Keystone logo
Brasil

Studer Juss i Brasil 2024

Studer i Brasil

Hva Er Law Degree i Brasil? I Brasil er lov undervist som et universitet. Når prosessen er ferdig, vil studenten ha en Bachelor 's grad i lov. Det er også funnet i privatrettslige skoler. Eventuelle rettslige grad må være akkreditert av den nasjonale kommisjonen for juridisk utdanning av OAB Federal Counsil. Offisielt er juridisk embetseksamen i Brasil en lavere grad i lover og samfunnsvitenskap. En Doctor of Law, som krever ytterligere studier, er også et alternativ her. Det krever videre studier samt praktisk bruk i felt. Law Higher Education i Brasil Brasil har et stort antall lover skoler, og som et resultat, er det mange advokater til stede. Faktisk, i en av landets 's største byer, Sao Paulo, er det noen 222 000 advokater til stede. Dette er betydelig mindre enn de fleste byer i USA eller Storbritannia. Men det er et reelt behov for kvalifiserte fagfolk her siden mange advokater er mindre enn hederlig.Studenten som ønsker å praktisere loven i Brasil må fylle ut alle hans eller hennes studier og deretter melde i Course of Law programmer på en av de mange skolene, som det er mer enn 1000. Studenten vil da trenge å oppgradere fra den skolen. Deretter, når han eller hun nyutdannede, vil studenten må passere en Bar test. Dette er en mangfoldig test som kan være svært utfordrende. Det administreres av Bar Association of Brasil. Vanligvis tar det pedagogiske prosessen om fem år å fullføre. For internasjonale studenter som ønsker å melde deg på lov programmer i Brasil, er det første skrittet til å gjelde en av høgskolene innbydende internasjonale studenter. Studentene må ha midler til å betale for seg selv, herunder full utdanning, og må få et studentvisum, som skolen kan hjelpe eleven til å oppnå. Ser langsiktig, er det behov for kvalifiserte fagfolk her, men det er nok av utfordringer i tillegg.Den godt kvalifisert student må bruke seg selv på riktig måte for å oppnå riktig nivå av utdanning.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  185
 • Andel av verktøy

  23
 • Internett-abonnement

  19
 • Lokal transport

  41

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  7
 • Kinobillett

  7
 • Litt lokalt øl

  2

Om Brasil

Brasil er det største landet i Sør-Amerika. Det er også tilbyr en unik kombinasjon av moderne liv og landlige liv. Brasil, som grenser til Venezuela, Guyana, Surinam, og en rekke andre land, er en stor en på ulike måter. Det har den syvende største BNP i verden. Det er hjem til 201 millioner mennesker. Det har også noen av de mest interessante endringene som finner sted som landet vokser for å møte kravene fra sin yngre befolkning. For de studentene som ønsker å studere jus i Brasil, det er nok av lovende muligheter, blant annet behovet for godt kvalifiserte fagfolk. Brasil tilbyr internasjonale reise visum til studenter som er tatt inn i skolene i landet. Essential Fakta om Brasil - Brasil har en kompleks og kompakt system av elver som inkluderer Amazon, Negro og Parana Rivers.Amazonas har det største volumet av vann som finnes i noen elv i verden, og er den nest lengste elv på jorden - Nesten en fjerdedel av verdens 's regnskoger finnes i Brasil, for det meste bestående av Amazonas jungel. Regnskogen i Amazonas er også hjem til flere arter av aper enn noe annet sted på jorden - Soccer (futebol) er Brasil 's mest populære sporten. Studentene vil finne at ethvert medium til stor by de besøker mens han studerte i Brasil har en eller flere fotballstadioner - En tredjedel av Brasil 's to millioner innbyggere jobber i landbruksnæringen.Kaffebønner, mais, hvete, sukkerrør, ris og soyabønner er Brasil 's primære dyrking - En av de syv underverkene i verden, Kristus-statuen, er funnet i Rio De Janeiro Hovedstaden i Brasil er Brasilia, hvor stor høyere utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Brasilia, Cental Universitetet i Brasilia (UniCEUB) og den katolske universitetet i Brasilia (UCB) er plassert - Antropologer har anslått at så mange som 60 stammer finnes i regnskogen Amazonas som har ennå til å ta kontakt med sivilisasjon Hva er lov System i Brasil? Den brasilianske rettssystem kan være komplisert. Landet er en føderativ republikk, lover ved de statlige, kommunale og føderale nivåer. Med et kodifisert juridisk system, har hver komponent av regjeringen sitt eget sett med lover basert på den spesifikke konteksten av disse lovene og hvordan de brukes. En domstol systemet bidrar til å håndheve lover, hvorav advokater er nødvendig for å representere enkeltpersoner.Den føderale grunnloven er den viktigste styringskomponenten i rettssystemet.

Visumkrav

Alle studentvisum i Brasil kalles Temporary Visa IV, eller VITEM-IV.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum (VITEM-IV)

Pris og valuta

Prisene for studentvisum til Brasil varierer avhengig av søkerens nasjonalitet. Følgende kostnader kan endres:

 • For statsborgere i De forente arabiske emirater: 95 USD
 • For statsborgere i Frankrike: 140 USD
 • For britiske statsborgere hvis visum er gyldig i opptil 180 dager: 40 USD
 • For britiske statsborgere hvis visums gyldighet overstiger 180 dager: USD 195
 • For statsborgere i USA: 160 USD
 • For borgere fra andre land: 40 USD

Hvem kan søke om visum?

Alle utlendinger som ønsker å studere i Brasil - uten noen immigrasjonsmål eller intensjon om å utføre betalte aktiviteter som ikke er praksisplasser - må søke om studentvisum. Hovedkravet for å få studentvisum er at du er registrert ved et brasiliansk universitet som er registrert hos utdanningsdepartementet i Brasil.

Hvor kan du søke?

På nærmeste generalkonsulat eller brasilianske ambassade

Du kan søke om studentvisum til Brasil på nærmeste generalkonsulat eller Brasilianske ambassade.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Du bør konsultere generalkonsulatets nettsted for å få en søknad om studentvisum, en liste over krav og for å bekrefte søknadsprosessen og tidsplanen. Gjør definitivt avtalen med ditt konsulat eller ambassade så snart som mulig.

For å søke om en VITEM-IV, er det nødvendig å utarbeide følgende dokumentasjon:

 • Søkerpass som ikke kan utløpe innen 6 måneder og må ha minst to blanke sider
 • Ett visumsøknadsskjema per søker, generert online
 • To bilder i størrelsen 3 cm x 4 cm
 • Bevis på bosted innenfor jurisdiksjonen til den konsulære seksjonen av ambassaden de siste 12 månedene
 • Ikke-kriminalitetsattest utstedt av søkerens lokale politiavdeling for søkere over 18 år, utstedt mindre enn 90 dager før søknaden
 • Bevis på stipend, hvis ikke, bevis på økonomisk evne til å betale for hele varigheten av kurset
 • Bevis på påmelding i institusjonen som bekrefter at søkeren vil delta på et studiekurs, med tydelig angivelse av antall timetimer per uke
 • Notarisert fødselsattest eller erklæring
 • Sertifikat utstedt av den tidligere utdanningsinstitusjonen som angir utdanningsnivået til søkeren
 • Dersom søkeren er under 18 år og ikke reiser sammen med sine foreldre eller foresatte, skal en attestert kopi av fødselsattest sverget oversatt til portugisisk eller engelsk og en autorisasjon for brasiliansk visumutstedelse for mindreårige signert av begge foreldre eller foresatte hos en offentlig notarius.
 • Helseforsikring gyldig i Brasil som tilbyr dekning for behandling og sykehusinnleggelse, eller PB4 i tilfelle studenter fra Portugal

Når bør du søke?

Behandlingstiden kan være rask og ta bare et par dager, men dette avhenger av landet.

VITEM-IV er gyldig for inntil ett år av gangen, avhengig av hvilket emne studenten er påmeldt, og kan fornyes så mange ganger det er nødvendig for at studenten skal fullføre emnet. Forespørselen om å forlenge visumet må gjøres hos en føderal politiavdeling eller i justisdepartementet innen 30 dager før gjeldende visum utløper. For å fornye visumet etter ett år, må du vise dokumentasjon fra universitetet som beviser at du har rimelig oppmøte og ytelse for å fortsette kurset.

For praktikanter er studentvisumet gyldig i ett år og kan ikke fornyes.

Etter at studentvisum er gitt til søkeren, har studenten tre måneder på seg til å reise inn i Brasil. Etter å ha kommet inn i Brasil har studenten opptil 30 dager på seg til å registrere seg hos den føderale politiavdelingen i byen de skal bo i.

Behandlingstid

Arbeidsmuligheter

De som kommer til Brasil med VITEM-IV har ikke lov til å drive med betalte aktiviteter som ikke er praksisplasser. Utenlandske studenter som er villige til å være praktikanter i Brasil har imidlertid lov til å utføre betalte aktiviteter. For praksisplasser på inntil fire måneder er det ikke behov for en formell kobling med en brasiliansk utdanningsinstitusjon. For praksisplasser som varer lenger enn fire måneder, er en formell kobling med en brasiliansk utdanningsinstitusjon obligatorisk.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?