Keystone logo
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Beste universiteter for Juss Programmer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

Antall institusjoner: 776
  • Shadwell, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  LIS er en ny institusjon i London. Programmene deres er dypt tverrfaglige og strukturert rundt komplekse, virkelige problemer. Hvorfor? Fordi verden er mettet med komplekse problemer som krever en tverrfaglig tilnærming; deres løsninger vil ikke komme fra et enkelt fag eller spesialitet. Fra klimaendringer til organisasjonskultur må dagens komplekse problemer tilnærmes fra mer enn ett perspektiv. Dette gjør LIS. De lærer elevene å bli eksperter på problemløsere.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er for studenter som nærmer seg læring som en livsstil. Vi tilbyr et støttende fellesskap der studenter og fakultetet samhandler sammen i læringsprosessen. IE University har et personlig tilpasset, studentsentrert fellesskap med et rikt mangfold av individer, ideer og tilnærminger. Hvert år er over 130 nasjonaliteter representert på campus, med over 75% av studentene som kommer fra utenfor Spania. IE University er anerkjent over hele verden og av de mest prestisjefylte foreningene for sin høykvalitets undervisning. Med en innovativ visjon, entreprenørånd og fokus på humaniora og akademisk strenghet, er IE University forpliktet til å utdanne fagfolk som vil gjøre en forskjell i samfunnet. Vår praksisbaserte tilnærming til læring starter i klasserommet og fortsetter over hele verden, og forbereder studentene våre til å bli internasjonale fagfolk. Hvis du vil ha en inspirerende og utfordrende utdanning som vil forme hvem du er og hvem du vil bli, vil IE University utvide horisonten din, koble deg til verden og veilede deg på den unike veien som trengs for å nå dine mål.

  • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Ved Kingston University brenner vi for å forbedre studentenes livssjanser ved å hjelpe dem med å få mest mulig ut av læringsmulighetene og utstyre dem med fremtidige ferdigheter og kunnskaper som trengs i det 21. århundres krevende arbeidsplass.

  • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Lady Margaret Hall ('LMH') er en høyskole ved University of Oxford. Grunnleggerne kalte College til ære for Lady Margaret Beaufort, mor til kong Henry VII og en kjent beskytter av stipend og læring. De første ni studentene ble tatt opp i 1879. Høgskolen vokste, åpnet dørene for menn, og er nå et fellesskap med over 600 studenter og 45 stipendiater. LMH er en av 39 konstituerende høyskoler ved University of Oxford, et av de høyest rangerte universitetene i verden, og det eldste universitetet i den engelsktalende verden.

  • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Vi samler eksperter innen informatikk, kjemi, ingeniørfag, matematikk, fysikk og astronomi for å levere fremragende studentutdanning og forskning innen følgende skoler.

  • South Kensington, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Som en del av Imperial College London, en global leder innen vitenskap og teknologi, driver vi global virksomhet og sosial transformasjon gjennom en sammensmelting av virksomhet, teknologi og en gründertankegang. Vi kombinerer innovativ tenkning og innsikt med ny teknologi for å utvikle løsninger på virkelige problemer, til fordel for næringslivet og forbedre samfunnet.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) har vært et respektert navn innen britisk utdanning i over 140 år. Vi tilbyr grunn- og videreutdanningskurs for britiske og internasjonale studenter på deltid og heltid. Som en mindre spesialisthøyskole med et ekspertfakultet er vi perfekt plassert for å hjelpe deg på din karrierereise – vi har hjulpet tusenvis av studenter over hele verden til å gjøre nettopp det. Kursene våre gir ferdighetene du trenger for en karriere innen virksomhet, ledelse, datavitenskap og finans med sterk vekt på praktiske ferdigheter hentet fra virkelige situasjoner.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  London Met er basert i en av verdens mest spennende hovedsteder, og er hjemsted for et innbydende fellesskap av inspirerende og målbevisste elever, lærere og innovative tenkere. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs, fra lavere og videregående grader til korte kurs og faglige kvalifikasjoner, hvorav mange er tilgjengelige for å studere på heltid eller deltid for å passe dine behov og livsstil best.

  • Madison, USA
  • Teaneck, USA
  • + 3 mer

  Det største private universitetet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institusjon. Grunnlagt i 1942, oppnådde FDU fireårsstatus i 1948 og godkjenning som universitet i 1956. Universitetet tilbyr over 100 bachelor- og mastergradsprogrammer, inkludert doktorgradsprogrammer i farmasi, sykepleierpraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkreditert handelshøyskole. Gradsprogrammer tilbys på to New Jersey-campus og på to FDU-steder utenfor USA: Wroxton College, i Oxfordshire i England, og Vancouver Campus, i British Columbia, Canada.

  • Bradford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Ved University of Bradford fokuserer vi på å skape forutsetninger for sosial, kulturell og økonomisk påvirkning. Vi er forpliktet til sosial inkludering, og vårt arbeid for å utvide mulighetene og gjøre det mulig for studenter å nå sitt potensial har ført til at vi har toppet Social Mobility Index for engelske universiteter de siste to årene.

  • Boston, USA
  • San Francisco, USA
  • + 4 mer

  Mer enn en non-profit handelshøyskole, Hult er et dynamisk flerkulturelt samfunn som utdanner, inspirerer og kobler sammen noen av verdens mest fremtidsrettede forretningstalenter. Vi snur den tradisjonelle tilnærmingen til utdanning ved å bruke læringserfaringer for å transformere studentenes ferdigheter fra det øyeblikket de slutter seg til oss, til det til en eksepsjonell forretningsmann, fra det øyeblikket de uteksamineres.

  • Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Velkommen til Fakultet for kunst, humaniora og samfunnsvitenskap ved Queen's University Belfast. Vi er et dynamisk fellesskap av internasjonalt anerkjente forskere, forskere og studenter som er forpliktet til å skape og opprettholde et moderne og meningsfylt sted for tilkoblet læring. Vi er åpne for alle talenter, tar imot utfordringer og endringer, og dedikerte til å bruke vår fagkompetanse til å gjøre en forskjell i livene lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

  • Wallisdown, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Bli med i vårt nettsamfunn og fordyp deg i kreativitet. Bli kjent med andre kreative når du former yrket ditt gjennom nettbasert læring. Kursene våre er designet for folk som brenner for det de gjør og motiverte til å ta de neste stegene i karrieren i sitt eget tempo, i sitt eget rom. Hvis du leter etter et skilt for å bli med oss, er dette det.

  • Neuchâtel, Sveits
  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, er et uavhengig studiesenter som ligger i Neuchâtel, Sveits. Det ble opprettet i 1995 som en stiftelse mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Ragusa, Italia
  • + 1 mer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internasjonale, spesialbygde fjernundervisningsuniversitetet eksklusivt dedikert til utdanning av kvinner. APUW lar hver kvinne som er engasjert i arbeid og familie studere og fullføre sine akademiske mål mens de forblir i det komfortable miljøet i sitt eget hjem. Universitetet vårt henvender seg til kvinnelige ledere med en vinnende tankegang, kvinner med levende, dynamiske personligheter, uavhengige tenkere og kvinner som er bevisste på å være referansepunkter i samfunnet deres. Vårt primære fokus er å teste ferdigheter og kompetanse for akademisk sertifisering. Aurea Phoenix University for kvinners gradsprogrammer er utformet etter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for å gi aktive yrkesaktive kvinner, som har minst 5 års yrkeserfaring, sjansen til å oppnå en grad uten å forsømme familiene deres.