Keystone logo
Malaysia

Beste universiteter for Juss Programmer i Malaysia 2024

Antall institusjoner: 118
  • Petaling Jaya, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Siden oppstarten i 1983 ble Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) grunnlagt av Methodist Council of Education. Campusen vår er strategisk etablert i hjertet av Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Velkommen til Sunway University, et av Malaysias ledende private universiteter som er en strengt ikke-for-profit institusjon og dedikert til kvalitetsutdanning, støtte for bedrifter og forskning fokusert på sentrale globale problemer. Universitetet har en 5-stjerners "utmerket" rangering av den malaysiske regjeringen (i den siste Setara-vurderingsøvelsen), og er et av bare elleve universiteter i Malaysia som har blitt tildelt den spesielle "Premier Digital Technology University"-statusen. Vi har utviklet tette samarbeid med mange ledende internasjonale universiteter, inkludert Harvard University og universitetene i Oxford og Cambridge. Noen professorer fra sistnevnte holder utmerkede besøksavtaler og holder sporadiske forelesninger for universitetet vårt og det bredere Sunway City-samfunnet gjennom vår Jeffrey Cheah Distinguished Speakers-serie med offentlige forelesninger. Disse er oppkalt etter grunnleggeren av Sunway City og av universitetet, Tan Sri Jeffrey Cheah, som også er styreleder i Sunway Group, et av Malaysias ledende industrikonglomerater og utviklere av Sunway City. Vi har et veldig nært forhold til Lancaster University i Storbritannia, noe som gjør at studentene våre på mange programmer også kan kvalifisere seg for Lancaster-grader.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Malaysia

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (tidligere kjent som PNC International College of Nursing and Health Sciences) er et datterselskap av KPJ Healthcare Berhad, en sentral privat leverandør av helsetjenester. KPJUC ble etablert 1. april 1991 og har vært helt fra begynnelsen, en progressiv og gründerinstitusjon for høyere utdanning med en internasjonal visjon som setter studentene i kjernen i alt det gjør.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vår reise som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begynte i 1990 i 6 enheter med 4-etasjes butikkpartier i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya mens vi ventet på ferdigstillelsen av vår spesialbygde permanente campus i Bandar Utama, en ny og vellykket township for blandet utvikling i Petaling Jaya. Etter å ha flyttet til vår faste campus, endret KBU navnet til KBU International College. I 2015 ble vi hevet til høyskole og omdøpt til First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Vi tror at enkeltpersoner har talenter så vel som dyktighet, og hvis de blir oppdraget, utdannet og trent gjennom en åpen kunnskapsoverføring fra enhver kultur eller sivilisasjon i verden, vil de kunne spille en rolle i å utvikle seg selv, samfunnet og nasjonen. Basert på denne filosofien tar vi sikte på å produsere profesjonelle og semi-profesjonelle kandidater med akademisk fortreffelighet, høye etiske og moralske verdier.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logoen Kolej Universiti Agrosains (UCAM) er inspirert av tre (3) blader som symboliserer modenhet. Et utvalg på tre (3) farger er vanligvis en progressiv endring i utviklingsprosessen.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Som en nisjehøyskole er MERITUS unike tilnærming til utdanning å tilby en praktisk og effektiv blanding av tradisjonell, moderne og erfaringsbasert læring for å sikre suksess. I motsetning til andre høyskoler som bare fokuserer på akademikere, er MERITUS forpliktet til å produsere godt avrundede kandidater, som er i stand til å møte kravene til dagens arbeidsgivere, innpodet med dyderne til suksess og ettertraktet av topporganisasjoner etter eksamen.

  • Puchong, Malaysia

  MALAYSIA Binary University er rangert som et 5-stjerners (utmerket) universitet av departementet for høyere utdanning (MOHE), og er et av de mest etablerte og respekterte universitetene for ledelse, IT og entreprenørskapsutdanning i Asia. Universitetet tilbyr overlegne programmer på PhD, Masters og Bachelor nivå som er internasjonalt anerkjent av Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) og Malaysian Qualification Authority (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Ånden i å gi har alltid vært innenfor murene våre. Vi forstår viktigheten av å formidle kunnskap til fremtidige generasjoner - akkurat som hvordan våre medstiftere først formidlet sin bakekunnskap til lokalsamfunnet for over 40 år siden, gjør vi nå det samme, og faktisk mer, støttet av en opphopning erfaring gjennom flere tiår.

  • Ipoh, Malaysia

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) er et privat og omfattende forskningsledet universitet etablert i den malaysiske staten Perak i henhold til lov om høyere utdanningsinstitusjoner 555. QIU startet sin virksomhet i 2011 og eies av Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (tidligere kjent som Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Malaysia

  I juli 2016 kjøpte Widad Business Group over Shahputra University College, og universitetet heter nå Widad University College (DKU015 (C)). Widad betyr kjærlighet, omsorg og vennskap. Navnet bærer egenskapene til lyst i ledelse og uavhengighet.