisning og god veiledning. Totalt er rundt 1 900 studenter påmeldt og det legges vekt på et individuelt læringsmiljø og arbeid i små grupper i de enkelte emnene. Beliggenheten i Heide/Holstein er ideell for dine reiselivsstudier, fordi byen ligger nær turiststeder som Büsum, St. Peter-Ording, Sylt og Hamburg. Kort sagt: Du studerer hvor reiselivet foregår og drar nytte av det sterke nettverksarbeidet med de mange (regionale) praktiske partnerne fra reiselivsnæringen. I tillegg er det tyske instituttet for turismeforskning basert på universitetet vårt. Siden instituttet driver applikasjonsorientert forskning, er landsdekkende i nettverk og har et utmerket rykte i praksis, kan det være lettere for deg å starte din karriere. Gjennom en kontinuerlig kunnskapsoverføring fra aktuelle forskningsresultater til undervisning tilbyr vi deg en fremtidsrettet grad.

  • Hamburg, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Eltville, Tyskland

  Som et tilknyttet institutt ved University of Regensburg, er IRE|BS Real Estate Academy forpliktet til høyeste kvalitet og er en internasjonal leder innen universitets- og deltidsutdanning for eiendomsmeglere. I over tre tiår har vi hele tiden ligget et skritt foran kravene til eiendomskvalifikasjoner.

  • Fulda, Tyskland

  Universitetet tilbyr et bredt spekter av akademisk og profesjonell utdanning med et spesielt fokus på "helse, ernæring og mat". Det gjennomføres en rekke forsknings- og utviklingsprosjekter med private bedrifter og industrier. Universitetet i Fulda samarbeider med ca. 100 universiteter rundt om i verden. Antall internasjonale programmer vokser kontinuerlig: Bachelor som "International Business and Management", "Science and Engineering" eller "International Health Sciences" samt masterprogrammer som "International Management", "Intercultural Communication and European Studies" , "International Food Business and Consumer Studies" eller "Global Software Development" undervises helt eller delvis på engelsk.

  • Potsdam, Tyskland

  University of Applied Sciences for Sport and Management Potsdam - som en ideell institusjon i Brandenburg State Sports Association (LSB) - har utviklet fokuset på sport og helse som en uavhengig spesifikk profil. Under gjennomføringen krysses grenser i undervisning og forskning, relasjoner til andre fag dyrkes og nettverk bygges opp med praksis. I løpet av idrettens økte betydning for samfunnet som helhet har det oppstått en utvidet forståelse av idretten, som bl.a. Dette inkluderer for eksempel fysisk aktivitet i forebyggende og terapeutisk sammenheng samt ledelse for organisering av virksomheter i idretts- og treningsbransjen. Som et resultat av denne utviklingen er også idrettsvitenskapen inne i en omveltningsfase.

  • Munich, Tyskland

  Velkommen til HM Hochschule München University of Applied Sciences! Hvert år blir mer enn 2500 internasjonale studenter og forskere med i vårt talentfulle akademiske fellesskap i en av Tysklands vakreste, historiske og høyteknologiske byer. Vi tilbyr best mulig støtte for å hjelpe deg til å føle deg hjemme i Tyskland, i München og på universitetet vårt.

  • Dortmund, Tyskland
  • Frankfurt, Tyskland
  • + 5 mer

  International School of Management (ISM) rangerer blant Tysklands ledende private handelshøyskoler. Grunnlagt i 1990, har ISM syv campus i Dortmund, Frankfurt am Main, München, Hamburg, Köln, Stuttgart og Berlin og er hjemsted for over 3850 studenter. Internasjonalitet, sterk praktisk orientering og en personlig læringsatmosfære er like mye en del av ISMs suksesshistorie som undervisning i profesjonelle ferdigheter og intensiv trening av myke ferdigheter. Dette inkluderer ikke bare spennende praktiske prosjekter, casestudier og praksisplasser, men også det tette samspillet med forelesere fra næringslivet. Disse suksessfaktorene gjenspeiles i alle ISMs bachelor-, master- og MBA-programmer.

  • Munich, Tyskland

  Munich Medical Research School (MMRS) er en sentral institusjon ved LMUs medisinske fakultet. Den er utformet som en paraplystruktur som spenner over alle doktorgradsstudier (vanlige doktoravhandlinger og strukturerte Ph.D.-programmer) innen områdene humanmedisin, tannmedisin, humanbiologi og biovitenskap.

  • Berlin, Tyskland

  CODE er et internasjonalt og inkluderende læringsmiljø som tiltrekker digitale pionerer fra hele verden og gir dem mulighet til å leve opp til sitt fulle potensial. Som et fellesskap stimulerer vi transformativ innovasjon ved å fremme kreativitet, kritisk tenkning, samarbeid og nysgjerrighetsdrevet læring.

  • Berlin, Tyskland

  Sigmund Freud Private University (SFU) er et privat universitet akkreditert under østerriksk lov siden 2005 med filialer i Wien, Linz, Paris, Berlin, Milano og Ljubljana.

  • Berlin, Tyskland

  Catalyst er et kreativt læringsinstitutt for kunst og teknologi basert på det ekstraordinære Funkhaus i Berlin. Kursene våre spenner over elektronisk musikkproduksjon og fremføring, lyd- og musikkproduksjon, lydteknikk, filmproduksjon, filmskaping, visuelle effekter og skuespill. De spenner fra 4-ukers sommerkurs for nybegynnere til kurs på bachelor- og mastergradsnivå validert av vår britiske universitetspartner.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Berlin, Tyskland
  • + 1 mer

  MetFilm School er en ledende film-, TV- og nettmedieskole som tilbyr bachelor-, postgraduate- og korte kurs på tvers av ulike håndverksområder. Skolen har campus i London, Leeds og Berlin.

  • Vallendar, Tyskland
  • Düsseldorf, Tyskland

  WHU – Otto Beisheim School of Management er den #1 tyske handelshøyskolen for gradsprogrammer. Akkreditert av EQUIS, AACSB og FIBAA, tilbyr WHU akademiske programmer så vel som utdanning for ledere, etter fire kjerneverdier med mot og engasjement: fellesskap, kosmohøflighet, entreprenørskap og fortreffelighet. Til tross for COVID-19 er WHU klar til å vokse og planlegge fremover.