Keystone logo
Mexico

Studer Juss i Mexico 2024

Studer i Mexico

Å bli en advokat i Mexico Mexico 's høyere utdanning system tett modeller systemet følges i USA, med studentene pålagt å tjene en bachelor ' s grad lov (LLB) før videre mot en utdannet jurist (LLM). En meksikansk bachelor 's grad kalles en "licenciatura ", mens en master ' s grad kalles en "Maestria ". Lisensiert jurister i Mexico har gjennomført en fire eller fem års profesjonell lov program ved en akkreditert lov skole eller universitet (kalt "Facultad de Derecho "). Jusstudenter er instruert i kjerneområdene i den meksikanske Civil Code samt konstitusjonell og strafferett. Studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av meksikansk lov vil ha noe problem å finne sine ønskede lov program som Mexico City alene har over 35 lover skoler, med byene Monterrey og Guadalajara tilbyr ytterligere advokat universiteter å velge mellom.Skolepenger gebyrer kan variere fra en institusjon til en annen. Stipend og økonomisk støtte kan være tilgjengelige, avhengig av universitet 's politikk. Sysselsetting muligheter for advokater i Mexico Advokater er stadig i etterspørselen på grunn av Mexico ' s økende økonomi, spirende befolkning og skiftende sosiale struktur.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  316
 • Andel av verktøy

  19
 • Internett-abonnement

  27
 • Lokal transport

  19

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  2

Om Mexico

En føderal konstitusjonell republikk ligger på den sørlige grensen til USA, Mexico er en av de største uavhengige land i verden og hjem til nesten 115 millioner mennesker. Verdensbanken vurderer Mexico for å ha en øvre middelklasse inntekt på grunn av sin enorme olje- og sølvreserver og en imponerende brutto nasjonalprodukt utgang drevet av en nylig industrialisert økonomi som er sterkt assosiert med NAFTA. Mexico har også en blomstrende turistindustri og er rangert først blant Nord- og søramerikanske land på UNESCOs verdensarvsteder. Goldman Sachs spår Mexico vil bli en av verdens 's største økonomier i løpet av 30 år, basert på fortsatt vekst i sin turisme og olje / metallindustri. Mexico 's regjering ligner den føderale regjeringen strukturen i USA og består av rettslige, utøvende og lovgivende grener som kontrollerer 31 separate stater og en Federal District.Presidenten i Mexico er demokratisk valgt, og er leder av regjeringen og staten. Funksjon av den føderale regjeringen er diktert av retningslinjer vedtatt i 1917 med etableringen og etablering av den politiske Grunnloven av United Mexico States. Mexico 's Legal System Mexico ' s juridiske systemet opererer under et sivilrettslig kode avledet fra romerrettslige lover og koder (Corpus Juris Civilis) opprinnelig utviklet av keiser Justinian og senere endret etter Napoleons (fransk) Code of 1804. Mexico 's Civil Code er sterkt påvirket av landets ' s sosiale normer og inkorporerer eiendom, personlig, familie og kontraktsrettslige regler.Delt inn i fire deler, inneholder Civil Code "bøker " heter: "The Book of forpliktelser " (kontraktsrett); "The Book of Personer " (ekteskap, skilsmisse, farskap); "The Book of Assets " (personlig og fast eiendom) og "The Book of Kommer 's Estates " (testamenter, testamenter og inte utgaver).

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Midlertidig bosatt studentvisum (Residente Temporal Estudiante)

Pris og valuta

USD 30

Kostnaden for å utstede et studentvisum varierer avhengig av nasjonalitet. Det kan være hvor som helst mellom USD 17 og USD 30.

Hvem kan søke om visum?

Hvis du er statsborger eller fast bosatt i Schengen-området, Storbritannia, USA, Canada eller Japan, eller hvis du har et gyldig visum for noen av disse landene, trenger du ikke visum til Mexico hvis formålet med besøket er studerer, og hvis varigheten av oppholdet ikke overstiger 180 dager.

Studenter som er fra andre land, eller som skal på besøk i en lengre periode enn 180 dager, må søke om studentvisum til Mexico.

Hvor kan du søke?

konsulære kontor

Du må søke personlig om et midlertidig studentvisum på det konsulære kontoret nærmest ditt bosted.

Nettsted:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Hvordan lage søknaden?

Søkere må søke om visum personlig gjennom en forhåndsavtalt intervjuavtale.

 1. Gyldig pass med minst 6 måneder etter retur.
 2. Originalt akseptbrev fra skolen/institusjonen i Mexico.
 3. Originalt brev eller sertifikat som indikerer dekning av utgiftene til studenten, inkludert hele stipendet, og i tilfelle de skal bo hos en vertsfamilie, ikke glem å legge ved ID-en til det ledende familiemedlemmet. I tilfelle stipendet eller utgiftene ikke er inkludert, er det obligatorisk å presentere kontoutskriftene for de siste 3 månedene.
 4. Ved mindreårige - Studentens fødselsattest behørig apostillet.
 5. Internasjonale studenter er pålagt å vise bevis på medisinsk/ulykkesforsikring med internasjonal dekning.
 6. Det kreves også medisinsk erklæring som viser god helse og som indikerer at kandidaten er fri fra noen av sykdommene.
 7. Visumbehandlingsgebyr.
 8. Utfylt søknadsskjema.
 9. Ett fotografi i farger, passstørrelse med ansiktet avdekket.

Når søkere har kommet inn på meksikansk territorium, må de innen de første 30 kalenderdagene søke National Migration Institute om oppholdskortet som akkrediterer deres lovlige opphold i landet og lar dem bli i Mexico.

Når bør du søke?

Et meksikansk studentvisum kan utstedes i gjennomsnitt på 2 dager og kan ta opptil 3 uker, avhengig av søkerens nasjonalitet. Du bør søke i god tid.

Gyldigheten av studentvisum er ett år.

Behandlingstid

2 Days

Arbeidsmuligheter

Studenter kan ikke jobbe eller delta i noen lønnsom aktivitet mens de er på studentvisum i Mexico.

Når studenten er invitert av et meksikansk selskap/institusjon til å utføre lukrative aktiviteter, må det meksikanske selskapet/institusjonen be om arbeidstillatelse ved National Migration Institute i Mexico (www.inm.gob.mx).

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Utlendingsmyndighetene kan beslutte å avslå anmodningen om å reise inn i landet dersom søkeren er gjenstand for straffeprosess eller er dømt for en alvorlig forbrytelse.