Keystone logo
Spania

Studer Juss i Spania 2024

Studer i Spania

Den spanske juridisk embetseksamen er verdslig kjent. Mange spanske juridiske programmer fokus på spansk, EU og USA rettssystemer, selv om noen vil lære bare sivilrett. Denne multi-system tilnærming gir en godt avrundet tilnærming til juridisk utdannelse. Tjene en Law Degree i Spania Søknad til jusstudiet krever lavere opplæring i lov. Etter å ha fullført den nødvendige lavere kurs, kan du søke loven skolen du ønsker. Å studere jus i Spania, planlegger å tilbringe fem år på å studere jus, da dette regnes som standard lenge en spansk lov grad tar. Etter eksamen, må spanske jusstudenter inn et toårig opplæringsprogram periode. Etter endt opplæring, må studenten bestå staten eksamen før praktisere loven. En av fordelene med å studere jus i Spania er prisen.Hvis du delta på et offentlig universitet, må du betale en "matricula ", som kan være flere hundre euro, men resten av skolepenger er dekket av staten. Dette betyr at du kan oppnå en grad i loven i Spania med liten kostnad utenom kost og losji. Igjen, avgifter varierer fra en institusjon til en annen. Spania 's vekt på sivilrett bringer gode jobbmuligheter for akademikere, både i landet og i mange europeiske naboland. Dette er samme type lov praktiseres i Nederland, for eksempel, som regnes som et knutepunkt for rettslige prosesser verden 's. Også, ved å studere i Spania, noe som krever flyt i både spansk og engelsk, studentene er opplært i to av verdens 's mest vanlige språkene. Denne kombinasjonen av lovlig trening og lingvistikk gir et solid grunnlag for en framtidig juridisk karriere.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  416
 • Andel av verktøy

  42
 • Internett-abonnement

  33
 • Lokal transport

  34

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  8
 • Kinobillett

  8
 • Litt lokalt øl

  3

Om Spania

Spania, med sin Middelhavet teft og utsøkte arkitektoniske tilbud, er en av verdens 's mest populære destinasjonene å besøke. Spania ligger på den iberiske halvøy og er omgitt av vann og fjell, samt landet Portugal, og tilbyr mye til den internasjonale student. Landet har en lang og rik kulturhistorie og har et bredt utvalg av terreng inkludert strender, beitemarker, fjell og ørkenlignende områder. Kjent for kunst, musikk, mat og andre kulturelle aktiviteter, er Spania også ledende innen utvikling av fornybar energi, særlig i de områdene av solenergi og vindenergi. En kombinasjon av gode universiteter, et språk som snakkes over hele verden og den attraktive kosmopolitisk livsstil av det spanske folk gjør det til et attraktivt sted for folk som ønsker å studere i utlandet. De som er interessert i å studere loven vil finne at landet 's ledende universiteter tilbyr gode juridiske programmer for å vurdere.Loven System i Spania Spania følger den sivile rettstradisjon og er styrt av den spanske grunnloven som sin primære kilde til lov. Når tolkningen er gjort, vil nemnda grunnlovs håndtere saker. Rettssystemet omfatter en høyesterett, en nasjonal domstol, provinsielle domstoler, kommunale domstoler som ivaretar sivile behov i autonome lokalsamfunn.

Visumkrav

For studenter utenfor EU/EØS eller Sveits som ønsker å delta i en studentutveksling, gjennomføre forskning eller opplæring eller jobbe som ulønnet praktikant eller frivillig i Spania i mer enn tre måneder.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (type D)

Pris og valuta

EUR 160

Prisene for et studentvisum til Spania er rundt EUR 160. Visumsøknadsgebyret kan endres når som helst.

Hvem kan søke om visum?

Statsborgere fra EU/EØS eller Sveits trenger ikke studentvisum uavhengig av lengden på oppholdet i Spania. EU/EØS/Sveits-studenter trenger ikke visum for å bo i Spania, men må registrere seg hos lokale myndigheter og få et oppholdsbevis.

Statsborgere fra alle andre land krever studentvisum hvis de planlegger å bli og studere i mer enn 90 dager i Spania. Dette visumet gis til de studentene som allerede har blitt akseptert for opptak av et anerkjent utdanningsinstitusjon i Spania.

Hvor kan du søke?

Spansk konsulat eller ambassade

Du kan søke om studievisum på det spanske konsulatet eller ambassaden i hjemlandet ditt.

Nettsted:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Hvordan lage søknaden?

Før du kan søke om studievisum må du finne et kurs eller program med en offisielt anerkjent institusjon i Spania. Du må da få offisiell bekreftelse fra organisasjonen som beskriver at du har blitt akseptert på kurset eller programmet, i form av et sertifikat eller akseptbrev. Når du har dette, kan du kontakte den spanske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet ditt og søke om studentvisum.

Nøyaktig hva som kreves kan variere fra konsulat til konsulat, men generelt sett må du vise passet ditt, samt følgende:

 • detaljer om studiet, opplæringen eller forskningen du skal gjøre i Spania, inkludert studietimene per uke (minst 20);
 • bevis på at du har medisinsk forsikring;
 • en legeerklæring som bekrefter at du ikke har noen sykdommer som krever at du blir satt i karantene;
 • bevis på at du har midler til å støtte deg under oppholdet i Spania (f.eks. stipenddetaljer, en spansk bank som viser tilstrekkelige midler, eller brev fra foreldre/foresatte som tar det fulle økonomiske ansvaret);
 • informasjon om hvor du skal bo;
 • en straffeattest utstedt i løpet av de siste fem årene av relevante myndigheter i hjemlandet ditt.

Dersom du oppholder deg i Spania i mer enn seks måneder for å studere, må du søke om studentoppholdstillatelse innen 30 dager etter innreise til Spania. Du søker om det på ditt lokale utenrikskontor (Oficina de Extranjeros) eller en politistasjon. Kortet er gyldig i ett år og du kan fornye det hvert år i fem år så lenge du fortsetter med studiene.

Når bør du søke?

Du må søke om visum mellom to og tre måneder før du har tenkt å reise til Spania for å få tid til å behandle søknaden.

Vanligvis gis et studentvisum i Spania for hele varigheten av studiet. Du kan fornye studentvisumet ditt for å forlenge studiene ytterligere eller ta et nytt studium i Spania. Ikke forsøk å sende inn studentvisumsøknaden mer enn fire måneder i forveien eller mindre enn 7 uker før avreisedatoen, ellers vil søknaden ikke bli akseptert.

Hvis studiene dine i Spania varer i mer enn seks måneder, må du søke om oppholdstillatelse for studenter som varer i ett år. Studentoppholdstillatelsen må fornyes hvert år.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

Den spanske oppholdstillatelsen gir deg rett til å jobbe enten deltid eller i en midlertidig stilling, så lenge du ikke bruker pengene du tjener til å forsørge deg selv mens du er i Spania. Du har lov til å jobbe inntil 20 timer i uken mens du studerer, så lenge det ikke forstyrrer studiene. Firmaet som ansetter deg må få arbeidstillatelse for deg fra Utenrikskontoret. Arbeidskontrakten din kan ikke overstige varigheten av studievisumet.

Hvis du skal på praksisplass som en del av kurset du har fått oppholdstillatelse for, trenger du ikke arbeidstillatelse.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Her er noen av grunnene til at et studentvisum til Spania kan bli nektet:

 • Tidligere eller nåværende kriminelle handlinger
 • Utilstrekkelig forklaring på formålet med og omstendighetene ved det planlagte oppholdet
 • Utilstrekkelige midler til livsopphold
 • Ugyldig reiseforsikring
 • Mangler å fremvise bevis på overnatting
 • Ugunstig Schengen-visumsituasjon - Manglende tidligere respekt for Schengen-visumbegrensninger (dvs. Overopphold i Schengen-området, unnlatelse av å følge den presenterte reiseruten – ved å hoppe over det meste i hoveddestinasjonslandet i Schengen-området, og så videre).