Keystone logo
De forente arabiske emirater

Studer Juss i De forente arabiske emirater 2024

Studer i De forente arabiske emirater

Hva Er Law Degree i De forente arabiske emirater? Personer som ønsker å jobbe i dette området må få riktig utdanning å gjøre det. I De forente arabiske emirater, er den første grad en bachelor 's grad. Det er flere mester 's programmer tilgjengelig samt doktorgradsprogrammer. Området 's juridisk embetseksamen er ganske høy i kvalitet og mye som de som finnes i vestlige områder som USA, Storbritannia og Canada. Omfattende studie alternativer er tilgjengelige for personer som ønsker å forfølge dette utdanningsnivået. Law høyere utdanning i De forente arabiske emirater Valget av noen skole krever vurderer mulighetene til stede. Landet tilbyr et bredt spekter av juridiske skoler. Noen av disse tilbyr svært spesialiserte områder av studien. Andre er mindre spesifikk. Det er noen konkurranse for å komme inn vel fulle skoler i feltet av loven.Likevel, det pleier å være åpninger tilgjengelige hvert år for de som er godt kvalifisert med høye karakterer fra tidligere studier. Dette inkluderer internasjonale studenter. Studenter har en tendens til å studere i ett eller flere av de ulike avdelingene i lov. Dette er brutt ned ved universitetet, men har en tendens til å inkludere en avdeling for privatrett, en avdeling for sharia og islamske studier, og en avdeling for privatrett. De fleste studenter vil melde deg på det området de er mest sannsynlig å øve inn når de forlater skolen. Etter å ha studert i fire til seks år, avhengig av fokusområde, elevene er i stand til å ta en lisensiering eksamen fra Advokatforeningen. Dette er en veldig vanskelig test og mange studenter ikke passere den første tiden. Eksamen er et krav for enkeltpersoner å fullføre for å tillate dem adgang til Advokatforeningen. Dette er et krav for enkeltpersoner som ønsker å praktisere loven i området.Internasjonale studenter er ofte velkommen til å studere i mange av de universitetene som finnes i de Forente Arabiske Emirater. Men starter dette med et program med skolen av valget i utgangspunktet. Deretter er studenten i stand til å skaffe de nødvendige reisedokumentasjon. Ved å forlate skolen, vil mange studenter bruker tid på å jobbe i feltet gjennom lærlingordninger. Dette gir dem en fungerende kunnskap om feltet og lar studenten å få viktig innsikt i prosessene. Oftest er det muligheter for studenter, inkludert godt trente og dedikerte internasjonale studenter, for å finne stillinger i advokatfirmaer og gjennom ulike rettsoppnevnte stillinger. Selv utfordrende, kan prosessen med å bli en advokat her være svært givende.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  673
 • Andel av verktøy

  53
 • Internett-abonnement

  91
 • Lokal transport

  68

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  11
 • Litt lokalt øl

  9

Om De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater er et land som ligger i den sørøstlige delen av den arabiske halvøya i Persiabukta. Det er nært til Saudi-Arabia, Iran og Pakistan. Landet har en mangfoldig kulturell makeup, inkludert en som er delt av ulike emiratene, eller makter, som alle er ganske forskjellige etisk. Kjent som en av de rikeste delene av verden på grunn av oljereservene til stede der, er dette området vokser i form av juridiske behov. For de som ønsker å studere og lære det juridiske systemet her, det er ofte nøkkel ledige stillinger tilgjengelig. Hva er lov System i De forente arabiske emirater? Rettssystemet i De forente arabiske emirater er en som er basert på Grunnloven av landet. Det er komponenter i denne grunnloven for de fleste behov, inkludert friheten til kommunikasjon, religion, bevegelse og mening. Grunnloven får medhold av landet 's føderale høyesterett. Det er shariadomstoler og sivile domstoler stede her.Disse lovene regulerer ekteskap, skilsmisse og barnefordeling og alle varierer fra ett område til et annet.

Visumkrav

Studenter som ønsker å studere i UAE må søke om UAE Student Visa. Studentvisum tilbys for heltidsprogrammer. Det er korttids- og langtidsvisum.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

UAE studentvisum

Pris og valuta

Kostnaden for en oppholdstillatelse for student avhenger av sponsoren (forelder eller universitet), sponsorens jurisdiksjon (i tilfelle av universitet), hvis søkeren er innenfor eller utenfor UAE og om søknaden behandles i en normal eller fremskyndet måte.

Hvem kan søke om visum?

De forente arabiske emiraters lov krever at alle ikke-nasjonale (unntatt GCC-statsborgere) studenter skal få en "Student Entry Permit", etterfulgt av et "Student Residence Visa" for varigheten av studiene. Medlemslandene i GCC (Gulf Cooperation Council) er Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater.

Hvor kan du søke?

UAE universiteter

UAE Student Visa for internasjonale studenter tilrettelegges av UAE-universitetene selv. Studentene kan sende dokumentene sine direkte til universitetet.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Når universitetet sender deg tilbudsbrevet for programmet og du godtar det, vil det starte visumsøknadsprosessen. UAE-studentvisumet krever ikke at internasjonale studenter møter til et eget visumintervju.

Selv om dokumentasjonsprosessen kan variere fra universitet til universitet, er noen av de ofte påkrevde dokumentene for UAE Student Visa:

 • Farget passkopi gyldig i minst syv måneder.
 • Farget fotografi i passstørrelse
 • Utfylte universitetsskjemaer
 • Kopi av kvittering for undervisning og visumavgift
 • Fullført sykeforsikringsdokumentasjon

Når bør du søke?

Ideelt sett bør studentvisumprosessen starte minst 1–2 måneder før semesterstart, slik at de kan ta seg av de andre aspektene ved avreisesjekklisten. Det tar vanligvis rundt 15–20 dager før visumet behandles, men det varierer fra universitet til universitet. Internasjonale studenter har også muligheten til å velge Ekspressbehandling, som koster mer enn vanlig behandling. Under ekspressbehandling kan studenter få UAE Students Visa innen 10 dager.

UAE studentvisum er gyldig i en periode på 12 måneder. Internasjonale studenter må fornye studentvisumet på slutten av 12-månedersperioden hvis programmet er lengre enn denne perioden. Studentene vil bli belastet med et visumfornyelse og helseforsikringsgebyr for fornyelsen. Internasjonale studenter må sende inn visumfornyelsesdokumentene sine minst en måned før datoen for visumets utløp.

Behandlingstid

20 Days

Arbeidsmuligheter

Internasjonale studenter i UAE kan ta opp på campus, så vel som off-campus arbeid. Imidlertid vil de kreve tillatelse fra universitetet for dette. Hvis studenter har universitetssponsing, kan de henvende seg til UAE Labour Department for å få tillatelse til å ta deltidsjobber i UAE.

Den omtrentlige kostnaden for en studentoppholdstillatelse er Dh2 500 ekskl. depositum (hvis aktuelt), filåpningsgebyrer (hvis aktuelt), legalisering av dokumenter og oversettelse (hvis nødvendig). Ytterligere avgifter på Dh500 for en studentarbeidstillatelse vil gjelde.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Det er vanligvis tre grunner til at ditt UAE-studentvisum kan bli avvist:

 1. Immigrasjonsorganet kan nekte det.
 2. Universitetsregistratoren kan avvise det.
 3. Studenten kan ikke klare den medisinske testen (påkrevd under søknadsprosessen for studentvisum).