Keystone logo
Paraguay

Beste universiteter for Juss Programmer i Paraguay 2023

Antall institusjoner: 4
  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 35 mer

  Tecnológico de Monterrey er en privat, ideell, uavhengig institusjon som ikke er knyttet til politiske og religiøse partier. Det ble grunnlagt i 1943 takket være visjonen til den meksikanske forretningsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus og 21 hovedkvarter og internasjonale forbindelseskontorer. Målet er å lære opp ledere med entreprenørånd, menneskelig sans og høy konkurranseevne.

  • Caaguazú, Paraguay

  Universidad del Norte er den fjerde eldste i Paraguay. Siden da har han viet seg til kvaliteten på undervisningen, bevaring og innovasjon av kultur, deling og utvidelse av vitenskapelig kunnskap og utvikling av ledere som gjør en forskjell på nasjonalt nivå.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel ankommer Paraguay i 2011 som den eneste nasjonale skolen som tilbyr en dobbeltgrad og gir studentene et vitnemål anerkjent av den franske staten, bacheloren. Den verdensomspennende suksessen ved Vatel-skolene skyldes det faktum at vi opprettholder et dobbelt utdanningskonsept, der 50% læres i klassen og de resterende 50% i praksisplasser og praksisplasser i de beste hotellene i vårt land og i verden. Forblir alltid tro mot filosofien om at "all teoretisk kunnskap må verifiseres umiddelbart gjennom praksis."

  • Asuncion, Paraguay

  Vatel Paraguay er den første og eneste hotellskolen i landet, og har siden 2012 generert de beste kandidatene i hotelladministrasjon, med lang arbeidserfaring i nasjonale og internasjonale hotell.