Keystone logo
Indonesia

Studer Juss i Indonesia 2024

Studer i Indonesia

Hva er en Law Degree i Indonesia? Den indonesiske juridisk embetseksamen kommer i tre nivåer. Den første, som tilsvarer en Bachelor of Law, kalles "Sarjana Hukum / SH " Dette kan oppnås direkte ut av videregående skole. Den andre tier innebærer spesialiteter den jurist vil studere. Dette kalles "Magister Hukum / MH ", eller Master i rettsvitenskap. Noen ganger er det kalt "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Eller Master i Notar. Endelig er den tredje tier legen i lov. Den første tier er nødvendig for noen juridiske profesjon Law høyere utdanning i Indonesia Den grunnleggende første tier lov grad krever 06:56 års studier i Indonesia. Tiden det andre og tredje lagene ta stor grad avhengig av studium og mengden av kurs per semester at han student er i stand til å ta. For å bli en talsmann eller advokat i Indonesia, må studentene delta på ett til to måneders Advocate Spesielt kurs og bestå Bar eksamen.Studieåret i Indonesia følger ikke noen fastsatt plan, men enkelte skoler følger en merkelig og til og med semester program. Odd semestre løpe fra september til januar. Selv semestre løpe fra februar til juni. Disse datoene korrelerer med de religiøse helligdagene i noen av de store religiøse gruppene i landet. Juridiske studier i Indonesia skje på landet 's store universiteter eller lover skoler, som finnes på de større øyene og viktigste urbane distrikter av landet. Mens hver skole har sine egne regler og forskrifter, er studiet strenge, og testing gjennom hele programmet for å vise at studenten er i stand til å fullføre studiet er felles. Kostnaden for en juridisk embetseksamen i Indonesia vil variere avhengig av lengden på programmet, og den valgte universitetet. Statlige universiteter har avgifter som er svært lav, men private universiteter har høyere avgifter. Den typiske student vil bruke rundt US $ 4500 for et semester av kurs i Indonesia.Studere jus i Indonesia åpner døren til et liv i tjeneste i et voksende landet med en stor befolkning. En indonesisk lov grad kan også åpne døren for juridisk arbeid i andre mindre land i Oseania og Asia. Studenter som velger å studere jus i Indonesia vil få en innføring i den rike kulturen i øyene og få en dypere forståelse av kulturen i de ulike folkegrupper.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  229
 • Andel av verktøy

  20
 • Internett-abonnement

  26
 • Lokal transport

  9

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  3
 • Kinobillett

  3
 • Litt lokalt øl

  2

Om Indonesia

Introduksjon til Indonesia Republikken Indonesia er en øygruppe av over 13 400 øyer i Sørøst-Asia og Oseania. Over 238 millioner mennesker bor i Indonesia, noe som gjør det til verdens 's fjerde mest folkerike land. I århundrer har Indonesia vært en viktig handelsrute, og de rike naturressursene i regionen har fortsatt å trekke handel gjennom moderne historie. Indonesia er kjent for sin karakteristiske mangfoldig kultur, med hundrevis av språk og etniske grupper over hele øyene. Det har også verdens 's nest høyeste nivå av biologisk mangfold og rikelig med villmarks og jungelområder som gjør det til et vakkert sted å besøke. Hva er loven System i Indonesia? Indonesia ' s juridiske systemet følger sivilrettslige systemet primært. Mangfoldet av landet bringer sedvanerett til mange aspekter av systemet, og noen romerske nederlandsk Law er også blandet inn i systemet.Landet 's sivil kode følger i hovedtrekk nederlandsk koloni tradisjoner, og sin første jusstudiet ble startet av den nederlandske.

Visumkrav

 1. Social Visit Visa - best for utvekslingsstudenter, enkelt inngang.
 2. Visum for begrenset opphold - kun for langtidsstudier.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (sosialt besøksvisum; visum for begrenset opphold)

Pris og valuta

USD 45

Kostnaden for studentvisumet er rundt 45USD, men det kan endre seg og avhenger av landet du søker fra.

Hvem kan søke om visum?

Alle utenlandske studenter som godtas for å studere ved et indonesisk universitet må få studentvisum.

Statsborgere fra visse land kan oppholde seg i Indonesia i totalt 30 dager uten visum. Det visumfrie oppholdet gjelder imidlertid kun for fritidsaktiviteter, og gir for eksempel ikke rett til studier eller arbeid.

Ved noen indonesiske ambassader (f.eks. Finland, Østerrike) har det vært mulig å søke om Visa Type 211 (turistvisum). Dette visumet kan konverteres til et sponset sosialt besøksvisum ved ankomst til Indonesia. Spør din lokale indonesiske ambassade om muligheten for å søke om dette visumet.

Hvor kan du søke?

Indonesisk ambassade eller konsulat

Det er best å søke om visum ved den indonesiske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet ditt. Den indonesiske immigrasjonsavdelingen tillater nå også en online visumsøknad via nettsiden deres.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Nødvendige dokumenter for et studentvisum til Indonesia inkluderer:

 • Et gyldig pass med minst én tom side for visumet (passet må være gyldig i minst 6 måneder etter avreise fra Indonesia)
 • En kopi av identifikasjonssiden til passet ditt
 • A fylte ut søknadsskjemaet
 • To passbilder i farger, 4 x 6 cm
 • En kopi av flybilletten din eller en elektronisk billett
 • Det offisielle akseptbrevet fra vertsuniversitetet
 • En kvittering eller en kopi av kvitteringen for betalt visumavgift
 • Ambassadebrev. Ambassadebrev, utarbeidet av vertsuniversitetet, bekrefter at en viss student har behov for et sosialt besøksvisum. Et ambassadebrev er alltid adressert til den indonesiske ambassaden eller konsulatet i et bestemt land: som standard vil dette være studentens hjemland.

Ved ankomst må visuminnehaveren melde inngang til nærmeste immigrasjonskontor innen 7 dager.

Når bør du søke?

Det anbefales å søke om studentvisum minst 14 dager før avreise til Indonesia. Det er best å søke om visum umiddelbart etter å ha mottatt det offisielle akseptbrevet.

Du må ankomme Indonesia innen 90 dager fra den dagen visumet ble utstedt.

Maksimal lengde på et opphold i Indonesia med et sosialt besøksvisum er 60 dager og visumet må forlenges på destinasjonen i henhold til instruksjonene gitt av vertsuniversitetet. Visumet kan forlenges for en måned av gangen og prisen er rundt 50 USD.

Visumet for begrenset opphold er gyldig i 5 år og må fornyes hvert 1. år.

Behandlingstid

14 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter har normalt ikke lov til å jobbe under studiene i Indonesia.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.