Keystone logo
Singapore

Studer Juss i Singapore 2024

Studer i Singapore

Hva er en Law Degree i Singapore? Innhenting av en lov grad er et viktig skritt i å bli en praktiserende advokat i landet. For å gjøre dette, vil enkeltpersoner må fylle kravene til Bachelor of Law program, i det minste. De fleste studenter må også fullføre LL.M., som er en mester 's nivå studium. Avanserte programmer, inkludert et PhD-program er tilgjengelig for de studentene som ønsker å gå videre med dette området av utdanning. Law høyere utdanning i Singapore Å jobbe som advokat i landet, vil enkeltpersoner må søke om opptak til Singapore Advokatforening. For å gjøre det, må studentene først fylle kravene til en bachelor 's utdanningsnivå innen lov. Denne utdanningen må komme fra en godkjent skole. Den innledende studium tar fire år å fullføre på en anerkjent av Advokatforeningen universitet.Videreutdanning kan ta mellom ytterligere to og fire års utdanning. Kostnaden for å melde deg på disse programmene, avhenger i stor grad av den enkelte skole. Kostnadene kan være betydelig høyere ved noen private institusjoner enn ved private skoler. Personer som jobber som advokater i landet er ikke nødvendigvis betalt en meget høy lønn, men de som jobber i offentlige stillinger, som også er et kurs av handlingen enkeltpersoner kan ta etter å ha innhentet en juridisk grad, ofte tjener mer. Internasjonale studenter er ofte velkommen i landet. Men dette er opp til skjønn av den enkelte universitet. Noen av skolene har svært strenge krav, spesielt i området av akademiske studier. Internasjonale studenter må oppfylle samme nivå av granskning som lokale innbyggere. I tillegg, noen i etterspørsel programmer er ikke alltid tilgjengelig for internasjonale studenter på grunn av deres etterspørsel lokalt.Gjelde for disse programmene tidlig er ofte anbefaler å sikre den enkelte kan få de nødvendige reisedokumenter og godkjenninger. Studenter som fullfører sine pedagogiske krav i Singapore, eller som oppfyller disse kravene utenfor landet, må sitte for Singapore Advokatforening 's lisensiering eksamen. Videreutdanning er ofte et krav etter å gjøre det. Deretter får elevene jobbe i et vikariat i en domstol for den nødvendige tiden før å trene på egenhånd. Studentene er sannsynlig å finne mange ledige stillinger i dette området av loven. Dette inkluderer jobber som kriminell system, som dommere, samt arbeide mot pedagogisk undervisning. Jobber kan være vanskelig å få tak i utgangspunktet spesielt for nye studenter.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  1867
 • Andel av verktøy

  51
 • Internett-abonnement

  31
 • Lokal transport

  88

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  7

Om Singapore

Singapore er et land som ligger i Sørøst-Asia. Det er en øy land som ligger på sørspissen av den malaysiske halvøya. Det er hjem til 5,4 millioner mennesker. Som en av de eldste områdene i kontinuerlig bebodde mennesker. Det er en av de største kommersielle huber i verden og et viktig forretningssenter. Den har en stor port som utgjør om lag 26 prosent av landets 's BNP. Enkeltpersoner som ønsker å arbeide og studere her vil synes det å være en levende kultur med enestående muligheter for de som ønsker å arbeide i området av loven. Hva er lov System i Singapore? Det juridiske systemet i Singapore er basert på den engelske felles lov system. Det finnes ulike rettsområder, herunder forvaltningsrett, egenkapital og tillit rett, erstatningsrett, og kontraktsrett. Strafferetten er også til stede her. Ikke bare gjør landet har sin egen bar system, men det vanligvis refererer til engelsk rettspraksis som et aktuelt aspekt av lov der.Grunnloven av Republikken Singapore er hoved juridisk dokument som beskriver landet 's rettssystemet.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentpass

Pris og valuta

SGD 90

Et behandlingsgebyr på S$30 kreves for hver søknad som sendes inn til Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Gebyret kan ikke refunderes uavhengig av utfallet av søknaden eller om søknaden trekkes tilbake etter innlevering.

Et gebyr på S$60 skal betales når den vellykkede søkeren fullfører formaliteten ved utstedelse av studentpasset ved ICA.

Gebyrene er landavhengige og kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Alle internasjonale studenter må ha et studentpass for å forfølge høyere studier i Singapore. For å få ditt Singapore Student Pass, må du først få tilbud om opptak til et heltidsprogram ved Institute of Higher Learning (IHL) i Singapore.

Du er kun kvalifisert for et studentpass hvis du har blitt tatt opp på et heltidsprogram. Hvis du ønsker å ta deltidskurs eller kveldskurs, vil du ikke være kvalifisert for Studentpass.

Hvor kan du søke?

Students Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system

For å søke om Student Pass, må du sende inn søknaden din på det offisielle registreringssystemet -- Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Før du sender inn søknad om Studentpass gjennom SOLAR, må instituttet der du har fått tilbud om opptak registrere deg gjennom registreringssystemet. Når instituttet har registrert deg hos SOLAR, må du sende inn eForm 16. Du må ha følgende detaljer før du logger inn på SOLAR-kontoen din:

 • En registreringsmelding fra SOLAR med ditt påloggingsbrukernavn og passord levert av IHL
 • Reisedokumenter og passdetaljer, inkludert passnummer og dets gyldighet
 • Din personlige e-postadresse
 • Et ferskt fargefotografi i passstørrelse

Når du har sendt inn eForm 16, må du ta en utskrift av skjemaet for å sende det til Student Pass-enheten - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Det er en av de viktige formalitetene som skal fullføres for utstedelse av Singapore Student Pass.

Du må forsikre immigrasjonsavdelingen om at du vil forbli i Singapore med et gyldig studentpass til enhver tid.

Dokumenter som kreves for Singapore studentvisum:

 • Ditt gyldige pass. Du må sende inn en kopi av bestemte sider i passet
 • Du må ha med deg avreise-/ankomstkortet gitt ved innreise til Singapore. Hvis du har vært bosatt i Singapore på andre langtidspass, må du også ta med deg det passet;
 • Ett ferskt fargepassfotografi (tatt på hvit bakgrunn);
 • Utskriften av e-skjema 16 sendt gjennom SOLAR (behørig signert av søkeren);
 • Hvis dokumentene dine er på morsmålet, må du få en offisiell engelsk oversettelse av dokumentene.
 • En kopi av det prinsipielle godkjenningsbrevet; og
 • En medisinsk rapport i foreskrevet format (tilgjengelig på ICAs nettsider).

Når du sender inn søknaden, sørg for at laboratorierapportene ikke er mer enn tre måneder fra utstedelsesdatoen. Dersom du ikke oppfyller det medisinske kravet, vil du ikke få studentpass.

Når bør du søke?

Vanligvis tar Singapore studentvisum omtrent fire uker å behandle. Noen søknader kan imidlertid ta lengre tid dersom immigrasjonsavdelingen krever noen tilleggsdokumenter eller informasjon fra deg. I slike situasjoner vil du bli varslet gjennom SOLAR-systemet.

Du må sende inn nye søknader om Studentpass minst én måned før kursstart og ikke mer enn to måneder.

Saksbehandlingstiden er generelt mellom 2 og 4 måneder for saker hvor det kreves intervju.

Behandlingstid

4 Weeks

Arbeidsmuligheter

Utenlandske studenter som ikke jobber mer enn 16 timer per uke under studiene er fritatt for å søke om arbeidstillatelse. Det anbefales imidlertid å sjekke arbeidsmulighetene gitt av institusjonen din.

Internasjonale studenter trenger ikke å søke om arbeidstillatelse hvis de ønsker å jobbe i Singapore i ferien.

Tillatelse til å jobbe kan også avhenge av institusjonen du studerer.

Du finner en liste over godkjente institusjoner her: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke følger et heltidskurs ved en anerkjent utdanningsinstitusjon, hvis du ikke har tilstrekkelig utdanningslegitimasjon, hvis skjemaene dine ikke er riktig utfylt eller hvis støttedokumentene ikke er korrekte.