Keystone logo
Polen

Studer Juss i Polen 2024

Studer i Polen

Hva er lov Degree i Polen? I landet av Polen, til enkeltpersoner som ønsker å arbeide som en jurist eller advokat, må få en Magister 's Degree. Det finnes mange arenaer for disse personene å arbeide i, når de får denne loven grad, inkludert arbeider som dommer, offentlig advokat, juridisk rådgiver, advokat, notarius, lensmann, og patent advokat. Det er to bar foreninger i landet, den polske Bar Council, som er den viktigste talsmann foreningen, og National Chamber of Legal Advisors, som er fokusert på juridiske rådgivere. Law Higher Education i Polen som et stort land, det er mange lov skoler i Polen. Studentene må fullføre sin første grad før søknad om en lov skolen. Juridisk embetseksamen ta ytterligere to til fire år, avhengig av spesialisering. Kostnaden for loven grad vil variere betydelig, men prisene er sammenlignbare med andre europeiske lov programmer.Internasjonale studenter kan søke, men må gjøre det direkte til jusstudiet. Hvis den blir godkjent, vil skolen da hjelpe studenten til å oppnå den nødvendige reise visum. Innmelding i lov skoler kan være tung, og de er ofte svært konkurransedyktige posisjoner. Likevel, med en god etterspørsel etter godt utdannede advokater i landet, få en juridisk embetseksamen i Polen kan være svært gunstig.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  363
 • Andel av verktøy

  79
 • Internett-abonnement

  13
 • Lokal transport

  27

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  6
 • Litt lokalt øl

  3

Om Polen

For mange mennesker, er Polen en av de rikeste kulturelle områder av Europa. Polen ligger i sentrum av Europa og har grenser med Østersjøen, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Hviterussland, Litauen og Russland. Mesteparten av landet er flat, men to fjellkjeder er lokalisert i sør. Polen er hjem til spektakulære natur og vakker arkitektur som inkluderer slott, palasser, trekirker og moderne idrettsanlegg. For studenter som ønsker å reise til landet for utdanning, er det mange lovende grunner til å gjøre det. Landet tilbyr et solid utdanningssystem inkludert ulike lover skoler. Det kan være en av de mer lovende landene for å få en juridisk grad i. Hva er det juridiske systemet i Polen? Før inngåelse av denne type felt av studien, bør elevene ha en bedre forståelse av det juridiske systemet her. Landet 's juridiske systemet fortsetter å utvikle seg. Den har både offentlige og private lover under sin kode.Grunnloven av Polen er de viktigste herskende lovene i landet. Som en sivil lov land, skaper parlamentet lovene. I mange tilfeller er lover lokalisert, noe som gjør det litt av en utfordring å lære disse lovene til du er kjent med lokalområdet.

Visumkrav

 • Visum av type C – et korttids Schengen-visum.
 • Visum av type D - et langsiktig nasjonalt visum utstedt for opptil ett år.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

C-type visum; Visum av type D

Pris og valuta

USD 160

Søknadsgebyret for et studentvisum til Polen er rundt $160. Gebyrene kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Studenter fra EU-land trenger ikke visum for å studere i Polen. Men når du har ankommet Polen, må du søke om et midlertidig studievisum på det lokale Voivod-kontoret.

Studenter fra utenfor EU må vanligvis søke om studentvisum før de reiser inn i Polen. Det er imidlertid en rekke land som er fri for dette kravet. Du kan sjekke om landet ditt er på listen her: http://www.msz.gov.pl

Hvor kan du søke?

polsk ambassade eller konsulat

Du bør søke om studentvisum ved den polske ambassaden eller konsulatet i ditt nåværende bostedsland.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Når du får opptak til det valgte universitetet, vil de sende deg riktige dokumenter som du vil bruke for å få studentvisumet ditt. Du bør søke om studentvisum på din nærmeste polske ambassade eller konsulat. Dette er dokumentene du vanligvis blir bedt om å oppgi:

 • En signert og fullstendig fylt visumsøknad fra Polen for studenter.
 • Pass som må være gyldig i minst tre måneder etter at du planlegger å forlate Polen.
 • Kopi av nasjonalt ID-kort.
 • Offisielt brev fra universitetet eller høyskolen i Polen der du planlegger å studere.
 • En kort CV eller CV.
 • Alle dine tidligere sertifikater og vitnemål.
 • Bevis på at du har ferdigheter i språket du ønsker å studere.
 • Bevis på at du er økonomisk sterk nok til å dekke utgifter til utdanning og opphold i Polen.
 • Helseforsikringsbevis som er akseptert i Europa.
 • To bilder i passstørrelse.
 • Betal visumsøknadsgebyret
 • Bevis på overnatting i Polen.

Alle studenter må legalisere oppholdet i Polen ved å søke om midlertidig oppholdstillatelse. Dette må gjøres kort tid etter ankomst til Polen. Universiteter vil hjelpe deg med søknadsprosedyrene. En midlertidig oppholdstillatelse gir deg rett til opphold og arbeid i Polen.

Når bør du søke?

Det kan vanligvis ta rundt 15 dager å behandle søknaden om studentvisum. Behandlingstidene varierer imidlertid avhengig av land og type visum du søker om. Sørg for å søke så snart som mulig.

Lengden på studentvisumet avhenger av lengden på kurset ditt.

Behandlingstid

15 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter har rett til å jobbe mens de studerer i Polen så lenge de er registrert ved en utdanningsinstitusjon. Det tillates 20 timers arbeid under studiene, samt 3 måneders fulltidsarbeid i ferier. Fulltidsarbeid er tillatt for oppholdskortinnehavere.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.