Keystone logo
New Zealand

Beste universiteter for Juss Programmer i New Zealand 2024

Antall institusjoner: 43
  • Dunedin, New Zealand
  • Christchurch, New Zealand
  • + 1 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, New Zealand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, New Zealand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, New Zealand

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), eller Te Kura Matatini o Taranaki, er et statlig finansiert tertiærinstitutt som gir utdanning til mennesker i regionen og over hele verden. Som det lokale læringspunktet i denne regionen er WITT her for å tjene Taranaki.

  • Auckland, New Zealand

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) er en NZQA-godkjent leverandør basert i Auckland. New Zealand. NCBT er registrert hos New Zealand Qualifications Authority (NZQA) siden 1995 og har siden oppstarten fokusert på å tilby kvalitetsutdanning med sterk vekt på pastoral omsorg til våre internasjonale studenter.

  • Lower Hutt, New Zealand

  Vi er en av New Zealands mest imponerende, globalt konkurransedyktige tertiære institusjoner. Wellington Institute of Technology er en høyere institusjon som trener rundt 6100 studenter hvert år. Vi tilbyr en rekke bransjeledede kvalifikasjoner fra fagfag til grader og videreutdanningsprogrammer som er fremtidsfokuserte, utviklet ved siden av industrien, og gir studentene praktiske ferdigheter for å forfølge sine karrieremål.

  • Wellington, New Zealand

  På Campbell får studentene det aller beste av engelskspråklig undervisning som en del av en berikende studentopplevelse på Wellington og Auckland-studiene. Vi er stolte av Campbells lange historie og rykte for å levere akademisk læring i verdensklasse i et omsorgsfullt og støttende miljø.

  • Hamilton, New Zealand

  En ny arbeidsverden trenger en ny måte å lære på. Utdanning endrer seg, og Wintec endrer seg med det, slik at studentene våre kan oppnå suksess i en verden som beveger seg raskere enn noen gang før. Hos Wintec pleier og veileder vi individuelle studenter som en del av et fellesskap, slik at de er trygge og rustet til å navigere seg i den fremtidige verden av nye jobber og arbeidsmåter.

  • Christchurch, New Zealand

  University of Canterbury International College (UCIC) tilbyr en eksklusiv Pathway til University of Canterbury studenter. UCIC tilbyr universitetsoverføringsprogrammer (UTP), som er unike i New Zealand. UTP-er tilsvarer University of Canterburys første år av bachelorgraden.

  • Masterton, New Zealand

  En utdanningsinstitusjon med en historie tilbake til 1896, UCOL Limited har et stolt og velfortjent rykte for å støtte samfunnets læring. Denne forbindelsen med samfunnet er avgjørende for hva vi gjør, og det sikrer at programmene våre hjelper studentene med å utvikle etterspurte ferdigheter.

  • Invercargill, New Zealand

  Southern Institute of Technology (SIT) tilbyr kvalitetsutdanning og opplæring på tvers av ulike fag og kvalifikasjoner. Fra sertifikater til videreutdanning tilbyr vi NZQA-programmer for studenter å lære på et nivå og Pathway som passer dem.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) ble etablert i 2006 av Jane Skilton MW. NZs ledende leverandør av Wine & Spirit Education Trust (WSET) kurs og den eneste WSET-godkjente skolen som eies og drives av en Master of Wine.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Food & Wine ble grunnlagt av Celia Hay og har utdannet neste generasjon baristaer, kokker, restaurant- og kaféeiere, gjestfrihetssjefer, sommeliers og vinfagfolk, entreprenører for gjestfrihetsturisme, så vel som folk som elsker god mat siden 1995.

  • Auckland, New Zealand

  Velkommen til campusene til Abacus Institute of Studies i Auckland og Christchurch. Du har valgt en fremragende utdanningsorganisasjon for å støtte og fremme din læring. Din tid med oss er betydelig, og vi oppfordrer deg til å balansere dine akademiske aktiviteter og din glede av campuslivet.

  • Auckland, New Zealand

  Laidlaw College er det største tverrkirkelige Christian College i Aotearoa, New Zealand, og tilbyr kvalifikasjoner fra sertifikat til doktorgrad i teologi og bibelstudier, misjon, departement, rådgivning og lærerutdanning. Vi tilbyr et dynamisk læringsmiljø for studenter i hele Aotearoa, New Zealand og over hele verden, med to studiesteder i Auckland, en i Christchurch, og store muligheter for fjernundervisning.