Keystone logo
Kasakhstan

Beste universiteter for Juss Programmer i Kasakhstan 2024

Antall institusjoner: 32
  • Astana, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kasakhstan

  Satbayev University er det eldste og et av de mest prestisjefylte tekniske universitetene i Kasakhstan, kjent for gruve- og oljevirksomhetsutvikling. Selv om tekniske spesialiteter dominerer Satbayev University visittkort, er det et tverrfaglig universitet der arkitektur og ledelse undervises.

  • Atyrau, Kasakhstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University er en moderne utdanningsinstitusjon. VORES UTDANNINGSINSTITUSJON er det eneste statlige universitetet i Atyrau-regionen som gir en mulighet til å få utdanning av høy kvalitet innen naturvitenskap, humaniora, økonomi, jus, kunst og musikk, pedagogiske og landbruksspesialiteter.

  • Almaty, Kasakhstan

  International University of Information Technology ( IITU ) er det eneste universitetet i Kasakhstan som mottar ASIIN institusjonell internasjonal akkreditering. Universitetet utdanner en ny generasjon spesialister i IKT med kunnskap om industriell teknologi, avansert ledelse, økonomi og kommunikasjonsevner.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , oppkalt etter Gumarbek Daukeyev, er et av de ledende tekniske universitetene i Sentral -Asia. Det gir studier innen energi, telekommunikasjon, IT -teknologier, romfartsteknologi, robotikk og kunstig intelligens.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Astana Medical University er en av lederne innen medisinsk utdanning og trener konkurransespesialister innen helsevesenet under prinsippet "Utdannelse for alle så lenge livet varer", og utfører sine aktiviteter under nasjonale og internasjonale kvalitetsstandarder til fordel for enkeltpersoner. samfunn og stat.

  • Taldykorgan, Kasakhstan

  Zhetysu University, oppkalt etter Ilyas Zhansugurov, er et stort regionalt universitet som kombinerer klassiske prinsipper med moderne utdanningsprogrammer. Universitetet utvikler seg som et tverrfaglig innovasjonsorientert Smart-universitet innen utdanning, vitenskap og oppvekst.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Hovedfunksjonen til universitetet er undervisning. Astana University underviser i henhold til sine utdanningsstandarder, forbereder nyutdannede i det moderne arbeidsmarkedet i ledende selskaper i forskjellige bransjer. Blant kandidatene fra Astana University er det mange som jobber i embetsverket.

  • Almaty, Kasakhstan

  Kainar University , etterfølgeren til Kainar Academy, er en av de første høyere utdanningsinstitusjonene for ny dannelse basert på kommersielle prinsipper i uavhengig Kasakhstan. Det er det første private universitetet som en tverrfaglig høyere utdanningsinstitusjon med sosial og humanitær orientering.

  • Turkistan, Kasakhstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University ble etablert basert på den mellomstatlige avtalen mellom Kasakhstan og Tyrkia for å forberede moderne, høyt kvalifiserte spesialister fra ungdommen i tyrkisktalende land og ligger i det åndelige sentrum av den tyrkiske verden - Turkestan.

  • Kokshetau, Kasakhstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - er en høyere utdanningsinstitusjon med høyt kvalifisert personale og pedagogisk potensiale, gode materielle og tekniske ressurser. Det er en av de ledende institusjonene for høyere utdanning i Kasakhstan, og tilbyr lisensierte utdanningstjenester i samsvar med moderne krav på arbeidsmarkedet.

  • Aktau, Kasakhstan

  Utdanningspolitikk er aktivt implementert i et av de ledende universitetene i Kasakhstan - Caspian University of Technology and Engineering oppkalt etter Sh. Yessenov. I dag er universitetet vårt det største moderne universitetet som har bestått sertifisering og akkreditering.

  • Karagandy, Kasakhstan

  Karaganda Technical University er en av de ledende tekniske videregående skolene i Kasakhstan. Etableringen av Mining Institute var en viktig begivenhet ikke bare for Karaganda, men også for Sentral-Kasakhstan. I dag har universitetet ni fakulteter. Universitetet trener spesialister innen mer enn 46 spesialiteter.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon i Kasakhstan. Kazakh National University Of Arts er et av de mest prestisjefylte universitetene i Kasakhstan, og sitter komfortabelt blant de 90 beste universitetene i landet.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty-avdelingen til "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan få russisk utdannelse i Kasakhstan. Almaty-grenen er et av de største, anerkjente sentrene for opplæring av fagpersoner på høyeste nivå. Det har med rette blitt en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i Republikken Kasakhstan.