Keystone logo
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Studer Juss i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2024

Studer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Den britiske Law Degree En jurist i Storbritannia er vanligvis en lavere grad og begynner med en Bachelor of Laws (LLB) eller Diploma i lov. Ved ferdigstillelse, må de som ønsker å praktisere loven ta en advokatvirksomhet Course. Dette etterfølges av trening på jobb på et advokatfirma for sine valg. Tjene en Law Degree i Storbritannia Fordi en lov grad regnes som en lavere grad i Storbritannia, har det færre forutsetninger enn en lov grad i et annet land. Å studere jus her, rett og slett melde deg på en lov program ved universitetet i ditt valg. De fleste programmer tar mellom tre og fire år å fullføre. Ved ferdigstillelse, kan inn på arbeidsmarkedet være konkurransedyktig. Studieåret har tre verdier: en høstsemesteret som går fra september til januar en vårsemesteret som går fra januar til april, og en sommer sikt som går fra mai til juni, noen ganger strekker seg inn i August.Britiske universiteter velkommen internasjonale studenter til sine ulike programmer, deriblant lov. Mange advokatfirmaer vokser i sin internasjonale satsing, og å studere i Storbritannia gir jobbmuligheter for de som er interessert i å forfølge en karriere i lov. De som er i stand til å finne arbeid studieprogram i prestisjetunge britiske advokatfirmaer og tjene en full lov tittelen i Storbritannia finne overføre til advokatpraksis i andre land enkle, og gir disse landene også øve sedvanerett. En grad fra et velrenommert universitet med internasjonal anerkjennelse er et stort skritt å finne arbeid etter endt utdanning.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  628
 • Andel av verktøy

  83
 • Internett-abonnement

  35
 • Lokal transport

  79

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  8
 • Kinobillett

  12
 • Litt lokalt øl

  5

Om Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Mange forveksler Storbritannia med Storbritannia, men i virkeligheten er de ikke det samme. Storbritannia er en forent gruppe av fire land: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Disse fire landene deler en gruppe øyer i nordvest av fastlands-Europa og er forent under én regjering med en monark. Great Britain består bare England, Skottland og Wales. Mens Storbritannia har fire forskjellige land, hver med sin egen kultur og ulike dialekter, det er en grunn til at mange mennesker forveksler Storbritannia med England. I århundrer, England var den dominerende nasjon, med monarken ofte kalt "Queen of England. " Når folk tenker på Storbritannia, er bildet av monarken ofte det første de tenker på. Konger, dronninger, prinser og prinsesser av England har blitt internasjonale kjendiser. Storbritannia er også kjent for andre kulturelle ikoner, som David Beckham, Dr. Who og The Beatles.Hvis du har besøkt Storbritannia, ville du ønsker å spise på dekadent Cadbury sjokolade etter et tradisjonelt måltid av fisk og chips, vaske den ned med et glass Guinness stout. Folket i Storbritannia er kjent som ledere i kunst samt vitenskap og teknologi. Storbritannia er stedet hvor motetrender ofte starter og skuespillere eller musikere blir født. London, midt i det hele, blir ofte kalt en "kulturell supermakt. " Rettssystemet i Storbritannia Den sedvanerett systemet oppsto i Storbritannia og er brukt i England, Wales og Nord-Irland. Selv om Skottland er også en del av Storbritannia, den bruker et pluralistisk system som er basert på prinsippene om sivilrett blandet med noen vanlige rettsprinsipper. Traktaten Union som ble med disse uavhengige land til Storbritannia gitt for uavhengige rettssystemer for hvert land. De som studerer lov i Storbritannia vanligvis studere i England, så sedvanerett er innen valget.

Visumkrav

Tier 4 (Generelt) Studentvisum er erstattet med den såkalte "Student Route". Studentruten er Storbritannias nye studentvisum, som også vil være tilgjengelig for EØS-borgere, som før Brexit ikke trengte visum for å studere i Storbritannia.

Studentrute (fra 18 år)

Child Student Route (alder 4 - 17, som har erstattet Tier 4 Child Student Visa)

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentrute

Pris og valuta

GBP 348

De gjeldende britiske studentvisumavgiftene er:

 • £348 hvis du søker fra utenfor Storbritannia.
 • £475 hvis du søker om å utvide eller bytte til et studentvisum fra Storbritannia.

Hvem kan søke om visum?

Alle som reiser inn i landet for studier må søke om studentvisum dersom de reiser inn etter 1. januar 2021. Dette inkluderer EU/EØS-borgere som tidligere ikke trengte visum for å reise inn i Storbritannia for studiene. Du må nå 70 poeng på Points Based System, som måler om du oppfyller kravene for å studere i Storbritannia. Dette inkluderer:

 • Har du blitt tatt opp i en godkjent institusjon?
 • Har du økonomiske ressurser til å finansiere oppholdet ditt i Storbritannia?
 • Er du dyktig i engelsk?
 • Oppfyller kurset kurskravene?

De som uteksamineres fra en britisk utdanningsinstitusjon innen og etter sommeren 2021 vil kunne søke om postgraduate visum, slik at de kan jobbe/søke arbeid i Storbritannia i opptil 2 år.

Hvor kan du søke?

UK visumsøknadssenter / Online

Du kan søke om britisk studentvisum ved det britiske visumsøknadssenteret i ditt hjemland. Du kan finne en liste over britiske visumsøknadssentre over hele verden her: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Du kan også søke om et britisk studentvisum online via nettstedet til UK Home Office Visas and Immigration Service. Du kan starte her: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Nettsted:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hvordan lage søknaden?

For å få et britisk studentvisum, må du først bli akseptert på et kurs. For de fleste kurs må du også bevise at du forstår engelsk til det nødvendige nivået.

Søknadsprosessen for britisk studentvisum varierer litt avhengig av hvilken type britisk studentvisum du søker om.

For din søknad om studentvisum til Storbritannia, må du oppgi følgende:

 • pass eller reise-ID
 • bevis på at du kan dekke kurs og levekostnader
 • bevis på samtykke fra foreldre eller foresatte hvis du er under 18 år
 • bevis på aksept på kurset ditt
 • bevis for betaling av helsetillegg

Avhengig av opprinnelseslandet ditt, kan det hende du også må ta en tuberkulosetest.

Når du ankommer Storbritannia, må du kanskje registrere ditt britiske studentvisum hos politiet. Du bør motta informasjon om hvorvidt du trenger å registrere deg i ditt britiske studentvisum-klistremerke eller brev fra UK Home Office. Du må også søke om biometrisk oppholdstillatelse hvis du oppholder deg i Storbritannia i mer enn 6 måneder.

Når bør du søke?

Du kan søke om studentvisum inntil 6 måneder før kursstart. Behandlingstiden for britisk studentvisum varierer avhengig av hvor du søker fra, men generelt vil du motta en avgjørelse innen 3 uker hvis du søker fra utenfor Storbritannia, og innen 8 uker hvis du søker innen Storbritannia.

Lengden på generell studentvisum avhenger av varigheten av kurset ditt, og du kan søke om å forlenge det hvis du ønsker å bli i Storbritannia for å jobbe eller forfølge videre studier. Barnestudentvisumet er gyldig i løpet av kurset, inntil maksimalt 6 år, og kan forlenges. Lengden på det kortsiktige studentvisumet kan ikke overstige lengden på kurset ditt og kan ikke forlenges.

Behandlingstid

3 Weeks

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter har lov til å jobbe med studier i Storbritannia, under visse betingelser. Hvilken type arbeid du kan gjøre vil avhenge av hva du studerer og om du skal jobbe i løpet av skoleterminen, eller i friminuttene.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Hovedårsakene til avslag på studentvisum er:

 1. Manglende eller feil dokumenter;
 2. Manglende oppfyllelse av økonomiske krav;
 3. Feil dokumentformat.