Keystone logo
Kypros

Studer Juss i Kypros 2024

Studer i Kypros

Juridisk utdanning på Kypros Den mest populære lov program i Kypros tilbys ved Universitetet i Nicosia, hvor studenter kan tjene en LLB (Bachelor of Laws) i fire år. Ifølge University of Nicosia 's nettside, ble LLB program offisielt anerkjent av Kypros Juridisk Rådet i 2009 og gjør nyutdannede til å fortsette med sin utdanning slik at de kan kvalifisere seg til å sitte i baren eksamen. Kypros Advokatforeningen regulerer lisenser og etablerer disiplinære tiltak etter behov. Advokater i Kypros trenger ikke å spesialisere seg i alle felt av loven fordi de anses "registrert " advokater som kan ta på noen juridisk sak de ønsker. The European University Cyprus har master 's grad lov programmer som krever studentene fullføre Bachelor of Laws kurs før han startet på høgare nivå rettslige klasser.Skole Kostnader for å tjene en LLB eller LLM i Kypros Omtrentlig kostnaden for ett år av jusstudiet i Kypros er 9000-12000 euro ($ 12 000 til $ 16 000 USD). The European University Cyprus tilbyr økonomisk støtte for studenter med behov samt ulike stipender og tilskudd til internasjonale studenter. Alle studenter må betale skolepenger, uavhengig av land av bosted. Muligheter for Advokater i Kypros Selv om arbeidsledigheten i Kypros er i dag 17 prosent, lisensierte advokater opplever mindre problemer med å finne stillinger i advokatfirmaer, banker, politi politiet og andre næringer som krever kunnskap av internasjonal og forretningsjuss.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  567
 • Andel av verktøy

  60
 • Internett-abonnement

  34
 • Lokal transport

  40

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  3

Om Kypros

Republikken Kypros omgitt av Hellas, Egypt, Tyrkia og Israel, er en øy land som ligger ca 2000 miles nordøst for Afrika i det østlige Middelhavet. Selv om Nord-Kypros er under tyrkisk kontroll og kaller seg den tyrkiske republikken Nord-Kypros, Tyrkia er det eneste landet som anerkjenner dette foretaket. Den internasjonale befolkningen anser Nord-Kypros et område som er rett og slett opptatt av krefter som arbeider for den tyrkiske regjeringen og er faktisk en del av Republikken Kypros. I 2004, Kypros ble medlem av EU og senere sluttet seg til eurosonen i 2008. Det er en av de mest populære reisemål stedene i Middelhavet på grunn av sin milde vintre og subtropisk klima og har en høy inntekt økonomien som konsekvent score i topp 20 på Human Development Index.Nyttig informasjon om Kypros • CIA World Factbook slår fast at 77 prosent av Kypros innbyggere er gresk-kypriotene, med 18 prosent av dem utpekt på tyrkisk-kypriotene. Over 10.000 russere for tiden bor på Kypros også. • gresk-kypriotene tilhører den gresk-ortodokse kirke Kypros mens tyrkisk-kypriotene følge den sunni-islam religion. • tyrkisk og gresk er Kypros 'to offisielle språk. Kypriotisk maronittiske arabisk og armensk anses minoritetsspråk. Imidlertid er engelsk snakkes av mange kyprioter og de fleste offentlige kunngjøringer, veiskilt og annonser er på engelsk. • Omtrent 7% av BNP brukes til å finansiere pedagogiske ventures, noe som gjør Kypros en av EU 's topp spenders på grunnskolen og høyere utdanning (sammen med Sverige og Danmark). • Et medlem av EU, bruker Kypros euroen som valuta. Imidlertid er den tyrkiske lira brukes i den nordlige delen av Kypros, sammen med euro.• Den hovedstad og største by i Kypros er Nicosia. Det er også vurdert den femte rikeste byen i verden. i form av inntekt per innbygger. Rettssystemet i Kypros Under britisk styre frem til 1960, syssels Kypros et juridisk system som ligner på den engelske rettssystem. Kypros har i dag en Grunnloven av Republikken Kypros, Principles of Common Law and Equity og lover vedtatt av medlemmer av deres Representantenes hus. Etter Kypros ble medlem av EU i 2004, var dens Grunnloven endres slik at europeiske parlament til supercede sin nasjonale lovgivning. De tre grener av Kypros lov er Common Law, Principles of Equity og vedtekter Law, som omfatter hoveddelen av Kypros rettssystemet. Tingrettene er delt inn i Civil, Familie, arbeidsrett, Criminal og militære domstoler. Alle advokater kvalifisert til å arbeide i Kypros har rett til å dukke opp i noen tingrett.Imidlertid må en Kypros advokat har fem eller flere års erfaring praktisere som en tingretts advokat før de kan bli hørt av Høyesterett.

Visumkrav

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

EUR 40

Studentvisumavgiftene varierer og kan være rundt 40 EUR. Gebyrene kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Kandidater som er EU-borgere kan reise inn på Kypros som besøkende. Ved ankomst til utdanningsinstitusjonen skal de levere en rekke dokumenter til opptakskontoret til lærestedet - se under "Hvordan søker man?".

Internasjonale studenter fra land utenfor EU trenger et studentvisum før de reiser inn på Kypros. Studentvisum utstedes kun til internasjonale studenter på heltid. En fulltidsstudent er en som tar minimum 12 studiepoeng i et semester.

Hvor kan du søke?

Ambassade/Høykommisjon/Konsulat for Republikken Kypros

Du bør søke personlig ved ambassaden / høykommisjonen / konsulatet til Republikken Kypros i ditt bostedsland.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Studenter utenfor EU:

Du må oppgi følgende dokumenter når du søker om studentvisum:

 • Fullt utfylt søknadsskjema.
 • Et søknadsgebyr på 15-30 kyprosiske pund (kan ikke refunderes).
 • Fire (4) fotografier i passstørrelse.
 • Attesterte (attesterte sanne) kopier av studentens akademiske kvalifikasjoner.
 • Bevis på ferdigheter i engelsk (hvis mulig)
 • En kopi av passet deres. Passet skal være gyldig i minst ett (1) år fra datoen for studentens ankomst.

Opptakskontoret vil kommunisere detaljer om intervjudatoene og nødvendige dokumenter til kandidatene i tide for intervjuet.

Under visumintervjuet ved ambassaden/høykommisjonen/konsulatet til Republikken Kypros, må kandidaten presentere:

 • Originale akademiske kvalifikasjoner og deres attesterte kopier på engelsk eller engelsk oversettelse. \
 • Passet deres, gyldig i minst ett (1) år fra datoen for deres ankomst til Kypros
 • En nylig vandelsattest utstedt av politiet i opprinnelses- eller bostedslandet.
 • En nylig økonomisk garanti utstedt av studentfadderen

Studenter må melde seg til utdanningsinstitusjonen første arbeidsdag etter ankomst for å registrere seg og fortsette med de gjenværende formalitetene som er nødvendige for utstedelse av midlertidig oppholdstillatelse.
Internasjonale studenter bør registrere seg hos District Police Alien Branch innen syv dager fra ankomstdagen til Kypros.

EU-studenter: Ved ankomst til utdanningsinstitusjonen må de sende inn følgende til opptakskontoret til utdanningsinstitusjonen:

 • Fullt utfylt søknadsskjema.
 • Et søknadsgebyr på 15-30 kyprosiske pund (kan ikke refunderes).
 • Fire (4) fotografier i passstørrelse.
 • Attesterte (attesterte sanne) kopier av studentens akademiske kvalifikasjoner.
 • Bevis på ferdigheter i engelsk (hvis mulig)
 • En kopi av passet deres. Passet skal være gyldig i minst ett (1) år fra datoen for studentens ankomst.
 • En nylig vandelsattest utstedt av politiet i opprinnelses- eller bostedslandet.

I tillegg til ovennevnte må kandidater betale påmeldingsavgift, semesterskoleavgifter og melde seg på fag. Deretter må de søke Migrasjonsavdelingen om midlertidig oppholdstillatelse.

Når bør du søke?

Du bør søke om studentvisum minst 2-3 måneder før planlagt ankomst til Kypros.

Lengden på studentvisumet avhenger av lengden på studieprogrammet ditt.

Behandlingstid

3 Months

Arbeidsmuligheter

Normalt har ikke utenlandske studenter fra land utenfor EU lov til å jobbe gjennom hele studiet på Kypros. Unntak kan opprettes av regjeringen i Republikken Kypros for kurs, der arbeidstillatelser kan utstedes for å tillate praktisk opplæring gjennom sommerferien.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.

Vennligst merk: Studentvisumet utstedes for en bestemt utdanningsinstitusjon. Dersom den utenlandske studenten bestemmer seg for å bytte utdanningsinstitusjon, må man da få ny oppholdstillatelse.