Keystone logo
Irland

Studer Juss i Irland 2024

Studer i Irland

Hva er en Law Degree i Irland? Det finnes ulike lov grad programmer tilgjengelig i Irland. Som en undervisning, kan elevene få en Bachelor of Law (LLB) i næringslivet, statsvitenskap, samt i ulike internasjonale juridiske studier. Post graduate programmene omfatter Master of Law (LLM) samt "Interrogational og Comparative Law " grad og "International og European Business Law " grad. En doktorgrad i jus er også tilgjengelig etter å ha fullført en LLM. Det er en stor mengde av spesialiseringer tilgjengelig i irske jusstudier. Law høyere utdanning i Irland Det er mange lover skoler og universiteter over hele Irland tilbyr jusstudier. Studentene må konkurrere om å få aksept i disse skolene, med et gjennomsnitt på bare den øverste syv prosent innpass. Likevel, er internasjonale studenter som kan få tillatelse, skole aksept, og et visum til landet velkommen på disse lover skoler.Opptakskrav tendens til å være mindre vanskelig for internasjonale studenter. Studentene er sannsynlig å bruke mellom fem og seks år å få sin utdanning til å sitte for lisensiering eksamen. Studenter med en lavere grad kan også være i stand til å fullføre sin utdanning i en lov skole, som vanligvis krever tre års utdanning. Etter eksamen, kan elevene finne arbeid i hele Irland. Studentene må jobbe i et advokatfirma før å skaffe profesjonell lisensiering. Etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk i Irland er moderat til høy, med et nytt fokus på mer spesialiserte advokater enn noensinne. Internasjonale studenter kan finne dette landet 's juridiske systemet til å være en givende en for en lang, varig karriere.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  833
 • Andel av verktøy

  70
 • Internett-abonnement

  49
 • Lokal transport

  100

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  9
 • Kinobillett

  12
 • Litt lokalt øl

  6

Om Irland

Det 's ingenting som Irland, et land som ' s del av Europa, sitter på den nordvestlige delen av kontinentet. Denne øya nasjon er hjem for mer enn 6,4 millioner mennesker, om lag 4,6 millioner av dem bor i Republikken Irland. Fra de lave fjellene til de åpne grønne slettene, er Irland et vakkert land. Det er også et viktig og kraftig økonomisk kraft i Europa. Området har en rik kultur, et pulserende og moderne livsstil, og en god del av tradisjonen. For studenter som vurderer å studere jus i Irland, er det mange fordeler ved å gjøre det, inkludert et krevende juridisk felt som krever moderne og fullt utdannede studenter. Internasjonale studenter er ofte velkomne, hvis det er ledige åpninger i Irland 's juridiske skoler. Hva er lov System i Irland? Det juridiske systemet i Norge er basert rundt konstitusjonelle, felles, og vedtekt lov. Lovene i landet holdes i Grunnloven av Irland.Landet 's sedvanerett systemet er basert på den parlamentariske stil funnet i det britiske systemet. Loven systemet bryter ned ytterligere med lokale lover som er langt mer tradisjonell og basert på kulturelle påvirkninger. Landet 's Grunnloven gir for hjørnesteinen i all den irske rettssystemet, skjønt, og juridiske studier på dette området fokuserer på dette området.

Visumkrav

 • C-studievisum - Hvis du ønsker å studere i Irland i mindre enn 3 måneder
 • D-studievisum - Hvis kurset ditt varer lenger enn 3 måneder

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (C-studievisum; D-studievisum)

Pris og valuta

Avgifter for irsk studentvisum varierer avhengig av opprinnelsesland. Standardgebyrer for behandling av visumsøknader er €60 (US$80) for et visum med én innreise og €100 (US$135) for et visum med flere innreiser.

Hvem kan søke om visum?

Hvis du er statsborger i EU eller EØS (inkludert Island, Norge og Liechtenstein) trenger du ikke studentvisum til Irland for å studere i Irland. Det er en rekke andre land som ikke krever irske studentvisum eller innreisevisum, og disse er oppført her: http://www.citizensinformation.ie/en/moving_country/moving_to_ireland/coming_to_live_in_ireland/visa_requirements_for_entering_ireland.html

For innbyggere fra ikke-EØS-nasjoner som kommer for å studere i Irland, må de være påmeldt et heltidskurs under Degree Program (for Higher Education) eller Language and Non-Degree Program of Ireland.

Uansett om du trenger studentvisum for Irland eller ikke, hvis du er student fra et land utenfor EØS, må du rapportere til en immigrasjonsoffiser ved innreise til Irland for å få tillatelse til å reise inn. Dette må du gjøre innenfor den bydelen du har tenkt å bo.

Vennligst merk: Irland er ikke medlem av Schengen-avtalen. Du vil derfor fortsatt måtte søke om irsk visum selv om du har visum til et Schengen-land.

Hvor kan du søke?

AVATS online anlegg

Du må gjøre visumsøknaden din online ved å bruke AVATS online-fasilitet. Den elektroniske visumsøknaden er tilgjengelig over hele verden og må brukes av alle søkere.

Nettsted:https://www.visas.inis.gov.ie/avats/OnlineHome.aspx

Hvordan lage søknaden?

Du må søke på nett om visum. Når du har fullført den elektroniske søknadsprosessen, må du følge instruksjonene på oppsummeringsskjemaet som er opprettet av nettsystemet. Sammendragsskjemaet vil inneholde informasjon om hvor du skal sende inn støttedokumentasjonen. Sammendragsskjemaet, som du må skrive ut, signere og datere, må sendes inn sammen med støttedokumentasjonen.

Du må oppgi følgende med visumsøknaden din (originaldokumenter kreves og må være på engelsk eller ledsaget av en attestert oversettelse):

 • Akseptbrev fra en anerkjent skole/høyskole/universitet i Irland som bekrefter at du har blitt akseptert på et studiekurs. Dette studiet skal være på heltid (vare et studieår) og ha minimum 15 timer pr uke studietid.
 • Bevis på din akademiske evne til å følge det valgte kurset gjennom det engelske språket (med mindre det er et engelskspråklig kurs).
 • Bevis på at kursavgiftene er betalt i sin helhet.
 • Bevis på at du har nok midler (€7 000) til å vedlikeholde deg selv den første delen av oppholdet.
 • Bevis på at du eller en sponsor har tilgang til minst €7 000 for hvert påfølgende studieår, i tillegg til kursavgiftene for hvert av disse årene.
 • Bevis på at du har privat medisinsk forsikring.
 • En forklaring på eventuelle hull i utdanningshistorien din.
 • Bekreftelse på at du har tenkt å returnere til ditt faste bostedsland når du forlater Irland.

Når bør du søke?

Du kan søke om studievisum inntil 3 måneder før din reisedato til Irland. Du må søke om studentvisum minst et par måneder før du reiser til Irland.

Studenter fra et land utenfor EØS som har til hensikt å studere i Irland i en periode på mer enn 3 måneder, må registrere seg, etter at de ankommer, hos den lokale immigrasjonsoffiseren for distriktet de bor i. Passet deres vil bli påtegnet med betingelsene og tidsperioden de har tillatelse til å forbli. Studenter som ikke trenger visum må ha €3000 når de først registrerer seg.

Husk at et irsk studentvisum ikke automatisk tillater flere innreiser til landet. Hvis du tror du må forlate landet og returnere under studiene, må du søke om gjenreisevisum.

Behandlingstid

3 Months

Arbeidsmuligheter

Hvis du deltar på et kurs på Interim List of Eligible Programs (ILEP), vil du ha stempel nummer 2 påskrevet i passet ditt når du registrerer deg hos din lokale immigrasjonsoffiser. Du vil få lov til å ta tilfeldig arbeid på opptil 20 timer deltidsarbeid per uke i termintid eller opptil 40 timer per uke i høyskoleferieperioder, det vil si fra juni til og med september og fra 15. desember til 15. januar .

Dersom du ikke deltar på et slikt kurs, har du ikke rett til å ta deltidsarbeid eller drive med noen virksomhet eller yrke. Du vil da få stempel nummer 2A på passet ditt.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Noen av årsakene til at et studentvisum til Irland kan bli nektet er følgende:

 • Hvis det ikke er nok midler til å dekke hele besøket/studiet i Irland.
 • Hvis den foreslåtte studien ikke har hatt en logisk vei.
 • Hvis det er inkonsekvenser, villedende informasjon eller uredelige dokumenter.