Keystone logo
Danmark

Studer Juss i Danmark 2024

Studer i Danmark

Til Sør-Norge og sørvest for Sverige ligger Kongeriket Danmark, en suveren stat som også inkluderer de selvstyrte landene i Grønland og Færøyene i sitt rike. Over fem millioner mennesker bor i Danmark, en sosialistisk demokratisk land konsekvent rangert som en av de mest utviklede og lykkeligste land i hovedsak verden på grunn av sin høye, inntekt per innbygger gjennomsnitt inntekt likestilling og sosial mobilitet faktorer. En av grunnleggerne av FN, NATO, OECD og Nordisk Råd, Danmark har en unik fortid rik på Viking historie, middelalder trefninger med nabolandene og det å ta av en nøytral holdning under andre verdenskrig. Nyttige Fakta om Danmark • Dansk er språket predominantely snakkes i Danmark • Den danske kroner (DKK) er valutaen som brukes, med en krone tilsvarer 100 Øre • Nesten 90 prosent av danskene praktiserer den protestantiske religion • Danmark er et veldig grønt land.Vindkraft utgjør 30 prosent av all strøm som brukes av beboerne • København er hovedstaden i Danmark og hjem til sin regjering, der monarken og statsminister ofte møtes i et 17. århundre kongelige slott bygget av Christian IV Judicial System of Denmark lovgivende og utøvende Fullmakten atskilt fra dømmende myndighet. Det er ingen enhetlig rettssystemet i Danmark. I stedet, Færøyene, Danmark og Grønland har sine egne rettssystemer. Imidlertid kan høy rettsavgjørelser tatt av dommere som bor på Færøyene eller Grønland påklages i de danske Høye Courts. Den høyeste straffe- og sivilretten er den danske Høyesterett, som er ansvarlig for å administrere rettferdighet i hele Kongeriket Danmark. Grunnloven av Danmark er grunnlaget for alle rettsvesenet prosedyrer og enactments implementert av Danmark 's monarkiet.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  599
 • Andel av verktøy

  67
 • Internett-abonnement

  33
 • Lokal transport

  68

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  12
 • Kinobillett

  16
 • Litt lokalt øl

  7

Om Danmark

Juridisk embetseksamen tilbydd av Danmark Danmark tilbyr Bachelor of Laws, Master of Laws (LL.M) og Ph.D juridisk embetseksamen. Den LL.M grad er internasjonalt anerkjent som en høyere grad tar omtrent ett år å fullføre. De fleste jusstudenter fortsette å forfølge en LL.M grad etter endt bachelor 's program for å få kompetanse med spesialiserte rettsområder, som for eksempel sivil, kriminell eller rettslig. I tillegg, de fleste danske advokatfirmaer (samt advokatfirmaer i hele EU) foretrekker sine advokater til å holde en LL.M grad siden denne graden indikerer studenten har avansert juridisk opplæring og er kvalifisert til å håndtere saker i et multinasjonalt miljø. Tjene en Law Degree i Danmark Danmark har to universiteter som tilbyr juridisk embetseksamen: Københavns Universitet (Department of Law) og Åhus University (School of Law). Københavns Universitet er den største jusstudiet i Danmark og Skandinavia og har 4000 studenter til enhver tid.Studentene kan velge å tjene en av fire grader ved Universitetet i København: en LL.B, en LL.M, en doktorgrads eller en Master in Conflict Resolution og Mekling. Åhus University, i byen Åhus, Danmark, tilbyr også bachelor-, master- og doktorgrads lov programmer, men inkluderer ikke en Master of Conflict Resolution og Mekling i sin læreplan. Sommer klasser er også tilgjengelig på Åhus University. Skolepenger og lengde av jusstudier i Danmark Vanligvis jusstudenter fullføre sine Bachelor 's grader i tre til fire år og Master ' s grader i ett år. Ph.D. grader kan ta opptil tre år å fullføre, avhengig av feltet der studenten ønsker å spesialisere seg. EØS og EU studenter slipper å betale skolepenger mens innrullert i en høyere utdanning i Danmark. Amerikanske og ikke-EU-borgere må betale årlige skolepenger som strekker seg fra 6000 til 15.000 euro ($ 8000 til $ 20.000 USD).Muligheter for Advokater i Danmark med tusenvis av advokatfirmaer som opererer i Danmark og danske arbeidsledighet konsekvent under fem prosent mark, finne sysselsetting i Danmark er ikke vanskelig. Men advokater som spesialiserer seg på folkeretten erfaring høyere forekomst av suksess i å skaffe posisjoner raskere enn advokater med LLM grader.

Visumkrav

ST1 - oppholds- og arbeidstillatelse for utvekslingsstudenter fra land utenfor EU/EØS/Nord.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Oppholds- og arbeidstillatelse (ST1)

Pris og valuta

EUR 310

Gebyrene for visumsøknad avhenger av opprinnelseslandet ditt og kan være rundt 310 EUR. Gebyrene kan endres.

Hvem kan søke om visum?

Hvis du planlegger å studere i Danmark i mer enn tre måneder, trenger du enten et registreringsbevis eller en oppholdstillatelse:

 1. EU/EØS-borgere trenger et registreringsbevis, og sveitsiske statsborgere må søke om oppholdskort.
 2. Ikke-EU/EØS-borgere må søke om dansk oppholdstillatelse før de ankommer Danmark.

Du må være tatt opp til et høyere utdanningsprogram i Danmark, som er godkjent av en statlig myndighet eller tilbys av en offentlig akkreditert utdanningsinstitusjon.

Hvor kan du søke?

Dansk diplomatisk oppdrag

Du må personlig sende inn din ST1-søknad til nærmeste danske diplomatiske misjon. Grunnen til at du må møte opp personlig er slik at du kan få registrert biometriske trekk (digitalt ansiktsbilde og fingeravtrykk). Dine biometriske egenskaper er et krav for oppholdstillatelsen. Du må mest sannsynlig bestille time.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Du må vanligvis oppgi følgende når du søker om studentvisum til Danmark:

 • Akseptbrev fra universitetet ditt;
 • Et signert og utfylt søknadsskjema;
 • Språkkunnskapsbevis (vanligvis engelsk);
 • Et gyldig pass eller en annen form for reisedokument;
 • Et passbilde;
 • Reiseforsikring;
 • Visumgebyr betalingsbevis;
 • Bevis på minimumsmidler (rundt 1000 EUR/måned);
 • Detaljert informasjon om studieprogrammet ditt;
 • Bevis på overnattingsordninger under studiene.

Når bør du søke?

Den beste tiden å begynne å søke om oppholdstillatelse til Danmark er tre måneder før ankomstdatoen. Det tar i gjennomsnitt ca 60 dager før søknaden behandles og varigheten av studentoppholdstillatelsen din avhenger av om du skal gjennomføre et helt utdanningsprogram, eller bare følge deler av et program som gjestestudent. Hvis det skal være et helt program, vil du få oppholdstillatelse for varigheten av det programmet. Men hvis du kun er påmeldt for å følge en del av et program, gis oppholdstillatelsen for maksimalt to år.

Behandlingstid

60 Days

Arbeidsmuligheter

 • Nordiske, EU/EØS- eller sveitsiske statsborgere kan jobbe i Danmark uten begrensninger på antall timer.
 • Ikke-EU/EØS og ikke-nordiske studenter har lov til å jobbe i Danmark 20 timer i uken fra september til mai og 37 timer i uken fra juni til august.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.