Keystone logo
De forente arabiske emirater

Beste universiteter for Juss Programmer i De forente arabiske emirater 2023

Antall institusjoner: 110
  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er for studenter som nærmer seg læring som en livsstil. Vi tilbyr et støttende fellesskap der studenter og fakultetet samhandler sammen i læringsprosessen. IE University har et personlig tilpasset, studentsentrert fellesskap med et rikt mangfold av individer, ideer og tilnærminger. Hvert år er over 130 nasjonaliteter representert på campus, med over 75% av studentene som kommer fra utenfor Spania. IE University er anerkjent over hele verden og av de mest prestisjefylte foreningene for sin høykvalitets undervisning. Med en innovativ visjon, entreprenørånd og fokus på humaniora og akademisk strenghet, er IE University forpliktet til å utdanne fagfolk som vil gjøre en forskjell i samfunnet. Vår praksisbaserte tilnærming til læring starter i klasserommet og fortsetter over hele verden, og forbereder studentene våre til å bli internasjonale fagfolk. Hvis du vil ha en inspirerende og utfordrende utdanning som vil forme hvem du er og hvem du vil bli, vil IE University utvide horisonten din, koble deg til verden og veilede deg på den unike veien som trengs for å nå dine mål.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) i Dubai er en av verdens ledende business management skoler for gjestfrihet og en integrert del av det globale luksushotellselskapet Jumeirah Group. Det er en ledende leverandør av gjestfrihetsvirksomhet på universitetsnivå, og tilbyr lavere og videregående grader designet for å utvikle fremtidige gjestfrihetsledere. Alle studieprogrammene er fullt akkreditert av departementet for høyere utdanning i De forente arabiske emirater, Institute of Hospitality i Storbritannia og THE-ICE (International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) i Australia.

  • Paris, Frankrike
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 1 mer

  Université Paris Pantheon-Assas ble grunnlagt i 1970, og er arvingen etter 'La Sorbonne», det tidligere Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris siden 1200-tallet. Universitetet er nasjonalt og internasjonalt anerkjent som det ledende franske universitetet i jus, forpliktet å sikre det høyeste nivået av fortreffelighet, med hensyn til alle områder av lover.

  • Boston, USA
  • San Francisco, USA
  • + 4 mer

  Mer enn en non-profit handelshøyskole, Hult er et dynamisk flerkulturelt samfunn som utdanner, inspirerer og kobler sammen noen av verdens mest fremtidsrettede forretningstalenter. Vi snur den tradisjonelle tilnærmingen til utdanning ved å bruke læringserfaringer for å transformere studentenes ferdigheter fra det øyeblikket de slutter seg til oss, til det til en eksepsjonell forretningsmann, fra det øyeblikket de uteksamineres.

  • North Ras Al Khaimah, De forente arabiske emirater

  Northwood University , International Program Center (IPC) -Ras Al Khaimah, UAE er en del av den multinasjonale Knowledgucate Group of Institutions, med hovedkontor i UAE. Knowledgucate eier og driver en kjede av lekeskoler, K-12 skoler, Pre University Colleges, Undergraduate and Postgraduate degree colleges samt et universitet i India. Det eier og driver også utdanningsinstitusjoner i UAE og Storbritannia i tillegg til å tilby programmer på nettområdet.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Canadian University Dubai (CUD) tilbyr bachelor- og mastergradsprogrammer basert på en verdensledende internasjonal læreplan. Ligger i byens pulserende forretningsdistrikt, gir CUD studentene den unike muligheten til å få en førsteklasses kanadisk utdanning mens de opplever den dynamiske livsstilen i Dubai, De forente arabiske emirater.

  • Jumeirah, De forente arabiske emirater
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 mer

  En profesjonell, akkreditert filmskole med en uavhengig ånd, Raindance har undervist både nybegynnere og erfarne filmskapere siden 1992. Vår etos er fokusert på uavhengighet, og kursene våre er laget for at du skal utvikle ferdighetene dine på din måte, i din stil.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater

  Britts Imperial College, UAE er en akademisk senter- og utdanningspartner for fire globale anerkjente britiske og europeiske universiteter på toppnivå for å tilby bachelor-, postgraduate- og doktorgradsprogrammer tildelt av disse universitetene til aspirerende elever fra hele verden. Styrt av et team av erfarne pedagoger som styremedlem, med flere tiår med erfaring, kan Britts Imperial College skryte av et visjonært lederteam fra hele verden. Britts Imperial College er akkreditert av ulike prestisjetunge britiske eksamensorganer og tar imot studenter fra mer enn 31 land. Topprangerte universitetsgrader akkreditert globalt, overordnet universitetscampus overføres til Storbritannia, Europa og USA med opphold etter studier og arbeidsmuligheter, evnen til å jobbe mens du studerer i UAE, hybrid undervisningsmetodikk kombinert med stipend og fleksibel betalingsstruktur , er de kjennetegnende faktorene ved Britts Imperial College.

  • Al Jazirah Al Hamra, De forente arabiske emirater
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  • + 8 mer

  Ascencia Business School gir studentene en mulighet til å studere internasjonale universitetsprogrammer mens de bor i UAE. Vårt hovedmål er å gi alle våre studenter en kvalitet og kostnadseffektiv utdanning, og vi er stolte over å opprettholde de høyeste faglige standardene. Ascencia Business School har en god forståelse av det lokale markedet og en enorm mengde erfaring med å administrere utdanning siden 2006. Vi har utforsket Midtøsten -markedet og funnet måter å lykkes med å markedsføre det fullt akkrediterte, godkjente og anerkjente læreplanen. Kursene våre blir levert av vestlige kvalifiserte forelesere som holder doktorgraden og er hentet fra akademikere og har relevant industriell erfaring.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, De forente arabiske emirater
  • + 3 mer

  Texila American University har utviklet store tanker innen medisin i mer enn et tiår. Representert av en tradisjon med innovasjon og forskning, bryter vi nye grunnlag, skyver grensene for kunnskap og påvirker studentenes liv. Vi ønsker å fortsette denne tradisjonen for en fremtid som vil definere vårt arbeid og anerkjennelse på den internasjonale scenen.

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Det internasjonalt topprangerte Khalifa University er det universitetet i UAE med forsknings- og akademiske programmer som håndterer hele spekteret av strategiske, vitenskapelige og industrielle utfordringer UAEs transformasjon av kunnskapsøkonomi og vår raskt utviklende verden står overfor. Dets fakultet og moderne forskningsanlegg i verdensklasse gir en enestående læringsopplevelse til studenter fra UAE og utlandet. Universitetet samler de beste innen naturvitenskap, ingeniørfag og medisin i UAE, for å tilby spesialiserte grader som kan ta lovende akademikere fra videregående skoler helt til topprangerte doktorgradsholdere.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  MDX Dubai er den første utenlandske campusen til det berømte Middlesex University med base i London (Storbritannia). Campus åpnet i 2005 og har over 3800 studenter som studerer fra mer enn 118 nasjonaliteter. MDX Dubai er et britisk universitet i verdensklasse med en 5-stjerners rangering fra Dubai Knowledge and Human Development Authority, og er en av de ledende institusjonene som tilbyr en kvalitetsutdanning i Storbritannia i UAE.

  • Ras Al-Khaimah, De forente arabiske emirater

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah ble først opprettet i 2008 og er lisensiert av regjeringen i Ras Al Khaimah. Vi tilbyr studenter og studenter innen flere fagområder.

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, er en forskningsbasert akademisk institusjon på forskningsnivå som tilbyr spesialiserte utdanningsprogrammer for lokale og internasjonale studenter innen kunstig intelligens. MBZUAI har som mål å støtte fremme av vitenskapelig forskning, utvikling, overføring og bruk av kunstig intelligens gjennom introduksjonen av MSc og Ph.D. programmer som lar studentene oppfylle sitt intellektuelle potensial i et moderne miljø. Målet med MBZUAI er å oppnå faglig og forskningskompetanse på lokalt, regionalt og internasjonalt nivå, og hjelpe studentene til å lykkes i karrieren og utnytte sin tilegnede kunnskap for å takle noen av de største utfordringene i vår tid.

  • Academic City, De forente arabiske emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...