Keystone logo
Estland

Beste universiteter for Juss Programmer i Estland 2023

Antall institusjoner: 14
  • Tallinn, Estland
  • Helsinki, Finland

  Tallinn University er et moderne og dynamisk forskningsuniversitet i Estland med en ledende rolle i å fremme en intelligent livsstil gjennom utdanning, forskning og et unikt samarbeid på tvers av disipliner. Vi ser på en intelligent livsstil som å ta forskningsbaserte beslutninger for å forbedre samfunnet generelt og innbyggernes velvære.

  • Tartu, Estland

  Estonian University of Life Sciences er det eneste universitetet i Estland hvis prioriteringer innen akademiske og forskningsaktiviteter gir bærekraftig utvikling av naturressurser som er nødvendige for menneskets eksistens, samt bevaring av arv og habitat. I følge QS World University Rankings by Subject (2019) er Estonian University of Life Sciences et av de 50 beste universitetene i verden innen landbruk og skogbruk, rangert som 48. Universitetet tilhører også de 1 % mest siterte forskningsfasilitetene i verden, med vår plantefysiologiprofessor Ülo Niinemets som den mest siterte estiske forskeren totalt sett.

  • Reola, Estland

  Estonian Aviation Academy (EAVA), grunnlagt i 1993, er en ledende institusjon for høyere utdanning i den baltiske regionen, som utdanner og trener spesialister for luftfartsbedrifter og organisasjoner.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 4 mer

  Våre doble gradsprogrammer kombinerer utmerket teknisk utdanning med opplæring i innovasjon og entreprenørskap samt praksisplasser hos bedrifter, industripartnere og byer over hele Europa.

  • Tartu, Estland

  Som en rollemodell påvirker vi vår samfunns helseoppførsel og former et sunt livsmiljø, integrerer en rekke helsefelt i studier og forskning og utvikling, og vi deltar i prosessen med å ta beslutninger angående helsepolitikk. Når vi lærer og jobber i høyskolen, skaper vi et miljø der mennesker tilegner seg kunnskap, ferdigheter, holdninger som bidrar til å gjøre samfunnet mer sammenhengende og påvirke det og bidra til utviklingen av Estland.

  • Tallinn, Estland

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) er et høyt anerkjent privat universitet i Estland, som ligger i den flere prisbelønte Smart City kalt Ülemiste City. De viktigste temaene som knytter læreplanene våre er entreprenørskap og kreativitet. Vi tar sikte på å gi studentene ferdigheter, nettverk og tankesett for å endre liv og påvirke verden! Vi ønsker studenter fra hele verden velkommen til å studere lavere og masterprogrammer som kan tas på engelsk, russisk og estisk. Våre studieprogrammer støttes av en IT-infrastruktur tilpasset behovene til heltid, deltid samt fjernundervisning.

  • Tallinn, Estland

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) er en statlig profesjonell høyere utdanningsinstitusjon som tilbyr konkurransedyktig profesjonell høyere utdanning og anvendt forskning innen teknologi, produksjon, sivilingeniør, logistikk, økonomi og velferd. TTK UAS er det største universitetet for anvendt vitenskap i Estland, som for tiden utdanner mer enn 3000 studenter, noe som gjør TTK UAS til den fjerde største institusjonen for høyere utdanning i Estland.

  • Tartu, Estland

  Kaitseväe Akadeemia akademi (heretter kjent som akademiet) er en nasjonal forsvarsanvendt høyere utdanningsinstitusjon i henhold til loven Institutions of Professional Higher Education. Den estiske forkortelsen til akademiet er "KVA". Akademiet er en strukturell enhet av forsvarsstyrken under direkte tilsyn av sjefen for forsvarsstyrken. I utførelsen av sine plikter representerer akademiet staten og forsvarsstyrken.

  • Budapest, Ungarn
  • Espoo, Finland
  • + 13 mer

  EIT Digital Master School er et eksklusivt felles initiativ fra de ledende tekniske universitetene og handelshøyskolene i Europa med ekstra veiledning og partnerskap fra utmerkede europeiske forskningsorganisasjoner og ledende forretningspartnere. EIT Digital tilbyr toårige programmer som lar deg studere ved to universiteter i verdensklasse lokalisert i to forskjellige europeiske land. Dessuten får du bygge en skreddersydd læreplan basert på dine unike ferdigheter og interesser. Vi tilbyr doble grader, som hver kombinerer teknisk kompetanse med praktiske ferdigheter innen innovasjon og entreprenørskap.

  • Tallinn, Estland

  Estonian Academy of Arts, grunnlagt i 1914, er det eneste offentlige universitetet i Estland som tilbyr høyere utdanning innen kunst, design, arkitektur, media, visuelle studier, kunstkultur, kulturarv og bevaring. Ligger i hovedstaden Tallinn, er det en aktiv studie- og forskningsinstitusjon og det ledende nasjonale senteret for innovasjon innen visuell kultur. Studier foregår i vårt nye bygg med et innovativt og inspirerende miljø. I 2022 ble EKA oppført blant topp 200 arkitektur- og designuniversiteter i verden av QS World University Rankings.

  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estland

  En visjon for dagens samfunn er innovativ, gründer, teknologisk avansert og åpen for verden, og det er dette Tallinn University of Technology (TalTech) søker om gjennom internasjonalt høynivå studier og forskning.

  • Tartu, Estland
  • Tallinn, Estland
  • + 3 mer

  University of Tartu ( UT ) er Estlands ledende senter for forskning og opplæring. Det er det eneste universitetet i Baltikum som er rangert blant de beste 1,2% av verdens beste universiteter (QS World University Rankings 2021). UT ble grunnlagt i 1632 og er det eneste klassiske universitetet i Estland. Det studerer mer enn 13 000 studenter ved UT (inkl. 1800 internasjonale studenter) og UT har 3800 ansatte (inkl. 1800 akademiske ansatte (190 professorer)). For å støtte og utvikle den faglige kompetansen til sine studenter og akademiske ansatte, har universitetet 71 partneruniversiteter i 27 land.

  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...