Keystone logo
Ecuador

Beste universiteter for Juss Programmer i Ecuador 2024

Antall institusjoner: 9
  • Ecuador, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Quito, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 36 mer

  Tecnológico de Monterrey er en privat, ideell, uavhengig institusjon som ikke er knyttet til politiske og religiøse partier. Det ble grunnlagt i 1943 takket være visjonen til den meksikanske forretningsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus og 21 hovedkvarter og internasjonale forbindelseskontorer. Målet er å lære opp ledere med entreprenørånd, menneskelig sans og høy konkurranseevne.

  • Los Vergeles, Ecuador

  State University of Milagro , i samsvar med forpliktelsen om å tjene til samfunnet i Milagro, regionen og landet viser sine institusjonelle potensialer, strukturert fra de grunnleggende funksjonene til universitetet, betraktet som essensen. Undervisning forstått som den grunnleggende handlingen i utøvelsen av akademisk liv støttes av et menneskelig team med trening og et kall for å ta utfordringen med å trene mennesker med kritisk bevissthet og sosial sans. Forskning, kunnskapsgenerator og løsninger på landets problemer, fremgår av utviklingen av vitenskapelige prosjekter, indekserte publikasjoner, nasjonale og internasjonale artikler og vitenskapelige tidsskrifter for formidling. Koblingen til samfunnet forstått som overføring av teknologi og anvendelse av kunnskap i den effektive løsningen på samfunnets problemer.

  • Guayaquil, Ecuador

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil er dedikert til å tilby utdannelse av fortreffelighet, fremme formativ anvendt forskning og utvikle ledere i mange fagområder. For studenter som ønsker å undersøke de problematiske strukturene som landet og næringslivet står overfor, tilbyr Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil en enestående opplevelse gjennom våre forskningslinjer.

  • Loja, Ecuador

  Det private tekniske universitetet i Loja ble grunnlagt av Ecuadorian Marist Association (AME) 3. mai 1971, og anerkjent av den ecuadorianske staten under utøvende dekret 646, publisert i det offisielle registeret nr. 217 av 5. mai 1971, det er konstituert. som en selvstendig juridisk enhet under beskyttelse av "Modus Vivendi" feiret mellom Holy See og Ecuador, under hensyntagen til Kirkens normer i organisasjonen og regjeringen. Mentoren og den første kansler ved universitetet var Marist-broren Santiago Fernández García og den første rektoren i UTPL var ingeniøren Alejo Valdivieso, som ble utnevnt til universitetets hovedmyndighet 3. oktober 1971. UTPL er en selvstendig institusjon , med et sosialt og offentlig formål som formidler, utvikler forskning med vitenskapelig-administrativ frihet og deltar i landets utviklingsplaner. Det er en pioner innen modalitet innen fjernundervisning siden 1976, og åpner muligheten for å få tilgang til en høyere utdanning av kvalitet. I 1997 overførte bispedømmet Loja universitetets ledelse til instituttet for Kristus forløseren, misjonærene og de ideologiske misjonærene slik at de kunne lede det med total autonomi og i tråd med Idente-karismen.

  • Valencia, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 4 mer

  VIU er et teknologisk universitet med en online klasserommet og audiovisuelle undervisning. Gjennom dataskjermen og fra hvor som helst i verden, / klasse studenter får sanntid gjennom interaktive videokonferanser som gir de beste internasjonale eksperter.

  • Brattleboro, USA
  • Washington, DC, USA
  • + 13 mer

  SIT Graduate Institute tilbyr internasjonalt fokuserte mastergrader, sertifikater og faglige utviklingsprogrammer innen konflikttransformasjon, internasjonal utdanning, bærekraftig utvikling og TESOL. Siden 1964 har SIT forberedt fagfolk til å lykkes i interkulturelle og internasjonale miljøer.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...