Keystone logo
Israel

Beste universiteter for Juss Programmer i Israel 2023

Antall institusjoner: 24
  • Jerusalem District, Israel

  Jerusalem Academy of Music and Dance (JAMD) er den eldste og største akademiske institusjonen for scenekunst i Israel. I 2023 skal vi feire vårt 90-årsjubileum, og likevel føler vi oss unge og fulle av entusiasme og energi. JAMD utdanner årlig rundt 850 talentfulle studenter fra kontrasterende områder og økonomisk bakgrunn i Israel, jøder, kristne og muslimer, og utvider for tiden sine strukturer med et helt nytt arkitektonisk State of the Art-anlegg.

  • Tel Aviv-Yafo, Israel

  Avansere karrieren din med en online MBA -grad fra Coller School of Management. Globalt anerkjent som et knutepunkt for dyktighet innen ledelse, entreprenørskap og tverrfaglig forskning. Tel Aviv University er en prestisjefylt institusjon med et progressivt og fremtidsrettet fellesskap av elever. Ved å registrere deg hos oss, vil du utvikle en gründerinnstilling og bygge opp kompetansesettene som kreves for kravene til det globale forretningsverdenen.

  • Jerusalem, Israel

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities er en akademisk institusjon grunnlagt i 2011 av en internasjonal gruppe forskere.

  • Ramat Gan, Israel

  CLB har blitt rangert som den beste innen utdanningsprogrammer, kvalitet på forelesere og generell tilfredshet av den israelske National Student Union-undersøkelsen. Dette, sammen med den flerkulturelle og mangfoldige studentmassen, skaper et energigivende og spennende læringsmiljø.

  • Haifa, Israel

  Technion - Israel Institute of Technology er et fremste senter for vitenskap, teknologi og anvendt forskning, og et av de ledende universitetene for vitenskap og ingeniørfag i verden. Technion er et offentlig universitet, grunnlagt i 1912, det er det eldste universitetet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa, med utsikt over Middelhavet.

  • Tel Aviv-Yafo, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Israel

  Bar-Ilan University , grunnlagt i 1955, var et av de første omfattende forskningsuniversitetene som ble etablert i Israel. Fra 70 studenter til 21 000, har milepælsprestasjoner innen vitenskap og humaniora satt et uutslettelig avtrykk på landskapet til nasjonen. Universitetet har 8 fakulteter: jødiske studier, medisin, ingeniørfag, jus, biovitenskap, eksakte vitenskaper, samfunnsvitenskap og humaniora. Disse fakultetene er aktive partnere i nasjonale vitenskapelige og teknologiske initiativer.

  • Jerusalem, Israel

  Jerusalem College of Technology (JCT) ble grunnlagt i 1969 og er en av Israels store akademiske institusjoner, med rundt 4800 studenter på tre campus. Høgskolen spesialiserer seg på høyteknologisk ingeniørfag, industriell ledelse, forretningsadministrasjon og livs- og helsefag.

  • Jerusalem, Israel

  Azrieli – College of Engineering Jerusalem (opprinnelig kalt The Jerusalem College of Engineering) ble etablert i 1999 og er en ideell organisasjon som er forpliktet til å skape velutdannede og høyt utdannede fagfolk innen ingeniørfag. Høgskolen tilbyr fireårig B.Sc. grader i flere ingeniørdisipliner og pre-college akademiske forberedende programmer for studenter som ønsker å forbedre karakterene sine for å søke på høyskolen og masterprogrammer i software engineering og teknologisk entreprenørskap.

  • Ketura, Israel

  The Arava Institute for Environmental Studies er et ledende miljøstudier og forskningsinstitutt i Midtøsten. Det huser akkrediterte akademiske programmer, forskningssentre og internasjonale samarbeidstiltak med fokus på en rekke miljøhensyn og utfordringer.

  • Haifa, Israel

  COLMAN er forpliktet til den intellektuelle og profesjonelle utviklingen av studentene våre i deres valgfelt. Det er tilgjengelig for studenter med ulik bakgrunn, og vi er forpliktet til å tilby skreddersydd hjelp til de som trenger det. Undervisning blir oppfattet og praktisert av fakultetets medlemmer som mer enn et yrke, det er et kall.

  • Kfar Giladi, Israel

  Tel-Hai College tilbyr akademiske bachelor- og gradsstudier som er på nivå med de ledende universitetene i landet, og tiltrekker seg talentfulle studenter og forskere til den nordlige periferien.

  • בית ברל, כפר סבא, Israel

  Beit Berl College er en tverrfaglig høyskole som fokuserer på å trene lærere mens han står i spissen for ny utvikling innen utdanning, samfunn og kunst. Vi ser på utdanning som et middel for sosial mobilitet, likeverd og rettferdighet for alle sektorer i det israelske samfunnet.

  • Karmiel, Israel

  Siden starten har ORT Braude Academic College of Engineering omfavnet et enestående mål: å gjøre høyere utdanning tilgjengelig for alle israelere, uavhengig av deres økonomiske bakgrunn.

  • Jerusalem, Israel
  • Rehovot, Israel

  The Hebrew University of Jerusalem er konsekvent rangert som det beste universitetet i Israel og blant de 100 beste, over hele verden. Siden etableringen i 1921 kombinerer universitetet banebrytende forskning, akademisk fortreffelighet, rikt studentliv og en karriereorientert tilnærming.