Keystone logo
Sveits

Beste universiteter for Juss Programmer i Sveits 2023

Antall institusjoner: 122
  • Zürich, Sveits

  Zurich Elite Business School (ZEBS), en verdensledende Management Boutique med base i Zürich, Sveits, er forpliktet til å tilby tilpasset og innovativ forretningsutdanning i verdensklasse for å hjelpe studentene med å oppnå fortreffelighet i deres akademiske og profesjonelle karrierer og bedrifter til å utvikle og styrke deres verdifulle eiendel: mennesker. Zurich Elite Business School tilbyr sveitsiske verdensklasse, internasjonalt akkreditert Bachelor-, MBA/ExecMBA og DBA/Ph.D. grader og svært tilpassede Executive Corporate-programmer.

  • Geneva, Sveits

  SWISS UMEF a été fondée en 1984 à Genève, conformément au droit suisse, en tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé à Genève et est accréditée par le Conseil suisse d'accréditation, conformément à la loi supérieur l'eneign (LEHEER) . SWISS UMEF er en førstegangsinstitusjon som er en privat akkreditering på føderalt nivå og er et universitært universitet for vitenskapelige applikasjoner i kantonen de Genève.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Basel, Sveits

  Masterstudio Design ved Institute Contemporary Design Practices (ICDP) er sammensatt av tre studioer: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Hvert studio har et disiplinært fokus. I tillegg fokuserer forskningsdiskursen til ICDP på digital integrasjon, designkulturer og sirkulær design og reflekteres og kommuniseres flerdimensjonalt. Grunnlaget for vår anvendte forskning og prosjektarbeid er designbegrepet "Advanced Design". I stedet for dagens økonomiske praksis med maksimering, tar vi i bruk rollen som ekstraprenør i undervisning og design, som står for samarbeid og systemisk handling: Aktuelle problemstillinger om globale kriser, klimaendringer og sosial ulikhet diskuteres og videreutvikles. Bærekraft og økologi, inkludering og teknologi, interaksjon og materialitet er feltene der designens rolle stilles spørsmålstegn ved og nye visjoner for menneskelig sameksistens og økonomisk aktivitet defineres. Masterstudio Design tilbyr grundig opplæring i profesjonell, fremtidsrettet designpraksis og anvendt forskning. Relevante forskningsspørsmål identifiseres og defineres, hensiktsmessige og komplekse designprosesser utformes, prosjekter utvikles og implementeres. Kommunikasjon, prosjektledelse, tverrfaglig og forskningsorientert teamarbeid er komponenter i opplæringen.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Sveits

  Swiss School of Business Research tilbyr akademisk dyktighet med sveitsisk kvalitet til våre studenter som søker fra hele verden for å forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi gir en rekke fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, der studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative undervisningsstiler.

  • Neuchâtel, Sveits
  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, er et uavhengig studiesenter som ligger i Neuchâtel, Sveits. Det ble opprettet i 1995 som en stiftelse mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • Port-Valais, Sveits
  • Brig, Sveits

  Vi blir sett på som Sveits beste kulinariske skoler og en av verdens fineste takket være vår omfattende læreplan som blander en topprangert kulinarisk utdanning med praktisk virksomhetsteori. Ta vare på talentet ditt, gi næring til nysgjerrigheten din og bygg det sterke grunnlaget for å lykkes i kulinarisk verden. Ved Culinary Arts Academy Switzerland får du ikke bare en utdannelse i verdensklasse – du får også kvalifikasjonene til å støtte det.

  • Lausanne, Sveits
  • Singapore, Singapore
  • + 1 mer

  EHL Hospitality Business School, grunnlagt i 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, er banebrytende metodene for sveitsisk gjestfrihetsutdanning og setter standardene for fortreffelighet. I dag kombinerer EHL de sveitsiske verdiene av akademisk strenghet og bransjepraksis med kreativitet og innovasjon for kundesentrerte gjestfrihetsledergrader som forbereder nyutdannede til å lede fremtiden og administrere med respekt og empati.

  • Lucerne, Sveits
  • Risch-Rotkreuz, Sveits

  Lucerne School of Business er Sentral-Sveits sitt ekspertisesenter innen de økonomisk og sosialt viktige områdene forretnings- og regionaløkonomi, bank og finans, kommunikasjon og markedsføring, samt turisme og mobilitet. De krevende, praktisk relevante og forskningsbaserte bachelor- og masterutdanningene vi tilbyr er avgjørende for å få kvalifiserte medarbeidere til bedrifter, offentlige institusjoner og ideelle organisasjoner.

  • Basel, Sveits

  Universitetet i Basel ble grunnlagt i 1460 og er det eldste universitetet i Sveits. Fakultet for forretnings- og økonomi ble etablert i 1995 og er det nest yngste av de totalt syv fakultetene ved Universitetet i Basel. Imidlertid har faget økonomi allerede blitt undervist i nesten 150 år i Basel.

  • Geneva, Sveits

  ESDST er dataskolen til Rushford Business School akkreditert av James Lind Institute. Skolen tilbyr høyere gradsprogrammer i datavitenskap og teknologi, hvor graden tildeles av Rushford Business School. Vårt fakultet og mentorer er datavitere og jobber i anerkjente stillinger i bransjen. Vi underviser ved bruk av anvendt metodikk med ekte datasett og graden avsluttes med et konsulentprosjekt. Dette gjøres med et mål om å fostre studentene våre til å være ledere og dataforskere på toppnivå i verdensklasse.

  • Geneva, Sveits

  Etablert i Sveits i 1978, Webster University Geneva er et akkreditert amerikansk universitetscampus som tilbyr høykvalitetsprogrammer på engelsk på undergraduate (bachelor nivå) og graduate (master) nivå. Webster gir en bred Liberal Arts-tilnærming til undervisning i den kulturrike konteksten i Sveits, og universitetet har blitt et viktig medlem av fellesskapet og ånden som utgjør "Genève Internationale".

  • Geneva, Sveits

  Vi tilbyr engelsklærte grunn-, bachelor-, master- og MBA-programmer i fag som fremmer entreprenørskap, innovasjon og ledelse og er svært etterspurte av bedrifter. Disse inkluderer forretningsadministrasjon, kommunikasjon og PR, internasjonal virksomhet, digital virksomhet, sportsledelse, markedsføring, økonomi og virksomhet, blant andre.

  • Zürich, Sveits

  Med nesten 30 000 påmeldte studenter, er University Of Zurich (UZH) Sveits største universitet. Universitetet består av syv fakulteter som dekker rundt 100 forskjellige fagområder, og tilbyr et bredt utvalg av bachelor-, master- og doktorgradsfag. programmer. Tallrike utmerkelser fremhever universitetets internasjonale anerkjennelse innen medisin, immunologi, genetikk, nevrovitenskap og strukturell biologi så vel som innen økonomi.