Keystone logo
New Zealand

Studer Juss i New Zealand 2024

Studer i New Zealand

Law høyere utdanning i New Zealand for å studere jus i New Zealand, elevene må søke en av landets 's universiteter som tilbyr juridiske studier. Graden tar omtrent fire år med fulltidsstudier å fullføre. Etter vellykket gjennomføring av graden og den praktiske kurset må gis til rullen av advokater og jurister av High Court of New Zealand før de kan praktisere loven. De må også søke om og holde en New Zealand Law Society sertifikat. New Zealand 's lov programmet tilbyr flere fordeler. Landet imot internasjonale studenter, og byer som Otago, hvor store universiteter er plassert, har gode fasiliteter for studentene. Enhver student som studerer på heltid i New Zealand er automatisk kvalifisert til å arbeide i landet, heltid i sommer og deltid i løpet av skoleåret. Dessuten er folk i New Zealand er kjent for å være vennlig og akseptere.Studentene har også fleksible krav å bli tatt opp til en lov program. Studenter kan forfølge den første studieår, deretter blir tatt opp til resten av programmet basert på deres første året papir. Dette tillater dem å se om å studere jus er en god passform før hopping i full juridisk program. New Zealand innbyggere som Meld deg på en lov grad betale $ 5798 for et studieår. Fordi statlige subsidier ikke kan være tilgjengelig for internasjonale studenter, kan disse avgiftene øker for de som studerer fra et annet land. For å få mest aktuelle gebyrlisten, skal studentene ta kontakt med universitetet i sine valg. Etter vellykket eksamen med en New Zealand juridisk embetseksamen, skal studentene være i stand til å praktisere loven i New Zealand, eller de kan forfølge videre trening for å øve på et annet sted. New Zealand 's høyere utdanning gir internasjonale studenter seks måneders arbeidstillatelse etter endt utdanning for å gi seg selv tid til å finne en jobb og søke om oppholds hvis de ønsker det.Juridisk trening kan også åpne døren for arbeid som en domstol reporter, juridisk sekretær, juridisk direktør eller domstol registrar. Studenter som ønsker å ha overtaket i å oppnå en jobb etter endt utdanning kan ønske å forfølge Honours eller høyere studier innen jus ved deres valgte universitetet. Dette ytterligere trening gir større arbeidsplasser.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  580
 • Andel av verktøy

  44
 • Internett-abonnement

  49
 • Lokal transport

  108

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  8
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  6

Om New Zealand

Om New Zealand Ofte bakteppet for eventyr eller fantasy-filmer, er New Zealand er kjent for sin frodige grønne fjell og fantastisk landskap. New Zealand er en øy i det sørvestlige Stillehavet øst for Australia. Dette biodiverse øynasjonen er kjent for sin rike polynesisk kultur og kunst og kultur av de innfødte Maori folk, så vel som dens ull og melkeeksport. Hva er lov System Som i New Zealand? New Zealand henter mye av sin rettsorden fra sedvanerett systemet som brukes i Storbritannia. Men noen områder er forskjellig, som New Zealand har utviklet sin egen form for sedvanerett. Folket i New Zealand også følge lov lov, som refererer til de lover som er opprettet av sin parlamentet. Hva er en Law Degree i New Zealand? Advokater som praktiserer i New Zealand må ha en Bachelor of Laws grad fra en av landets 's universiteter .Dette er etterfulgt av et praktisk kurs administreres av College of Law New Zealand eller Institutt for Profesjonelle Legal Studies. Studenter får ofte en dobbelt grad eller forfølge høyere studier i jus, men dette er ikke et krav.

Visumkrav

Studentvisum (for studier som er lengre enn tre måneder)

Hvis kurset ditt er tre måneder eller mindre, trenger du ikke studentvisum, bare besøksvisum.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum; Besøksvisum

Pris og valuta

NZD 250

Søknadsgebyrer varierer avhengig av opprinnelsesland og kan være rundt $250.

Du kan sjekke kostnadene for et New Zealand studentvisum her:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- når du skal betale

Hvem kan søke om visum?

Et studentvisum kreves for alle som kommer til New Zealand for å studere i mer enn tre måneder. Studiet må være hovedformålet med besøket ditt. Hvis kurset ditt er på opptil 3 måneder, kan du kanskje studere på besøksvisum eller arbeidsvisum.

Du trenger ikke studentvisum for å studere på heltid hvis:

 1. du er NZ-borger eller bosatt
 2. du er australsk statsborger
 3. du har et permanent oppholdsvisum eller et resident returvisum for Australia – uten betingelser.

Hvor kan du søke?

Online / New Zealand konsulat eller ambassade

For å søke om et New Zealand studentvisum, kan du søke online eller personlig før du reiser.

For å søke personlig i hjemlandet ditt, må du kontakte ditt lokale New Zealand-konsulat eller ambassade for å få et søknadsskjema og/eller avtale. Alternativt kan du søke online ved å besøke den offisielle nettsiden www.immigration.govt.nz og opprette en konto.

Nettsted:https://www.immigration.govt.nz/

Hvordan lage søknaden?

For visumsøknaden din trenger du:

 • Akseptbrev fra en godkjent utdanningsleverandør i New Zealand.
 • Bevis på tilstrekkelige midler - Du må vise at du har tilstrekkelige midler til å betale studieavgiftene dine (dette kan inkludere bevis på lånedekning, stipend eller andre midler) og bevis på midler for å dekke levekostnadene dine mens du studerer i New Zealand ( via en sponsor, et lån, et stipend, offentlig støtte eller tilstrekkelig banksaldo). Du må bevise at du har minst NZD $15 000 (~US$10,870) for hvert år hvis kurset er lengre enn ni måneder.
 • Bevis på viderereise – Dette kan være bevis på allerede betalte viderereiser, bevis på ytterligere midler eller avtale fra en sponsor om å betale for viderereise. Poenget er å vise at du har tenkt og har råd til å forlate landet når du er ferdig med studiene.
 • Reiseforsikring.
 • Medisinske attester - Hvis du planlegger å studere i New Zealand i mer enn 12 måneder, må du fremlegge en generell legeattest, en røntgenattest for thorax og eventuelt foreta en tuberkulosescreening.
 • Hvis du er under 18 år må du også fremlegge bevis på arrangert overnatting, og hvis du er 17 år eller eldre, politiattest på "god vandel".
 • Passbilder i to farger.
 • Et pass som er gyldig i minst tre måneder etter datoen du planlegger å forlate New Zealand.
 • Bevis på at du har betalt visumsøknadsgebyret.

Når bør du søke?

Du bør søke minst seks uker før du planlegger å reise til New Zealand. Studentvisum som søkes på nett tar vanligvis 20 dager å behandle, mens studentvisum som søkes via papirskjemaet tar 25 dager å behandle.

Studentvisumet ditt er normalt for samme tidsperiode som studiet du har betalt for, og det kan vare opptil 4 år.

Behandlingstid

20 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale heltidsstudenter med studentvisum har lovlig lov til å jobbe i New Zealand i opptil 20 timer per uke i løpet av semesteret, og kan jobbe heltid i alle planlagte ferieperioder som jul, påske og sommerferier. Spesifikasjonene avhenger av visumbetingelsene dine. Arbeidserfaring som kreves i studiene dine teller ikke mot 20-timersgrensen. Internasjonale studenter kan ikke være selvstendig næringsdrivende.

Master ved forskning og Ph.D. elevene kan jobbe så mange timer de ønsker.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Noen av årsakene til at et New Zealand studentvisum kan bli avvist er:

 1. Hvis du har vært dømt til fengsel i løpet av de siste 10 årene og eller blitt dømt til fengsel.
 2. Hvis du har en registrering av utvisning, og eller hvis du er underlagt en periode med forbud mot å reise inn i New Zealand.
 3. Hvis det er en feilaktig fremstilling av informasjonen du har gitt, som immigrasjonsansvarlig mener at informasjonen som er oppgitt i søknaden din ikke er ekte.
 4. Hvis du har sendt inn en søknad som ikke er utfylt
 5. Dersom helse- og karakterkravene ikke er oppfylt
 6. Hvis du ikke klarer å demonstrere for å dekke studieavgiftskostnadene, leve- og reisekostnadene i New Zealand
 7. Hvis det ikke er noen klar vei for kurset har du tenkt å studere i New Zealand
 8. Hvis immigrasjonsoffiseren ser at du ikke er en genuin student fra dokumentene og informasjonen du har oppgitt, og som etter telefonintervjuet, kan du ikke engang svare på noen opplysninger om kursinformasjonen, institusjonens informasjon, bl.a.
 9. Hvis midlene ikke er lovlige, eller det ikke kan verifiseres