Keystone logo
Sør-Afrika

Studer Juss i Sør-Afrika 2024

Studer i Sør-Afrika

Hva Er Law Degree i Sør-Afrika? Innhenting av en juridisk embetseksamen i Sør-Afrika er nødvendig for personer som ønsker å praktisere i landet. Den LL.B. grad er det nødvendig grad kvalifisering for personer som ønsker å melde deg som en talsmann eller en advokat i landet. Studenter som ønsker å komme i gang kan legges inn direkte i disse programmene på lavere nivå, men programmet er også tilgjengelig som en post graduate plan også. Law høyere utdanning i landet? Arbeid som en advokat eller en advokat i Sør-Afrika krever skaffe en grad innen lov. I de fleste tilfeller gjøres dette som en bachelor 's grad i landet. Programmer siste for mellom to og for år for å få en Bachelor of Laws. Det er ikke nødvendig, men er oppmuntret, at elevene arbeide mot en LL.M. program på å skaffe sin bachelor 's grad. I tillegg, LL.D. og PhD-programmer er også tilgjengelig utover master 's programmer.Studenter studere jus i Sør-Afrika for å arbeide på dette feltet, siden det er et krav. Deres studium inkluderer et fokus på både praktisk og lærebok utdanning, det er hvordan å jobbe som advokat samt hvordan rettssystemet fungerer i landet. Domstol lov historie er et fokus. Advokater kan fungere som en notarius eller conveyancer samt etter å skaffe sine spesialister trening. Studentene må sitte for og bestå nødvendige lisensiering eksamen for å være medlem av Advokatforeningen. Det er et krav at alle som selger sine tjenester som en advokat i landet være medlem av Advokatforeningen. Undervisningen på juss her varierer betydelig. Det er angitt ved noen av de tallrike skoler som gir godkjente programmer. Vanligvis programmer vare i fire år. Internasjonale jusstudenter er velkommen i de fleste universitetene i landet.Imidlertid må søknad for disse programmene gjøres direkte av internasjonal student til skolen og godkjenning er sannsynlig bare når tilgjengelighet innenfor programmer finnes. I enkelte høyskoler og universiteter her, er det vanskelig å finne ledig plass. Etter eksamen, kan studentene fortsette sin utdanning for å oppnå en doktorgrad eller annen høyere grad i feltet. Mange studenter inn i arbeidslivet og tilby juridiske tjenester til forbrukere. Men andre kan gå på å undervise i felten eller å arbeide i rettsposisjoner (etter å skaffe erfaring på feltet.) Ofte vil studenten fortsette hans eller hennes studie sammen bygge en karriere innen dette feltet.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  229
 • Andel av verktøy

  30
 • Internett-abonnement

  39
 • Lokal transport

  36

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  4
 • Kinobillett

  5
 • Litt lokalt øl

  2

Om Sør-Afrika

Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av det afrikanske kontinentet. Det sitter langs Sør-Atlanteren og Det indiske hav, og er nær Namibia, Zimbabwe og Botswana. Det er den 25. største landet i verden etter område har er hjem for mer enn 53 millioner mennesker. Sør-Afrika er veldig mye et multietnisk land med ulike språk og kulturer. Mer enn 11 språk er til stede her, inkludert engelsk og afrikaans. I denne øvre middelinntekts økonomi, er det nok av muligheter for dem som ønsker å studere jus. Hva er lov System i Sør-Afrika? Den sørafrikanske rettssystemet er en blanding av ulike stilarter. Det er en sivilrettslig komponent som stammer fra den nederlandske loven system. Sedvanerett er også til stede her, og er omtrent som det som finnes i Storbritannia. En sedvanerett system finnes også. Samlet, følger landet en strafferett og sivilrett struktur med statsrett.Rettssystemet i landet inkluderer Magistrates 'Courts, Høye baner, revisjonsdomstol, og Supreme Court of Appeal.

Visumkrav

 1. Sørafrikansk studentvisum (tidligere kalt en sørafrikansk studietillatelse)
 2. Sørafrikansk utvekslingsvisum - Hvis du er eldre enn 25 år og ønsker å komme til Sør-Afrika på et kulturelt, økonomisk eller sosialt utvekslingsprogram, organisert mellom en utdanningsinstitusjon eller et statlig organ i Sør-Afrika og en i et fremmed land.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Sørafrikansk studentvisum; Sørafrikansk utvekslingsvisum

Pris og valuta

USD 47

De sørafrikanske studentvisumsøknadene avhenger av opprinnelseslandet ditt, men er rundt 47 USD.

Hvem kan søke om visum?

En internasjonal student som ønsker å bli og studere i Sør-Afrika for et kurs som strekker seg over 3 måneder (90 dager), må søke om studentvisum. Dette visumet gis til de studentene som allerede har blitt akseptert for opptak av et anerkjent utdanningsinstitusjon i Sør-Afrika.

For å kvalifisere for studievisum for Sør-Afrika, må skolen eller høyskolen selv først kvalifisere seg som en "læringsinstitusjon". Dette betyr at det må være registrert hos enten Institutt for grunnleggende utdanning eller Institutt for høyere utdanning. Så hvis du ønsker å gå på en privat språkskole eller en skole som kun tilbyr kortsiktige tekniske kurs, kan det hende du ikke kvalifiserer for et sørafrikansk studievisum.

Vennligst merk: Du kan ikke komme til Sør-Afrika på besøksvisum og deretter fortsette å søke om et sørafrikansk studentvisum. Du kan ikke komme til Sør-Afrika på besøksvisum og deretter fortsette å søke om et sørafrikansk studentvisum.

Hvor kan du søke?

Sørafrikansk høykommisjon, konsulat eller ambassade

For å få visum til Sør-Afrika, må studentene kontakte den sørafrikanske høykommisjonen, konsulatet eller ambassaden i bostedslandet.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Først må du bli akseptert som student av en registrert sørafrikansk skole, høyskole eller universitet og motta et akseptbrev på institusjonens brevpapir og signert av eller på vegne av rektor eller registrator.

Du må deretter fylle ut søknadsskjemaet for midlertidig oppholdstillatelse B1-1738 og ta det personlig til den sørafrikanske ambassaden, konsulatet eller høykommisjonen i hjemlandet ditt.

Følgende dokumenter må sendes inn med søknadsskjemaet BI-1738:

 • Et pass som er gyldig i minst 30 dager etter utløpet av det planlagte besøket
 • Betaling av fastsatt gebyr
 • En vaksinasjonsbevis, hvis loven krever det
 • Bevis på økonomiske midler til å dekke planlagte levekostnader under oppholdet i republikken og til å betale for skolepengene. Dette bør være i form av kontoutskrifter / kontanter tilgjengelig / reisesjekker
 • Bevis på medisinsk dekning
 • Et kontantdepositum tilsvarende verdien av en returbillett.
 • Når det gjelder afrikanske studenter, en forpliktelse fra den relevante regjeringen til å ta det fulle ansvaret for studenten og betale alle kostnader, dersom det skulle bli nødvendig å deportere studenten
 • Medisinske og radiologirapporter
 • En uforkortet fødselsattest for mindreårige.
 • Når det gjelder en mindreårig, opplysninger om personen i Republikken Sør-Afrika som vil fungere som elevens verge og et brev fra en slik person som bekrefter vergemål
 • Samtykke fra begge foreldrene for ditt opphold i Sør-Afrika, eller fra forelderen som har eneansvaret, sammen med bevis på eneforvaring
 • Et offisielt brev fra utdanningsinstitusjonen, der du har tenkt å studere, som bekrefter foreløpig aksept og varigheten av kurset.
 • Legedekningsbevis fornyes årlig for studietiden med legeordning registrert i henhold til legeordningsloven.
 • Hvis du er 18 år og eldre, kreves det en politiattest fra hvert land du har vært bosatt i 12 måneder eller lenger siden fylte 18 år.

Du søker om utvekslingstillatelse (sørafrikansk utvekslingsvisum) ved å bruke samme søknadsskjema B1-1738.

Når bør du søke?

Søknadsbehandlingstidene varierer fra land til land, men tar omtrent seks uker.

Studentvisumet er gyldig for hele varigheten av studentens kurs, alternativt 36 måneder for skoler og 24 måneder for andre institusjoner.

Sørafrikansk utvekslingsvisum - dette visumet gis for utvekslingens varighet, vanligvis ikke mer enn 12 måneder. Det sørafrikanske utvekslingsvisumet kan ikke fornyes eller forlenges. Når du har hatt denne typen tillatelse, kan du først søke om midlertidig eller permanent oppholdstillatelse etter at du har bodd i minst ett år utenfor Sør-Afrika.

Behandlingstid

6 Weeks

Arbeidsmuligheter

Hvis du har et sørafrikansk studentvisum og studerer på høyere nivå, har du lov til å jobbe deltid i ikke mer enn 20 timer i uken i løpet av semesteret, og heltid i ferier.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Det er mange grunner til at søknaden din om studentvisum til Sør-Afrika kan bli avslått, for eksempel:

 • Etterlater tomrom på skjemaene dine
 • Lyver om hva som helst i søknaden din
 • Å ha et utdatert pass uten blanke sider
 • Feilstaving av navnet ditt på dokumenter
 • Ikke bevis for nok midler