Keystone logo
Canada

Studer Juss i Canada 2024

Studer i Canada

Hva er en Law Degree i Canada? For å bli en advokat i Canada, enkeltpersoner må melde deg på de riktige pedagogiske formater og arbeid gjennom en rekke programmer til ønsket utdanningsnivå oppnås. I de fleste tilfeller vil juridisk embetseksamen i Canada ta ca fire år å fullføre innenfor et universitet program. Du trenger også å få tak i, som et minimum en Bachelor of Laws grad, og det må komme fra en skole med lov som 's gjenkjent. Loven pedagogiske prosessen er en som er basert på å skaffe opplæring for praktisk bruk. Studentene må sitte for SISTE test, en test som sikrer at studenten har en full forståelse av komponentene i kanadisk lov for å arbeide på dette feltet. Law Higher Education i Canada For de som ønsker å få en juridisk embetseksamen i Canada, er den gode nyheten at det er mulig å gjøre det. Det er mange kanadisk lov skoler og de fleste av dem tillater for internasjonale studenter å melde.Før du vurderer dette, men enkeltpersoner bør fokusere på hva du 'll lære. Først, det er konkurranse om å komme inn godt respektert loven skoler i Canada. Av denne grunn, vil enkeltpersoner må ha et høyt karaktersnitt og bevise seg selv som en verdig valg for de beste skolene. Den LSAT er en standardisert test som er tatt for å måle noen ferdigheter som er nødvendig for elevene å ha for å komme inn i jusstudiet. Det er ofte en målestokk for å avgjøre om studenten bør vurderes. Samfunnsengasjement, personlige uttalelser, og arbeidserfaring kan alle bidra til hvorvidt skolen skal akseptere student.Når studenten er registrert, vil han eller hun fullføre fire års utdanning på noen av landets 's mange lover skoler, Noen av disse inkluderer McGill University, University of Montreal, University of Manitoba, University of British Columbia, og Queen 's University, som alle har spesielle loven skoler, kalt Det juridiske fakultet. Studentene skal fullføre sin utdanning i loven skolen, oppnå alt nødvendig kreditt til å bestå kravene i skolen. Deretter vil han eller hun trenger å sitte for Bar eksamen. Dette er en veldig vanskelig lov test administreres av den kanadiske Advokatforening. Det krever også bakgrunnen sjekker. Studentene må bestå denne testen for å få en lisens til å praktisere i landet. Ser på fremtiden for loven i landet, er det et økende behov for godt utdannede og dedikerte advokater i landet.For de internasjonale studenter som ønsker å melde deg på denne type skole, er den gode nyheten at det er mange program alternativer tilgjengelige. Det er viktig å få en student visum for å melde deg på disse programmene, men universitetet selv kan hjelpe studenten til å oppnå disse nødvendige dokumenter.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  624
 • Andel av verktøy

  47
 • Internett-abonnement

  58
 • Lokal transport

  67

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  9
 • Kinobillett

  10
 • Litt lokalt øl

  5

Om Canada

Canada er et stort land som 's moderne i de fleste aspekter av dagliglivet. Landet, den nest største etter område i verden, er avgrenset i sør av USA. Som en av de rikeste landene i verden, er området kanskje en av de mest spennende alternativer for de som ønsker å praktisere loven i et moderne, mangfoldig land. Canada, en engelsk og fransk talende land, byr på mange muligheter for pedagogiske reisende som ønsker å utvide sin horisont og oppnå sin juridiske embetseksamen. Essential Fakta om Canada - er hovedstaden i Canada Ottawa, som ligger i provinsen Ontario. - Canada har to offisielle språk - engelsk og fransk. Nesten 60 prosent av kanadierne snakker engelsk, mens 20 prosent snakker fransk. Andre språk som vanligvis snakkes i Canada på grunn av sin høye nivå av flerkulturelt mangfold er kantonesisk, tysk, Punjab og italiensk.- Rettssystemet i Quebec er basert på et system av sivile lover som støttes av fransk lov; resten av Canada fester seg til engelsk sedvanerett system. - Canada inneholder anslagsvis to millioner innsjøer som dekker rundt åtte prosent av sin totale landmassen. - The Maple Leaf er Canada 's nasjonalt symbol og vises tydelig på landet ' s flagg. - The Royal Canadian Mounted Police (på folkemunne kalt "The Mounties ") er både en nasjonal og føderale politistyrken som er kjent for ridning dekorerte hester som de patruljerer områdene i Canada. Hva er lov System i Canada? Den kanadiske rettssystemet ble bygget på den britiske sedvanerett system. Siden Canada var en gang en koloni av England, mange av de påvirkninger av denne tidsrammen er til stede i Canada 's mangfoldig lov system. Det er en bi-rettslige system, og det er komponenter i offentlig og privat rett til stede.Den føderale regjeringen har jurisdiksjon over bestemte områder av loven mens de fleste lover er påvirket av provinsens regler. Landet 's grunnlov er høyeste lov. Canada har et parlament, mye som hva som er til stede i Storbritannia. Det er en ankeprosess stede også.

Visumkrav

For å studere i Canada lenger enn 6 måneder, må du få en kanadisk studietillatelse, som fungerer som et kanadisk studentvisum for varigheten av oppholdet.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

kanadisk studietillatelse

Pris og valuta

CAD 150

Hvem kan søke om visum?

De fleste utenlandske statsborgere må søke om studietillatelse. En studietillatelse, når den er utstedt, tillater en utenlandsk statsborger å studere i Canada ved et godkjent institutt for varigheten av det angitte kurset eller programmet. I noen tilfeller trenger du ikke studietillatelse for å gå på skole i Canada:

 1. Hvis kurset eller programmet du har tenkt å studere har en varighet på mindre enn 6 måneder.
 2. Hvis du er et familiemedlem eller ansatte til en utenlandsk representant til Canada.
 3. Hvis du er medlem av en utenlandsk væpnet styrke. Du vil imidlertid fortsatt trenge en elektronisk reiseautorisasjon (eTA) for å fly til Canada.

Hvor kan du søke?

Søknad på nett/papir

Du kan søke om en kanadisk studietillatelse enten online eller gjennom en papirsøknad, som kan fås fra nettstedet Citizenship and Immigration Canada (CIC).

Nettsted:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Hvordan lage søknaden?

1. Du må først innhente et standardisert akseptbrev fra en anerkjent leverandør av høyere utdanning.

2. Neste trinn er å få en kanadisk studentvisumsøknadspakke, enten fra CIC-nettstedet (http://www.cic.gc.ca) eller ved å kontakte ditt lokale visumkontor, eller den kanadiske ambassaden eller konsulatet i ditt hjem land.

3. For å få søknadspakken din, må du svare på noen spørsmål om deg selv på CIC-nettstedet. Disse spørsmålene vil avgjøre om du er kvalifisert til å søke online om en kanadisk studenttillatelse, og hvilke dokumenter du må oppgi. Hvis du blir funnet kvalifisert, vil du motta en personlig sjekklistekode, gyldig i 60 dager, som du trenger for å sende inn søknaden din online. Sørg for å skrive ut siden som inneholder koden din for fremtidig referanse. Siden vil også inneholde en søknadsguide, et estimert studieavgiftsbeløp, en liste over dokumenter du må sende inn sammen med søknaden din, og retningslinjer for de neste trinnene dine.

4. Når du er klar til å søke, oppretter du en MyCIC-konto, hvor du skriver inn din personlige sjekklistekode. Du vil da motta din personlige dokumentsjekkliste som lar deg laste opp og sende dokumentene dine til CIC.

5. Når du har dokumentene og søknadsskjemaet klart og har betalt avgiftene, kan du sende inn den utfylte søknaden til CIC.

6. Noen søkere må kanskje delta på et intervju på deres lokale visumkontor.

7. Når søknaden din er godkjent, vil du motta et introduksjonsbrev, mens studenter fra land som krever en elektronisk reiseautorisasjon (eTA) og/eller et midlertidig oppholdsvisum vil få utstedt disse om nødvendig. eTA vil bli knyttet til passet ditt. Det er viktig at du reiser med passet du brukte da du søkte om studietillatelse. eTA vil være gyldig i fem år eller til passet ditt utløper, avhengig av hva som kommer først.

8. Presenter disse sammen med passet ditt, bevis på din økonomi og akseptbrevet ditt (og eventuelle andre dokumenter du har blitt bedt om å ta med) til Canada Border Services Agency (CBSA) i Canada, som deretter vil utstede din kanadiske studietillatelse og gi deg tilgang til Canada. De nødvendige dokumentene for studentvisum i Canada inkluderer:

 • Utfylt søknadsskjema;
 • Det originale akseptbrevet fra universitetet;
 • Et gyldig pass/reisedokument, som også lar deg returnere til hjemlandet ditt. Hvis du bor i USA, er dette ikke nødvendig;
 • To nyere bilder i passstørrelse, med spesifikasjoner av navn og fødselsdato på baksiden;
 • Bevis på økonomisk støtte under studiene som representerer: skolepenger + 833 CAD/måned (for alle provinser, unntatt Quebec) eller skolepenger + 917 CAD/måned (Quebec);
 • Et forklaringsbrev;
 • Hvis du har tenkt å studere i Quebec, trenger du også et Certificat d'acceptation du Québec, engelske og franske oversettelser for dokumentet ditt, en erklæring fra oversetteren og en bekreftet kopi av originaldokumentene;
 • Bevis på at du har betalt studietillatelsesavgiften (150 CAD).

Når bør du søke?

Behandlingstiden varierer. Det avhenger av hvilken type søknad du sender inn, og hvor den behandles. Papirsøknader tar vanligvis omtrent dobbelt så lang tid som elektroniske søknader. Det anbefales alltid å sjekke behandlingstidene i god tid: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Når du har en kanadisk studietillatelse, kan du søke om å fornye den fra Canada hvis du bestemmer deg for å fortsette studiene.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

Du kan jobbe på eller utenfor campus i opptil 20 timer i løpet av universitetsseestre og heltid i pauser som vinter- eller sommerferier, uten behov for arbeidstillatelse. For å kvalifisere må du ha gyldig studietillatelse og være fulltidsstudent. Du trenger også et Social Insurance Number (SIN) fra Service Canada for å jobbe i Canada eller motta fordeler og tjenester fra offentlige programmer. Studietillatelsen din blir ugyldig 90 dager etter at du har fullført studieprogrammet, så du må skaffe deg en arbeidstillatelse etter endt utdanning hvis du ønsker å bli i Canada etter studiene og søke arbeid. Denne er gyldig i tre år.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Et kanadisk studentvisum kan avslås hvis visumansvarlig mistenker at søkerens hensikt med å reise til Canada ble feilfremstilt - hvis et studiekurs ikke var den virkelige grunnen til at en person søkte. Enda mer sannsynlig er at beviset på midler som er gitt kan være utilstrekkelig for de forventede utgiftene til undervisning, mat, husleie osv., eller kanskje ikke være klart tilstrekkelig for et påstått studieløp.