Keystone logo
Bulgaria

Beste universiteter for Juss Programmer i Bulgaria 2024

Antall institusjoner: 29
  • Sofia, Bulgaria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgaria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgaria

  University of National and World Economy / UNWE / er den største og den eldste høyere økonomiske skolen i Bulgaria og Sørøst -Europa. Den har en historie på 100 år. Universitetet stammer fra Free University of Political and Economic Sciences som ble opprettet ved ordre nr. 2155 av 5. juli 1920 av ministeren for nasjonal opplysning. I 1940 /State Gazette, utstedt. Nr. 126 av 7. juni 1940/ det ble omgjort til State Higher Institute of Finance and Administrative Sciences og i 1947 ble det omorganisert som et fakultet for økonomiske og sosiale studier ved Sofia University.

  • Sofia, Bulgaria

  Sofia University St. Kliment Ohridski er det første bulgarske instituttet for videregående skole. Historien er en legemliggjøring og en videreføring av den bulgarske nasjonens århundre lange kulturelle og pedagogiske tradisjon.

  • Sofia, Bulgaria

  Ved vedtak fra nasjonalforsamlingen 26. mai 2015 ble College of Telecommunications and Posts omdannet til Висше училище по телекомуникации и пощи , med tema for aktivitet: opplæring av spesialister med høyere utdanning innen spesialiteter innen yrkesfelt "Kommunikasjon og datateknikk "og" Administrasjon og ledelse ".

  • Varna, Bulgaria

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" er det største private universitetet i Bulgaria. Det er et etablert akademisk senter som kombinerer opplæring av bulgarske og internasjonale studenter i prioriterte områder for landet og skaper et internasjonalt konvertibelt og konkurransedyktig vitenskapelig og akademisk produkt. Det lærer over 10 000 studenter på mer enn 67 bachelor- og masterprogrammer og 29 doktorgrader. programmer.

  • Plovdiv, Bulgaria

  Agricultural University - Plovdiv ble opprettet i 1945. Det har styrket sine posisjoner som et nasjonalt senter for landbruksvitenskap og utdanning i Bulgaria. I 2006 tildelte National Evaluation and Accreditation Agency Agricultural University - Plovdiv en institusjonell akkreditering og den høyeste karakteren “Very Good”.

  • Veliko Tarnovo, Bulgaria

  Høsten 1963, på den historiske og pittoreske åsen "Sveta Gora" i Veliko Tarnovo, åpnet det første universitetet utenfor hovedstaden dørene, som har skytshelgener Cyril og Methodius som lånetakere. Etter å ha arvet de pedagogiske og kulturelle tradisjonene til den berømte Tarnovo Literary School fra 1300 -tallet, har den etablert seg som en autoritær høyere skole for humaniora og kunst, som et prestisjefylt utdannings- og vitenskapelig senter.

  • Pleven Center, Bulgaria

  Medisinsk universitet - Pleven er et av de fem medisinske universitetene i Bulgaria. Det ble etablert i 1974, og utvidet horisontene, størrelsen og omdømmet til bysykehuset, grunnlagt i 1865. I dag kombinerer det tradisjoner fra fortiden med mulighetene i nåtiden, og inneholder pedagogiske og terapeutiske fasiliteter, en moderne preklinisk base, Universitetssykehus med mer enn 1000 senger og klinikker på alle de store medisinske feltene, i tillegg til et stort antall spesialiserte klinikker og forskningsenheter med moderne diagnostisk og terapeutisk utstyr.

  • Burgas, Bulgaria

  Burgas Free University / BFU / ble opprettet med en lov fra The Great National Assembly 18. september 1991 og er et av de første ikke-statlige universitetene i landet. Universitetet er akkreditert av National Evaluation and Accreditation Agency og er sertifisert under den internasjonale kvalitetsstandarden ISO 9001: 2008: BFU er et moderne og innovativt universitet som bryr seg om sine studenter og deres profesjonelle realisering, og som har betydelige akademiske prestasjoner og et internasjonalt anerkjent status.

  • Sofia, Bulgaria

  Химикотехнологичен и металургичен университет er en akademisk institusjon med fokus på behovene i vår tid og nasjon. Samfunnet vårt går utover universitetet og landet og inkluderer akademiske partnere fra forskjellige kontinenter.

  • Varna, Bulgaria

  Velkommen til Medical University-Varna-et av de mest moderne og høyteknologiske universitetene i landet! Attraktivt multinasjonalt miljø, toppmoderne treningsmetoder og fasiliteter, trening i virkeligheten og simulering, fantastiske idretts- og rekreasjonsforhold i Bulgariens sjøhovedstad-dette er bare noen av grunnene til at studenter fra omtrent 50 land alle over hele verden har valgt å studere ved Medical University-Varna!

  • Sofia, Bulgaria

  University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) er et statsuniversitet, omdøpt ved parlamentsdekretet 29. november 2010 etter at Specialized Higher School of Library Studies and Information Technologies stemte i 2004. Gjennom årene var det henholdsvis: Etablert - 18. September 1950 ved regjeringsdekret som statsbiblioteksinstituttet og senere omdøpt til The College of Library Studies ved parlamentsdekret;

  • Sofia, Bulgaria

  The Specialized Establishment of La Francophonie for Administration and Management (ESFAM) er et institutt for Universitetsbyrået La Francophonie, basert i Sofia, Bulgaria. Vårt oppdrag er å trene høyt nivå spesialister innen administrasjon og forretningsadministrasjon på fransk for å bidra til utviklingen av land i sentral- og Øst-Europa-sonen.