Keystone logo

Beste universiteter for Juss Programmer i Palestina 2023

Antall institusjoner: 4
  • Abu Dis

  Al-Quds University , grunnlagt i 1984, er et palestinsk universitet, og det eneste universitetet i verden som ligger ved en separasjonsmur. Universitetets hovedcampus ligger i Abu Dis med fire ytterligere studiesteder i Jerusalem, Sheikh Jarrah, Beit Hanina og Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University tilbyr høyere utdanning og samfunnstjenester innen Jerusalem-området, samt de nærliggende byene, landsbyene og flyktningleirene på Vestbredden.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 mer

  Stafford ble dannet i 1993 i UAE, med den eneste hensikt å gi fjernundervisning assistanse til forretningsfolk i Midt-Østen for å oppnå god kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som ville markere dem som seriøse ledere og fremme karrieren. Fra og med syv studenter i 1993, over et tiår senere, er vi involvert i gjennomsnitt 1000 studenter i året som bruker fjernundervisning. Alle er seriøse og travle ledere som beviser for verden at de mener å lykkes. Stafford er helt fokusert på å hjelpe heltidsfolk i virksomhet med fjernundervisning av høy kvalitet for å få fart på karrieren gjennom uavhengig studie. Stafford jobber i hele Midt-Østen og Levant-regionen og tilbyr fjernundervisning Executive MBA, doktorgrader, BA, vitnemål og mer. Vi er stolte av vårt engasjement for den akademiske og forretningsmessige suksessen til studentene våre, våre utmerkede forhold til våre universiteter i Storbritannia, vår integritet og den høye kvaliteten på det faglige og administrative støttepersonalet.

  • Hebron

  “Palestine Polytechnic University” in Hebron is a Palestinian public university that is committed to the laws of the Palestinian Ministry of Higher Education and Scientific Research.

  • Hebron

  The idea of establishing a university in the city of Hebron became firmly-established in the minds of a group of its enlightened citizens headed by the late his Eminence Sheikh Mihammad ‘Ali Al-Ja’bari.