Keystone logo
Italia

Beste universiteter for Juss Programmer i Italia 2023

Antall institusjoner: 221
  • Rome, Italia

  Università Europea di Roma er et italiensk privat juridisk anerkjent universitet født i 2005, som vokser raskt når det gjelder studenter, forskningssamarbeid og innovative prosjekter. Vårt akademiske tilbud inkluderer bachelor- og mastergrader begge undervist på engelsk og italiensk, en rekke hovedfagskurs og en doktorgrad. Det er preget av en interaktiv og dynamisk undervisningsmetode som sikrer høy kvalitet på det faglige innholdet og en nær kontakt med fakultetet, og skaper et autentisk akademisk fellesskap, der studentene er i hjertet av et innovativt pedagogisk prosjekt. Som en del av et internasjonalt nettverk av katolske universiteter lokalisert i USA, Spania, Mexico og Chile, tilbyr UER et bredt spekter av internasjonal erfaring til sine studenter: utveksling, internship i utlandet, Double Degrees, International Summer School og mye mer. UER utvikler også studentenes myke ferdigheter og forbereder dem til å finne arbeid etter endt utdanning gjennom workshops, samfunnsansvarsaktiviteter og praksisplasser. Den moderne campusen til Università Europea di Roma ligger kun 10 minutter unna med offentlig transport fra sentrum av Roma, en av verdens mest karismatiske byer i verden, på grunn av sin berusende blanding av hjemsøkende ruiner, fryktinngytende kunst og livlige gateliv Takket være vår akademiske fortreffelighet, skreddersydde utdanningsaktiviteter og internasjonale studieerfaringer, "Vi trener mennesker, vi underviser fagfolk".

  • Rome, Italia

  European Institute of Innovation for Sustainability (EIIS) er et akademisk selskap som designer innovative løsninger for bedrifter, akademia, institusjoner og entreprenører for å tilrettelegge og fremme innovasjon for bærekraft. I EIIS kobler folk seg til for å nå miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft, gjennom utdanning, forskning, kontinuerlig eksperimentering. Ved EIIS er det ingen professorer eller studenter, kun personer som er interessert i å sikre at læring ikke lenger er et resultat av en passiv prosess, men en engasjerende aktivitet definert av kontinuerlig interaksjon.

  • Milan, Italia
  • Cremona, Italia
  • + 2 mer

  Università Cattolica-studenter og alumni føler seg heldige som er en del av det største private universitetet i Europa. Det er preget av et sterkt engasjement for å tilby dedikerte tjenester til studenter og dens anerkjente akademiske kvalitet. Å studere ved Cattolica betyr å studere i en internasjonal kontekst, med mer enn 160 forskjellige nasjonaliteter på tvers av våre fire campus, men italiensk i hjertet. Det som virkelig skiller universitetet vårt er campusmangfoldet og uendelige muligheter, som tilrettelegger for nettverksbygging og karrieremuligheter basert på plasseringen av våre fem campus i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona og Roma.

  • Rome, Italia

  Roma Tre University er et ungt universitet tenkt for unge mennesker. Grunnlagt i 1992, har det vokst raskt både når det gjelder studenter og kursene som tilbys. Den har fått en utmerket rangering blant de mest fremtredende akademiske rangeringene, spesielt innenfor de yngre universitetene. Roma Tre University er organisert i 13 avdelinger som tilbyr bachelor- og mastergrader, postgraduate og avanserte kurs, PhD-er og spesialiseringsskoler.

  • Neuchâtel, Sveits
  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, er et uavhengig studiesenter som ligger i Neuchâtel, Sveits. Det ble opprettet i 1995 som en stiftelse mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • Rome, Italia

  Eastwest European Institute er en uavhengig organisasjon spesialisert på geopolitisk analyse, organisering av vitenskapelige arrangementer og opplæringsprosjekter med fokus på internasjonale anliggender og global dynamikk, for studenter og fagfolk.

  • Rome, Italia

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici og Corsi di Specializzazione nelle seguenti aree: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italia

  University of Tuscia (UNITUS) kunngjør et offentlig utvalg for internasjonale studenters opptak til 2nd Cycle International Degree-kurs (2-års mastergrad) for det akademiske året 2022/2023. Universitetet vil tildele 59 stipender til de mest fortjente ikke-italienske studentene som melder seg på for første gang ved et italiensk universitet som dekker de fleste kostnadene ved å forlate, inkludert universitetsavgifter.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Ragusa, Italia
  • + 1 mer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internasjonale, spesialbygde fjernundervisningsuniversitetet eksklusivt dedikert til utdanning av kvinner. APUW lar hver kvinne som er engasjert i arbeid og familie studere og fullføre sine akademiske mål mens de forblir i det komfortable miljøet i sitt eget hjem. Universitetet vårt henvender seg til kvinnelige ledere med en vinnende tankegang, kvinner med levende, dynamiske personligheter, uavhengige tenkere og kvinner som er bevisste på å være referansepunkter i samfunnet deres. Vårt primære fokus er å teste ferdigheter og kompetanse for akademisk sertifisering. Aurea Phoenix University for kvinners gradsprogrammer er utformet etter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for å gi aktive yrkesaktive kvinner, som har minst 5 års yrkeserfaring, sjansen til å oppnå en grad uten å forsømme familiene deres.

  • Milan, Italia

  Bicocca er et ungt universitet som vil knytte deg til studenter fra hele verden. Du vil ikke bare være student her. Du vil være medlem av det globale fellesskapet. Siden stiftelsen har Universitetet i Milano-Bicocca nådd utover sine grenser og inngått ulike avtaler med europeiske og ikke-europeiske universiteter.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsinki, Finland
  • + 4 mer

  EIT Digital Summer School-programmer er åpne for bachelor- og masterstudenter, unge fagfolk og andre som ønsker å dykke dypt inn i nye digitale teknologier, lære å gjøre teknologi om til virksomhet og til slutt lansere dypteknologiske oppstarter. Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!

  • Verona, Italia

  University of Verona streber etter fortreffelighet innen undervisning, forskning og innovasjon. Det har 22 000 studenter og 1 500 ansatte, inkludert forelesere, forskere, teknisk og administrativt personell som jobber for kontinuerlig å forbedre og utvide universitetet. En fremtidsrettet institusjon som kontinuerlig søker å styrke koblingen mellom sine gradskurs og den virkelige arbeidsverdenen, er universitetets hovedmål for den nærmeste fremtiden å bli stadig mer imøtekommende og tilpasset studentenes behov.

  • Florence, Italia
  • Rome, Italia

  Accademia Italiana beveger seg inn i fremtiden full av denne energien, og presenterer seg i dag som et av de mest kvalifiserte instituttene for kunstnerisk, profesjonell og språklig opplæring. I dag, mer enn noen gang, kommer den spesielle kvaliteten til Accademia frem i våre spesielle metoder for å håndtere de ulike disiplinene. I våre akademiske programmer har vi alltid søkt å kombinere fortiden med fremtiden, de historiske tradisjonene, med den raske utviklingen av nye teknologier. Vår klasseroms- og laboratorieerfaring er designet for å gi studentene kontakter i den virkelige verden og praktisk erfaring i den virkelige verden.

  • Rome, Italia

  Luiss er et uavhengig universitet som utviklet seg fra en tidligere romersk institusjon, Pro Deo, mellom 1974 og 1978. Gjennom sine fire avdelinger for økonomi og finans, virksomhet og ledelse, juss og statsvitenskap tilbyr Luiss en innovativ og sofistikert pedagogisk tilnærming i både tradisjonelle boligprogrammer og digitale programmer som tilbys helt online.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italia
  • + 1 mer

  Målet med dette programmet er å gi studentene spesialiserte ferdigheter i arkeologi og analytisk karakterisering av materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (gresk og romersk). Studiet og bevaring av kulturminnematerialer er et forskningsområde med en sterk tverrfaglig konnotasjon og krever ferdigheter som spenner over humaniora og naturvitenskapelige forskningsfelt. ARCHMAT gir en felles, integrert plattform for fremragende studenter som kommer fra enten naturvitenskapelig eller humanistisk utdanningsbakgrunn for å forstå de avanserte vitenskapelige metodene som brukes til å undersøke arkeologiske materialer og har som mål å danne høyt spesialiserte profesjonelle eksperter innen det nye feltet arkeometri, dvs. Fysisk-kjemiske vitenskaper anvendt til studiet av arkeologiske og kulturelle arvmaterialer.