Keystone logo
Israel

Studer Juss i Israel 2024

Studer i Israel

Den juridiske profesjon i Israel Slik lovlig å praktisere loven i Israel, må du være en offisiell medlem av Chamber of advokater. Krav til aksept i Chamber of Advocates inkluderer: - Må være bosatt i Israel som er minst 23 år gammel - Uteksaminert fra et universitet jusstudiet anerkjent av Israel 's Department of Education - Uteksaminert fra en lov instituttet som har blitt anerkjent av justisministeren - Uteksaminert fra en anerkjent lov institusjon utenfor Israel - har fullført ett år av et internship - Bestått eksamen gitt av Chamber of Advocates Dommerne i Israel må også være israelske statsborgere og har kvalifikasjoner som er nødvendige for å bli inkludert i Chamber av advokater. Advokater som ønsker å bli vurdert for magistrate eller tingrettsdommer posisjoner burde ha praktisert i minst syv år i enkelte felt av lov. Tjene en Law Degree i Israel Israel har flere lover skoler.Studenter inn disse lover skoler må ha bevis for gode karakterer og en lavere, eller pre-juridisk embetseksamen fra et akkreditert høyere utdanning anlegget. I tillegg må studentene ta psykometrisk opptaksprøver og få en 600 poengsum på eksamen før de blir akseptert i en lov program. Grader opptjent av potensielle advokater inkluderer LLB (Bachelor of Law), LLM (Master of Law) og PhD i lov. Tiden det tar å få en grad i loven i Israel kan sammenlignes med amerikanske og europeiske standarder -. Mellom fem og seks år Skole Kostnader Avhengig av hvilken type lov studert av internasjonale studenter, som for eksempel patentlovgivning eller annen spesialisert felt, undervisning kan være betydelig høyere enn tradisjonelle juridiske emner. Igjen, kan undervisning variere fra en lov skolen til den andre.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  517
 • Andel av verktøy

  68
 • Internett-abonnement

  25
 • Lokal transport

  56

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  14
 • Kinobillett

  11
 • Litt lokalt øl

  7

Om Israel

Ligger i Vest-Asia langs Middelhavet 's sørøst kysten, deler Israel grenser med flere land og stater inkludert Libanon, Jordan, Egypt og Syria. Politisk og etnisk, refererer Israel til seg selv som en demokratisk og jødiske staten. Israel 's mest folkerike byen er Jerusalem og Tel Aviv er landets ' s finanssentrum. Israel 's regjering er et representativt demokrati styrt av et parlamentarisk system og en statsminister. Blant Israel 's prestasjoner er sin høye levealder, stor økonomi og eksepsjonelle levestandard, regnes som den beste i Midtøsten Essential Fakta om Israel -. Israel ' s økonomi er ansett som den mest holdbare økonomi blant andre utviklede land og har også blitt rangert som nummer én i utviklings- og forskningssenter investeringer. - Omfattende vekst i Israel 's industri og landbruk sektorer har tillatt dette landet til å bli stort sett selvforsynt med hensyn til matproduksjon.- Israel er verdensledende på solenergi utvikling og er også leder i geotermisk energi og vannforbruk. - Fordi Israel opplever rutinemessig vannmangel. de har en høyt utviklet vann teknologibransjen som gjør dem til en av verdens 's ledende eksperter i vann bevaring teknikker og resirkulering vann. Israel ' s Legal system som ligner vestlig stil rettssystemer i enkelte aspekter, Israel 's rettssystem er først og fremst en hybrid av historiske og religiøse rettslige prinsippene utviklings under britisk og ottomanske suverenitet. De "Knesset " lover og den "Basic Laws of Israel " støtte grunnlaget for Israel 's lover som blir ytterligere underbygget av rettsvitenskap og politisk presedens. Nylig, har israelske domstoler vært stille karakteristikker av kanadisk og amerikansk lov snarere enn Continental lov.Israel 's Court Struktur og Legal System Høyesterett, tingrettene og øvrighets ' domstolene omfatter Israel 's generell rettssystemet, med Høyesterett eksisterende som det høyeste domstol i landet. Israel har også "spesielle " domstoler som omhandler religiøs, arbeidskraft og militære rettferdighet problemer. Disse domstolene er regulert klageinstanser som kan motta begrenset behandling i Høyesterett i visse komplekse saker. Israel har fem rettskretser: Nazareth, Tel-Aviv, Beer-Sheva, Jerusalem og Haifa, med tingrettene og øvrighets herskende over sine respektive distrikter. Alle handlinger utenfor disse domsdistrikter overføres til District Court of Jerusalem.

Visumkrav

A/2-visum - Dette visumet gis til de som ønsker å komme til Israel for å studere ved en akkreditert institusjon.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (A/2 visum)

Pris og valuta

USD 50

Søknadsgebyret for studentvisum til Israel avhenger av ditt bostedsland og kan endres når som helst. Gebyret kan være rundt 40-50 USD.

Hvem kan søke om visum?

Det er obligatorisk at alle internasjonale studenter som deltar i programmer på ett semester eller lenger sikrer et studentvisum (A-2) før de ankommer Israel.

Studentvisumet gis til de som ønsker å studere i grunnskoler og videregående skoler, akademiske institusjoner og yeshivot- og ungdomsinstitusjoner til Jewish Agency.

Hvor kan du søke?

Israelsk konsulat eller Israels ambassade

Du må møte opp personlig på ditt lokale israelske konsulat eller ambassade i Israel før ankomst for å få studentvisum.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Søkeren av et israelsk studentvisum må vanligvis oppgi følgende:

 • Fullført og signert søknad om visum for å reise inn i Israel. Du kan laste ned søknadsskjemaet her: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA %20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Pass (må være gyldig utover ett år fra datoen for det tiltenkte besøket).
 • To passbilder.
 • Originalt akseptbrev for studier ved en anerkjent utdanningsinstitusjon i Israel.
 • Uttalelse fra banken som viser at du har midler til å støtte oppholdet i Israel mens du er student (kontoutskrift fra de siste tre månedene).
 • Flybilletter tur-retur ELLER betaling av neste skoleår i statene (når det gjelder en utvekslingsstudent).
 • Kontoutskrift siste 3 måneder.
 • Det kan hende du må oppgi original fødselsattest

Når bør du søke?

Søk om studentvisum kort tid etter at du har mottatt det offisielle akseptbrevet fra ditt vertsskole utdanningsinstitusjon i Israel.

Visumet er gyldig i inntil ett år (og tillater mange innreiser til landet) og kan forlenges i Befolkningsmyndighetens kontor for en ekstra periode.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

A/2-visuminnehavere har ikke lov til å jobbe i Israel.

Under visse betingelser kan A/2-visuminnehavere som er kvalifisert til å reise på reise under returloven, jobbe deltid.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.