Keystone logo
Spania

Beste universiteter for Juss Programmer i Spania 2023

Antall institusjoner: 262
  • Barcelona, Spania

  Swiss School of Management Barcelona er en internasjonal handelshøyskole som tilbyr BBA, MBA og doktorgradsstudier. Med mer enn 20 partnerinstitusjoner over hele verden lar SSM Barcelona studentene sine reise og tilbringe noen måneder med partnerskolene sine som en del av internasjonaliseringsprogrammet. Studentene får oppleve ulike læringsmodaliteter, kulturelle fordypningsaktiviteter og direkte interaksjon med studenter og fakultetsmedlemmer fra ulik kulturell bakgrunn.

  • Barcelona, Spania

  LABASAD er en ledende online kunst- og designskole, som ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Vi leverer masterprogrammene våre via vårt revolusjonerende ONLIVE-format, slik at du kan studere når og hvor du vil! Alle programmene våre er 100 % online og også live, så vi er en nettskole, men med en sjel ansikt til ansikt.

  • Sitges, Spania

  IAB er en ledende europeisk institusjon for scenekunst som forbereder kunstnere til verdensscenen i et intenst, studiobasert læringsmiljø. All undervisning er på engelsk, og vi tilbyr yrkesopplæring av høyeste standard innen en rekke felt, inkludert: Acting (BA Hons) Commercial Dance (BA Hons) Dance (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Skuespiller, musikkteater og koreografi spesialiteter) IAB ligger i den vakre strandbyen Sitges, Barcelona, og er en virkelig internasjonal og dynamisk organisasjon med studenter fra over 50 nasjonaliteter. Alle kurs er rettet mot å forberede nyutdannede for karrierer som profesjonelle utøvere innen deres valgte felt, og våre bachelor- og masterkurs er validert av Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannia, som er vårt tildelingsorgan.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 mer

  ESERP, med mer enn trettifem års erfaring, er preget av sin enestående metodikk og konstante innovasjon. Plassert som en av de fem beste handelshøyskolene i landet, med hovedkontor i Barcelona, Madrid og Mallorca, tilbyr den en rekke kurs som inkluderer Masters & MBA innen områdene markedsføring, ledelse, luksus, menneskelige ressurser, bedriftskommunikasjon, finans og internasjonale relasjoner. ESERP har blitt et møtepunkt for nasjonale og internasjonale studenter som har tillatt mer enn 41 000 studenter å utvikle talentet sitt i næringslivet. - Hovedtaler Lær av de med erfaring. eserps foredragsholdere har en solid merittliste som gjør dem merittere som gjør dem benchmark profesjonelle innen sitt spesialområde. - Liquid Learning En oppslukende treningsopplevelse. Utforsker ekte forretningstilfeller gjennom bruk av teknologier og simuleringer, kombinerer teknologier og simuleringer, kombinerer online og offline miljøer. Fleksibel opplæring for å utvikle dine e-ferdigheter - Myke ferdigheter Tilpasning til endring, lederskap, strategisk visjon. Noen av de myke ferdighetene som World Economic Forum anser som essensielle, vi innlemmer dem i våre programmer under Skill stacking-metodikken. - Faglig utvikling Hva er dine faglige mål? Gjennom veiledning og coaching-økter følger vi og råder deg til å designe din karriereplan eller omorientere den. Eller til og med å begynne å bygge din personlige merkevare. Nettverk: Bygg et verdifullt nettverk av kontakter. En mulighet til å komme i kontakt med fagpersoner fra andre sektorer, men som er knyttet til ditt fagområde.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er for studenter som nærmer seg læring som en livsstil. Vi tilbyr et støttende fellesskap der studenter og fakultetet samhandler sammen i læringsprosessen. IE University har et personlig tilpasset, studentsentrert fellesskap med et rikt mangfold av individer, ideer og tilnærminger. Hvert år er over 130 nasjonaliteter representert på campus, med over 75% av studentene som kommer fra utenfor Spania. IE University er anerkjent over hele verden og av de mest prestisjefylte foreningene for sin høykvalitets undervisning. Med en innovativ visjon, entreprenørånd og fokus på humaniora og akademisk strenghet, er IE University forpliktet til å utdanne fagfolk som vil gjøre en forskjell i samfunnet. Vår praksisbaserte tilnærming til læring starter i klasserommet og fortsetter over hele verden, og forbereder studentene våre til å bli internasjonale fagfolk. Hvis du vil ha en inspirerende og utfordrende utdanning som vil forme hvem du er og hvem du vil bli, vil IE University utvide horisonten din, koble deg til verden og veilede deg på den unike veien som trengs for å nå dine mål.

  • Vitoria-Gasteiz, Spania
  • Leioa, Spania
  • + 1 mer

  Vårt oppdrag er å pleie en opplyst befolkning ved å tilby kvalitetsutdanning og opplæring basert på kunnskap, innovasjon og rettferdighet. Som en offentlig institusjon er vi samfunnsfinansiert, og både avgifter og tjenester er bare i liten grad avhengig av studenter: Universitetet vårt eies av alle, åpent for alle. Vi støtter aksept av alterity og inkludering av alle medlemmer utover uoverensstemmelser av noe slag.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spania

  Universitetet i Las Palmas de Gran Canaria er et offentlig universitet som har et bredt spekter av grader innen alle store kunnskapsområder og på alle nivåer (grader, master og doktorgrader). Vår strategi er orientert mot innovasjon, kvalitet og internasjonalisering, og engasjere oss tett i lokalsamfunnet.

  • Barcelona, Spania

  Gjennom vår 20-årige historie som utdanningsinstitusjon har hvert skritt vi har tatt ved Zigurat Global Institute of Technology vært å utvikle seg. Zigurat var en av de første mesopotamiske konstruksjonene og symboliserer bedre enn noe annet historien til ingeniørkunst, arkitektur, kunnskap og teknologisk transformasjon som representerer oss.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Sveits

  Swiss School of Business Research tilbyr akademisk dyktighet med sveitsisk kvalitet til våre studenter som søker fra hele verden for å forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi gir en rekke fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, der studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative undervisningsstiler.

  • Madrid, Spania

  CUNEF er et privat universitet anerkjent av lov 6/2019 av 27. mars i Madrid-regionen. De viktigste inspirerende elementene ved CUNEF Universidad er spesialisering av undervisning og forskning, fortreffelighet og internasjonalisering.

  • Salamanca, Spania

  UPSA, født i 1940, er University of the Spanish Episcopal Conference. Det er ikke for profitt, og dets kulturelle kall og tjeneste for sosial fremgang utgjør essensen av dens daglige aktivitet, alltid utført med en åpen og inkluderende ånd.

  • Madrid, Spania

  ESIE er konstituert som handelshøyskolen til den anerkjente CES Cardenal Cisneros, grunnlagt med mål om å gjenoppfinne utdanningsmodellen med en fleksibel og innovativ metodikk, noe som gjør den enda mer tilgjengelig når det gjelder ressurser og tid.

  • Madrid, Spania

  Gjør deg klar for en givende opplevelse som du vil huske for alltid. Å studere ved EAE er en transformasjonsreise som du deler med klassekamerater fra hele verden, og deltar i et bredt spekter av aktiviteter utenfor klasserommet, omgitt av konstant stimuli.

  • Madrid, Spania

  UNED er det største offentlige universitetet i Spania både i antall studenter og i akademisk tilbud, så vel som det største campus i Europa, og har i 50 år vært dedikert til å universalisere høyere utdanning av høy kvalitet gjennom en modell av nettbasert og blandet undervisning leder i sin sektor.