Keystone logo
Tyrkia

Studer Juss i Tyrkia 2024

Studer i Tyrkia

Innhenting av en Law Degree i Tyrkia Studenter tjener en tyrkisk lov grad kan regne med å bruke fire år på lavere grads studier (Bachelor of Law eller LLB) og to år i gradsstudier (LLM). Etter vellykket gjennomføring av studier og ett år med trening på et advokatfirma eller annen enhet involvert i juridisk arbeid, kan studentene tas opp til baren uten å passere en eksamen. Den tyrkiske ordet for advokat eller advokat er "hukukçu " eller "avukat ". Påtale og forsvarsadvokater til stede tilfeller utelukkende til sivile, administrative eller strafferettslige dommere, som baserer beslutninger på personlige overbevisning herdet etter tyrkisk lov. Dommere er generelt lov skole akademikere som har praktisert lov i mange år og har blitt valgt til å presidere over generelle, rettslig og kriminelle domstoler. Det er ingen egne stater i Tyrkia så den ikke har en føderal domstol system.I stedet er alle tyrkiske byer styrt av den samme system av lover som er basert hovedsakelig på sivilrett. Skolepenger Statlige universiteter har lavere skolepenger enn private universiteter. Universiteter som tilbyr lavere kurs i engelsk kostnad mellom $ 500 og $ 1500 USD for internasjonale studenter. Ikke-tyrkiske studenter som velger kurs undervist i tyrkisk vil betale mindre - mellom $ 300 og $ 800 USD. Som med alle graduate-programmer i de fleste land der skolepenger er obligatorisk, tyrkisk og ikke-tyrkiske studenter kan forvente å betale minst $ 500 mer for å ta mester 's og doktorgradskurs. Studenter fra tyrkiske land eller republikker som Bosnia, Makedonia, Turkmenistan og Aserbajdsjan regnes for å være tyrkiske statsborgere og betale avgifter i henhold til deres statsborgerskap. Igjen, kan avgiftene varierer fra en institusjon til en annen.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  264
 • Andel av verktøy

  18
 • Internett-abonnement

  9
 • Lokal transport

  25

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  5
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  2

Om Tyrkia

Et medlem av NATO, FN og Europarådet, er Tyrkia et konstitusjonelt demokratisk republikk som nylig har opplevd fordelene med en voksende økonomi og sterke tiltak i diplomatisk reform. Nå betraktet som en bemerkelsesverdig regional makt i Europa, Tyrkia 's tradisjonelle sekularisme og konsekvent vekt på gradvis utvikler seg som et fredelig land nabo mindre stabilisert områder av Europa har gjort det til et populært reisemål for studenter som søker en grad i lov. Tyrkia 's president regnes som statsoverhode og velges av parlamentet hvert sjuende år. Men det er Ministerrådet og statsministeren som trener utøvende makt. Alternativt er lovgivende makt gitt til Grand National Assembly of Turkey, en unicameral parlament spiller en viktig rolle i Tyrkia 's regjering.Tyrkia 's Legal System Fullstendig integrert med det juridiske systemet etterfulgt av det kontinentale Europa, Tyrkia ' er s lov system en kombinasjon av den tyske Commercial Code, den sveitsiske Civil Code og etiske forpliktelser. I tillegg 'er s forvaltningsrett sammenlignes med Frankrike mens straffeloven ligner Italia ' Tyrkia s strafferettslige koder. Men én stor forskjell mellom Tyrkia og andre land det gjelder utviklingen av jury prøvelser. I Tyrkia er prøve utfall ikke avgjøres av juryer, men avgjøres av en, to eller tre dommere presiderende over rettssaken.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

Visumbehandlingsgebyret varierer avhengig av nasjonalitet.

Hvem kan søke om visum?

Alle internasjonale studenter må få studentvisum for å studere i Tyrkia. Unntak er de personene som er juridisk avhengige knyttet til noen i Tyrkia på diplomatisk visum.

Hvor kan du søke?

Tyrkisk ambassade eller konsulat

Alle internasjonale studenter må søke om studentvisum på deres nærmeste tyrkiske ambassade eller konsulat.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

For å få studentvisum til Tyrkia, må du først melde deg på et tyrkisk universitet, skole eller et språkkurs sertifisert av utdanningsdepartementet.

Du må fylle ut et visumsøknadsskjema og sende det til den tyrkiske ambassaden med de nødvendige dokumentene som vanligvis inkluderer følgende:

 • Pass: Gyldig i lengre tid enn 90 dager
 • 2 bilder i passstørrelse
 • Akseptbrev fra den tyrkiske institusjonen for høyere utdanning
 • Helseforsikring bevis
 • Returbillettbevis
 • Bevis på tilstrekkelige økonomiske midler til å støtte studiet og oppholdet i Tyrkia
 • Politiattest
 • Medisinsk sertifikasjon

Studenter må videre søke om oppholdstillatelse hos lokale myndigheter (hvis studenten er i Tyrkia) innen 1 måned etter ankomst til Tyrkia. Følgende dokumenter må sendes til utenriksavdelingen ved det lokale politihovedkvarteret:

 • Søknadsskjema og gebyrer
 • Reisedokument: 2 kopier sammen med studentvisum
 • 4 bilder i passstørrelse
 • Brev eller dokument fra institusjonen: Det må utstedes av vertsuniversitetet, som erklærer start- og sluttdatoene for studiet i Tyrkia

For å fornye oppholdstillatelsen må du besøke de lokale myndighetene 60 dager før oppholdstillatelsen utløper.

Når bør du søke?

Det tar vanligvis rundt åtte uker fra dagen du sender inn søknaden til du mottar visumet.

Studentvisumet er generelt gyldig i ett år for en enkelt innreise. Selv om en tidsbegrensning vil være angitt på visumet ditt, forblir studentvisumet ditt gyldig så lenge du er påmeldt ved skolen.

Behandlingstid

8 Weeks

Arbeidsmuligheter

Vanligvis har internasjonale studenter ingen juridisk rett til å jobbe mens de studerer i Tyrkia. Studenter kan gjøre forskningsarbeid ved tyrkiske universiteter som internasjonale forskere.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.

Programmer