Keystone logo
Egypt

Beste universiteter for Juss Programmer i Egypt 2024

Antall institusjoner: 23
  • Cairo, Egypt

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, USA
  • Athens, Hellas
  • + 11 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Egypt

  Helwan University er et universitet for teknologi og applikasjoner, det har alle faktorene som skiller og mangfold. Det anses å være en unik modell blant egyptiske universiteter, da den omfatter kunst, kunst, anvendt kunst, kunstutdanning, musikkutdanning og kroppsøving. Å være i hjertet av et industrisamfunn, Helwan University som en unik modell blant egyptiske universiteter generelt. Den består av 20 fakulteter, samt 50 forskningssentre og produktive enheter som forbinder universitetet med problemene i det egyptiske samfunnet.

  • Cairo, Egypt

  Alexandria University ønsker å gjenopprette den historiske statusen til Alexandria University og å oppnå et omfattende kvalitativt sprang innen ulike kunnskapsfelt innenfor rammer av edle menneskelige verdier, slik at det kan ta en ledende posisjon i sine nasjonale, arabiske, afrikanske, middelhavs og globale miljøer. University of Alexandria er en nasjonal, pedagogisk, forsknings- og utviklingsinstitusjon integrert i produksjon og formidling av kunnskap. Legg også vekt på å bygge et moderne menneske og kulturell rehabilitering av samfunnet. Og kunne påta seg lederstillinger i alle sektorer.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Egypt

  MSA University gir studentene den første britiske høyere utdanning i Egypt og Midt-Øst-regionen. Det hjelper dem også tilegne seg kreative evner og forpliktelser til livslang læring. Vi tror at studentene våre oppgraderer med utviklede skrive-, analytiske og kommunikasjonsevner som er viktige for dem. MSA-kandidater trives ikke bare på sin første jobb, men gjennom hele karrieren.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egypt

  The German University In Cairo , GUC, er et egyptisk privatuniversitet grunnlagt av presidentdekretet 27/2002, i henhold til lovnummer 101/1992 og dets utøvende forskrift nummer 355/1996. Det tyske universitetet i Kairo / Deutsche Universität i Kairo ble etablert i 2002 i samarbeid med de statlige universitetene i Ulm og Stuttgart, under protektion av det egyptiske departementet for høyere utdanning, departementet for vitenskap, forskning og kunst, delstaten Baden-Württemberg , Tyskland, og støttet av den tyske akademiske utvekslingstjenesten (DAAD), den tyske ambassaden i Kairo, det arabiske / tyske industri- og handelskammeret (AHK), det føderale departementet for utdanning og forskning, Tyskland, det statlige universitetet i Tübingen, State University of Mannheim og Academy of Fine Arts Leipzig.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egypt

  Pharos University In Alexandria er forpliktet til sin rolle i utviklingen av samfunnet ved å tilby et stabilt og stimulerende miljø for utdanning og vitenskapelig forskning. Universitetet tilbyr en fremtredende utdanningstjeneste ved å gi rettferdige muligheter for alle studenter for å gjøre dem i stand til å oppnå bærekraftig utvikling i alle samfunnslag og optimalisere partnerskap med de nasjonale, regionale og internasjonale samfunnene i et fleksibelt system som muliggjør kontinuerlig utvikling og bevaring av fellesskapsverdier og etikk mens du holder tritt med vitenskapelig og teknologisk utvikling.

  • Km 22, Egypt

  Newgiza University (NGU) er et tverrfaglig privat universitet i Kairo, Egypt. NGU ligger på det legendariske Giza-platået, bare få minutter fra de store pyramidene, og gir universitetsutdanning i verdensklasse til studenter lokalt, regionalt og internasjonalt.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egypt

  Siden Misr International University ble etablert, har vi forpliktet oss til akademisk skille og kvalitetsutdanning. Ser jeg tilbake på de siste årene, er jeg fylt av stolthet over universitetets prestasjoner og kontinuerlige jakt på intellektuell, profesjonell og kreativ utvikling av studentene.

  • Beni Suef, Egypt

  NUB ble etablert i sentrum av East New Beni Suef City, like oppover Kairo-Beni Suef-veien. Øyeblikket vi oppfattet hvor mye oppmerksomhet utdannelse trenger, spesielt i Øvre Egypt, er det samme øyeblikket vi innså at vår drøm om å bygge NUB er oppnåelig. Et universitet er et sted å pleie ungdom og forberede utdannede generasjoner som vi kan betro utviklingen av vårt elskede hjemland.

  • Cairo, Egypt

  Higher Institute for Engineering Technology and Business Administration er forpliktet til å tilby eksepsjonelt faglig miljø som hjelper studentene å få kunnskap, ferdigheter og profesjonell etikk til å konkurrere lokalt, og i et partnerskap med de kanadiske universitetene for å kvalifisere kandidater til å jobbe regionalt og internasjonalt. Instituttet støtter vitenskapelig forskning og å få samfunnets tillit.

  • Cairo, Egypt

  Det moderne utdanningssystemet hentet studentene fra Koranskoler og Al-Azhar ved oppveksten, da det var komiteer som streifet rundt i landet for å besøke Koranskoler og valgte særegne studenter til å bli med i moderne skoler, og karakteristiske studenter fra Al-Azhar ble også valgt til å delta videregående skoler ved etablering, men noen var heldige som fikk være med på oppdraget som Mohammed sendte for å studere i Frankrike.

  • El Shorouk City, Egypt

  UFE tar sikte på å bringe studentene fortreffeligheten av fransk utdanning og opplæring til Egypt. Tilbyr en ekte flerkulturell opplevelse, planlegger universitetet å pleie neste generasjon stifinnere og ekstraordinære visjonærer på tvers av forskjellige felt. Et tiår siden det ble innviet, har universitetet som mål å aktivt bidra til utviklingen av utdanningsstandarder i Egypt. UFE er en bro mellom Europa, Midtøsten og Afrika i Kairo.

  • El-Nahda, Egypt

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) grunnla SEKEM i 1977, et initiativ som fremmer bærekraftig utvikling mot en fremtid der hvert menneske kan utfolde sitt individuelle potensiale, der menneskeheten lever sammen i sosiale former som gjenspeiler menneskelig verdighet, og hvor alle økonomiske aktiviteter er utført i samsvar med økologiske og etiske prinsipper. Som en del av sin visjon etablerte Prof. Abouleish Heliopolis University for Sustainable Development i 2009; det første universitetet i Midt-Østen som erklærer bærekraftig utvikling som sin viktigste ledende rektor.

  • Cairo, Egypt

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...