Keystone logo
Colombia

Studer Juss i Colombia 2024

Studer i Colombia

Tjene en Law Degree i Columbia Columbia samt andre latinamerikanske land har forsøkt å reformere sin høyere utdanning prosessen ved å gjøre det lettere for lav inntekt studenter å få høyere utdanning. Bli advokat i Columbia innebærer å fullføre en Bachelor of Law (4 år). Du kan deretter fullføre en Master of Law (LLM). Avhengig av spesialisering, trenger du ikke å ta Bar eksamen for å praktisere loven. Praksisplasser som består av minst ett år med et advokatfirma eller individuell rådgiveren er noen ganger nødvendig før jusstudenter kan ta baren eksamen. Mange advokater skaffe en grad i Columbia velger å praktisere loven i Brasil, hvor de økonomisk blomstrende byene Sao Paulo og Rio de Janeiro tilbyr muligheter som Columbia ikke gir.Advokater som spesialiserer seg på bedrifts, næringsliv og kontraktsrett vil ikke ha noen problemer med å finne arbeid i Brasil mens kriminelle og familie advokater tendens til å være mer etterspurt i Columbia.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  173
 • Andel av verktøy

  24
 • Internett-abonnement

  23
 • Lokal transport

  30

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  6
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  1

Om Colombia

Columbia er en konstitusjonell republikk ligger i nordvest Sør-Amerika og grenser til Stillehavet, Det karibiske hav, Peru, Brasil og Venezuela. A "midt " makt anses å ha den tredje største økonomien blant andre søramerikanske land; Columbia 's regjering er styrt av en grunnlov endret i 1991 og opererer i henhold til prinsippene i "maktfordeling ". Lederen for regjeringen og staten er president i Columbia, som er støttet av Nordisk Ministerråd og visepresidenten. Lik strukturen av den amerikanske regjeringen, har Columbia en tokammer Kongressen, Senatet og Chamber of Representatives. Høyesterett i Columbia hersker over den dømmende gren og består av 23 dommere presiderte over sivile, Arbeiderpartiet og Straff kamre. Etablert i 2005, har en sivil system av juridiske prosedyrer blitt påført ved å opprettholde motstandere (jury eller dommer) prosedyrer i alle domstoler.Columbia 's Legal System Arbeid under en endret straffeloven fra 1938 som opprinnelig innlemme spanske rettslige prinsipper, har Columbia juridiske system en slående likhet med USA og vestlige lover som definerer forbrytelser som forseelser eller forbrytelser. Imidlertid er Columbia 's maksimal fengselsstraff 24 år (tilsvarende skandinaviske lover) uavhengig av kriminalitet. Dødsstraff i Columbia ble avskaffet for over 100 år siden. Delt inn i flere rettskretser som inneholder superior domstoler som hersket over av minst tre dommere, er Columbia 's kommuner overvåkes av spesialist, juvenile og kretsbaner som bruker "Public departementet " advokater til å representere enkeltpersoner i rettsforhandlingene.

Visumkrav

 • Migrantvisum av kategori 9 (M-9 visum) - erstatter det gamle TP-3 visumet fra 15. desember 2017.
 • Hvis kurset varer mindre enn 6 måneder, kan du kanskje bruke turistvisum.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Migrantvisum av kategori 9 (M-9 visum); Turistvisum

Pris og valuta

Visumgebyret vil avhenge av din nasjonalitet. For amerikanske søkere er kostnaden for M-9 studentvisum $67 USD.

Hvem kan søke om visum?

For å kvalifisere for Colombia Student Visa må du ha registrert deg ved en kvalifisert utdanningsinstitusjon i Colombia med en klasseintensitet på minst 10 timer per uke.

Alle universiteter krever at du har et studentvisum hvis du melder deg på et kurs i 3 måneder eller lenger.

Statsborgere fra flere land, inkludert Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Storbritannia og USA trenger ikke visum for å reise inn i Colombia som turist i opptil 90 dager. Et colombiansk "turist" visum er ikke et formelt visum. Det er bare et stempel i passet ditt. Videre kan et "turist"-visum forlenges med 90 dager på ethvert Migración Colombia-kontor i landet. Hvis du studerer ved en ikke-akkreditert skole i en periode som er kortere enn 180 dager, kan du gjøre det under en vanlig turisttillatelse (PIP-5) og trenger ikke søke om visum.

Hvor kan du søke?

Colombiansk konsulat eller online

Du kan søke om et Colombia studentvisum på et colombiansk konsulat eller online.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Hvis du søker online, trenger du følgende:

 • Fotokopi av første side av ditt gyldige pass med dine personlige data.
 • Fotokopi av siden til passet ditt med siste stempel for innreise til eller avreise fra Colombia.
 • Hvis du har hatt et colombiansk visum tidligere, en kopi av dette visumet.
 • Fotokopi av universitetsregistreringsskjema signert av en skolefunksjonær.
 • Sertifisering eller dokument fra skolen som sier at timeplanen er minimum ti (10) timer per uke.
 • Fotokopi av "attest for eksistens og juridisk representasjon" fra universitetet.
 • Autorisasjon av foreldrene og utpeking av personen som er ansvarlig for studenten under oppholdet i Colombia, autentisert av en colombiansk notar eller konsul når det gjelder mindreårige.
 • Et brev (på spansk) fra personen med økonomisk ansvar for studenten som garanterer studentens utgifter og dokumenter som viser økonomisk soliditet. Hvis du er student, skal brevet si at du vil være økonomisk ansvarlig for deg selv mens du er i Colombia. For å vise "økonomisk soliditet" kan du bruke et banksertifikat som viser at gjennomsnittlig saldo de siste seks månedene er større enn 10 ganger den lovlige minstelønnen i Colombia eller 7 812 420 pesos ($2 605 ved en valutakurs på 3 000 pesos til USD) i 2018. Og dette sertifikatet bør attesteres og oversettes. Eller du kan gi seks måneders kontoutskrifter uten behov for oversettelse. Også kredittkortutskrifter som viser en tilstrekkelig tilgjengelig saldo kan brukes.
 • Ansiktsbilde i passstil med hvit bakgrunn, størrelse på 3 cm bredde X 4 cm høyde, maksimal størrelse på 300 kb jpg-fil for nettbasert applikasjon.

Hvis konsulatet ditt ikke tillater deg å søke på nettet, ta med dokumentene nevnt ovenfor til konsulatet på tidspunktet for avtalen og fullfør prosessen de angir.​ Hvis du søker personlig, vil agenten stille deg spørsmål, fyll ut nettapplikasjonen for deg, skann alle dokumentene dine og returner dem til deg, samt ta bildet med et digitalkamera.

Når du har mottatt ditt elektroniske visum, må du gå til et colombiansk konsulat for å få det stemplet i passet ditt.

Etter at du har mottatt ditt Colombia studentvisum vil du ha maksimalt 15 dager på deg til å registrere visumet ditt hos Migración Colombia for å få en Cedula de Extranjeria (colombiansk ID for utlendinger). Dette må gjøres personlig.

Når bør du søke?

Lengden som gis for det colombianske studentvisumet avhenger av lengden på den planlagte påmeldingen din og kan være opptil tre år.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

Med M-9 studentvisum har du ikke lov til å jobbe i Colombia.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.