Keystone logo

Beste universiteter for Juss Programmer i Kasakhstan 2023

Antall institusjoner: 32
  • Nur-Sultan

  Nazarbayev University ligger i Astana, Kasakhstan, i Sentral-Asia, og er et forskningsuniversitet med voksende internasjonal anerkjennelse som kombinerer utdanning og innovasjon på et toppmoderne campus fra det 21. århundre. NU-forskere forsker på en rekke felt og bringer de mest ambisiøse prosjektene til live. Forskning støttes av interne og eksterne midler hvert år og utføres i moderne laboratorier. Engelsk som undervisnings- og forskningsspråk ved Nazarbayev University , opptaks- og progresjonssystemer er helt og holdent meritbaserte.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 mer

  Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) er en av de ledende handelshøyskoler, eksperten i strategisk ledelse og MBA-programmer i Europa, Russland og CIS-landene.

  • Almaty

  Satbayev University er det eldste og et av de mest prestisjefylte tekniske universitetene i Kasakhstan, kjent for gruve- og oljevirksomhetsutvikling. Selv om tekniske spesialiteter dominerer Satbayev University visittkort, er det et tverrfaglig universitet der arkitektur og ledelse undervises.

  • Atyrau

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University er en moderne utdanningsinstitusjon. VORES UTDANNINGSINSTITUSJON er det eneste statlige universitetet i Atyrau-regionen som gir en mulighet til å få utdanning av høy kvalitet innen naturvitenskap, humaniora, økonomi, jus, kunst og musikk, pedagogiske og landbruksspesialiteter.

  • Almaty

  International University of Information Technology ( IITU ) er det eneste universitetet i Kasakhstan som mottar ASIIN institusjonell internasjonal akkreditering. Universitetet utdanner en ny generasjon spesialister i IKT med kunnskap om industriell teknologi, avansert ledelse, økonomi og kommunikasjonsevner.

  • Almaty

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , oppkalt etter Gumarbek Daukeyev, er et av de ledende tekniske universitetene i Sentral -Asia. Det gir studier innen energi, telekommunikasjon, IT -teknologier, romfartsteknologi, robotikk og kunstig intelligens.

  • Nur-Sultan

  Astana Medical University er en av lederne innen medisinsk utdanning og trener konkurransespesialister innen helsevesenet under prinsippet "Utdannelse for alle så lenge livet varer", og utfører sine aktiviteter under nasjonale og internasjonale kvalitetsstandarder til fordel for enkeltpersoner. samfunn og stat.

  • Taldykorgan

  Zhetysu University, oppkalt etter Ilyas Zhansugurov, er et stort regionalt universitet som kombinerer klassiske prinsipper med moderne utdanningsprogrammer. Universitetet utvikler seg som et tverrfaglig innovasjonsorientert Smart-universitet innen utdanning, vitenskap og oppvekst.

  • Nur-Sultan

  Hovedfunksjonen til universitetet er undervisning. Astana University underviser i henhold til sine utdanningsstandarder, forbereder nyutdannede i det moderne arbeidsmarkedet i ledende selskaper i forskjellige bransjer. Blant kandidatene fra Astana University er det mange som jobber i embetsverket.

  • Almaty

  Kainar University , etterfølgeren til Kainar Academy, er en av de første høyere utdanningsinstitusjonene for ny dannelse basert på kommersielle prinsipper i uavhengig Kasakhstan. Det er det første private universitetet som en tverrfaglig høyere utdanningsinstitusjon med sosial og humanitær orientering.

  • Turkistan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University ble etablert basert på den mellomstatlige avtalen mellom Kasakhstan og Tyrkia for å forberede moderne, høyt kvalifiserte spesialister fra ungdommen i tyrkisktalende land og ligger i det åndelige sentrum av den tyrkiske verden - Turkestan.

  • Kokshetau

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - er en høyere utdanningsinstitusjon med høyt kvalifisert personale og pedagogisk potensiale, gode materielle og tekniske ressurser. Det er en av de ledende institusjonene for høyere utdanning i Kasakhstan, og tilbyr lisensierte utdanningstjenester i samsvar med moderne krav på arbeidsmarkedet.

  • Aktau

  Utdanningspolitikk er aktivt implementert i et av de ledende universitetene i Kasakhstan - Caspian University of Technology and Engineering oppkalt etter Sh. Yessenov. I dag er universitetet vårt det største moderne universitetet som har bestått sertifisering og akkreditering.

  • Karagandy

  Karaganda Technical University er en av de ledende tekniske videregående skolene i Kasakhstan. Etableringen av Mining Institute var en viktig begivenhet ikke bare for Karaganda, men også for Sentral-Kasakhstan. I dag har universitetet ni fakulteter. Universitetet trener spesialister innen mer enn 46 spesialiteter.

  • Nur-Sultan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon i Kasakhstan. Kazakh National University Of Arts er et av de mest prestisjefylte universitetene i Kasakhstan, og sitter komfortabelt blant de 90 beste universitetene i landet.