Keystone logo
Australia

Beste universiteter for Juss Programmer i Australia 2023

Antall institusjoner: 273
  • Camperdown, Australia

  Gjør deg klar til å starte universitetsstudiene dine online. Fra guider til å sette opp studieplassen din til nettklubber og programmer, vi har alt du trenger for å holde deg sosial, støttet og koblet til universitetssamfunnet mens du studerer hjemmefra.

  • Camperdown, Australia

  Vi har utfordret tradisjoner i nesten 170 år. Vi gjør livene bedre ved å produsere ledere i samfunnet og utstyre våre medarbeidere med lederegenskaper slik at de kan tjene våre lokalsamfunn på alle nivåer.

  • Melbourne, Australia

  Ved La Trobe University lærer vi deg hvordan du kan tilpasse deg nye situasjoner, få kontakt med andre og ta ledelsen - kraftige ferdighetssett som identifiserer deg som leder. Her er lærerpersonell dedikert til fortreffelighet. Du lærer i et fleksibelt format mens du får ferdigheter og kunnskap for å fremme karrieren din.

  • New York, USA
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 5 mer

  The Original Graphic Design Bootcamp. Studer med Shillington online eller på campus i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne eller Brisbane. Ingen erfaring nødvendig. Vår innovative tilnærming til designutdanning betyr at studentene oppnår fantastiske, prisbelønte resultater på bare 3 måneder på heltid eller 9 måneder på deltid. Talentfulle lærere sørger for at du bruker mer tid på å gjøre det du liker med de virkelige og relevante ferdighetene du lærer - fra designteori, typografi og emballasje til design av mobilapper og brukeropplevelse (UX). Oppgrader med en polert portefølje som viser ditt beste arbeid, klar til å starte din kreative karriere.

  • Joondalup, Australia
  • Mount Lawley, Australia
  • + 1 mer

  Edith Cowan University har et enestående rykte for kvaliteten på undervisningen vår og studentopplevelsen. Hos ECU styres vi av våre verdier som integritet, respekt, rasjonell etterforskning, personlig fortreffelighet og mot. Vi er stolte av å tilby en av de beste studentopplevelsene i Australia. Det betyr at våre nyutdannede, dine medstudenter, har vurdert oss høyt for ting som undervisningskvalitet, kompetanseheving og studentstøtte. Ting du vil sette stor pris på hvis du bestemmer deg for å studere her. Med over 30 000 studenter utgjør internasjonale studenter over 18% av studentpopulasjonen fra over 100 forskjellige land.

  • Sydney, Australia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Australia
  • Kelvin Grove, Australia

  QUT er et stort australsk universitet med et globalt perspektiv og et virkelighetsfokus. Vi er et av landets raskest voksende forskningsuniversiteter, og våre kurs er i høy etterspørsel. Våre nyutdannede inkluderer åtte Rhodes-lærde, fem av dem tildelt de siste seks årene.

  • Surry Hills, Australia

  Academy of Music And Performing Arts (AMPA) er en av Australias ledende tertiære tilbydere av scenekunstutdanning. AMPA har utdannet og inspireret unge artister i over 20 år, og forblir forpliktet til å gi den høyeste kvaliteten i bachelor- og postgraduate grader med fokus på scenekunst, inkludert samtidsmusikk, jazz og klassisk musikk, danseforestillinger (moderne, ballett, jazz, samtidskunst og hiphop). ), musikkteater, komposisjon/musikkproduksjon og kunstledelse.

  • Swansea, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Melbourne, Australia
  • + 2 mer

  Verdens mest innovative online grader helt dedikert til de ansettelsesevne som industrien ønsker og trenger. Over 44% av Ducere-studentene fikk lønnsøkning eller opprykk før de ble uteksaminert. Få innsikt fra et globalt fakultet med over 250 verdensledere, inkludert presidenter, statsministre, milliardærer, filantropister, administrerende direktører i Fortune 500, vinnere av Nobels fredspris og mer. Ingen eksamener. Arbeid med virkelige prosjekter med våre industripartnere som KPMG, PwC, Disney, LinkedIn, Qantas, FN, Make-A-Wish, australske og britiske myndigheter og mer. Praktisk prosjektbasert læreplan der du bruker alt du lærer i situasjoner i den virkelige verden og løser legitime forretningsutfordringer som vil forandre karrieren din.

  • Perth, Australia
  • Melbourne, Australia
  • + 1 mer

  Hovedmålet til Engineering Institute of Technology (EIT) er å gi en enestående praktisk ingeniør- og teknologiutdanning; fra diplomer til mastergrader. De beste ingeniørforeleserne og instruktørene, med omfattende ekte ingeniørerfaring i bransjen, er hentet fra hele verden. Læringen er oppnådd gjennom ansikt-til-ansikt klasser så vel som synkrone, online (eLearning) teknologier.

  • Prahran, Australia

  Ducere Global Business School er en anerkjent leder innen samarbeid mellom universiteter og bedrifter, for å designe og levere grader som har en reell karrierepåvirkning. Vi samarbeider med store universiteter på tvers av 4 kontinenter, globale selskaper, offentlige avdelinger og frivillige organisasjoner, i tillegg til å være medlem av AACSB, Clinton Foundation, FN og forskjellige globale kamre, for å sikre at programmene våre er aktuelle, relevante og bransjetilknyttede . Vi har et oppdrag om både næringsliv og filantropi. Ducere har finansiert og støttet aktivitetene til Ducere Foundation på tvers av 27 afrikanske nasjoner for millioner av dollar.

  • Mitcham, Australia

  College for Adult Learning ble dannet som en registrert opplæringsorganisasjon (RTO) i 2009, og gjennom vårt engasjement for resultatfokuserte, praktiske opplæringsløsninger med enestående støtte og fleksibilitet, har vi gjort en reell forskjell i tusenvis av liv de siste årene 10 år. Vår visjon ved College for Adult Learning er sentrert om å skape reelle resultater for studenter. Vi er opptatt av å hjelpe studentene med å nå sine mål gjennom skreddersydde læringsreiser, engasjerende og bransjerelevant kursinnhold, ekstra studiemidler og verktøy. Motta ubegrenset veiledning og støtte fra erfarne fagfolk. Vi tror på å gjøre en forskjell.

  • Melbourne, Australia

  Velkommen til RGIT Australia, et av Australias ledende yrkesutdanningsinstitutter (VET). På RGIT Australia er våre studenter vår prioritet, og vi er stolte av deres prestasjoner. Vårt grunnleggende mål er å gi studentene et miljø som gjør det mulig for dem å nå sitt fulle potensiale.

  • Melbourne, Australia

  Ledelse og ansatte i Brighton Institute Of Technology (BIT) ønsker å ønske alle de nye og hjemvendte studentene hjertelig velkommen. BIT leverer et variert utvalg av nasjonalt anerkjente og fullt godkjente kurs som gir studentene ferdigheter og kunnskap for å komme inn i arbeidsstyrken eller Pathways til videreutdanning.

  • Ipswich, Australia

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 er en registrert opplæringsorganisasjon som er godkjent for å levere nasjonalt anerkjent opplæring og kvalifikasjoner.