Keystone logo
Australia

Studer Juss i Australia 2024

Studer i Australia

De australske Law Degree australske loven skoler konferere Bachelor of Laws (LLB) og, i sjeldne tilfeller, Juris Doctor (JD). LLB er en fireårig studium, mens JD er en tre års pensum. Begge grader er anerkjent for praktisering av loven i Australia i tillegg til flere andre land, så vel. Nesten alle av Australias jusstudenter forfølge en annen grad før eller i løpet av sine jusstudier. Australia tilbyr også et utvalg av LLM programmer, som tilbyr spesialisering alternativer, og kan til slutt gi et mer helhetlig og internasjonal forståelse av loven. Australsk lov grader typisk komplett eller i stor grad oppfyller kravene til praksis lov. Et betydelig antall internasjonale studenter forfølge australske juridisk embetseksamen på grunn av sin høye kvalitet og internasjonalt ettertraktet status. I hvilken grad din australske grad vil bli anerkjent utenfor landet, varierer imidlertid fra land til land.Law Utdanning i Australia Australia 's lov skoler og juridiske fakultetene i universiteter tilbyr både fagvis grader. Hver lov institusjonen har sitt eget studieprogram, selv om mange har en kjerne pensum inkludert innføring i grunnleggende begreper, erstatningsrett, strafferett, tingsrett og flere andre. Studentene også velge mellom en rekke valgfrie emner, som for eksempel folkeretten, rettsvitenskap, og komparativ handelsrett. De fleste australske jurisdiksjoner mandat en periode på ytterligere studier eller praksisopplæring etter juridisk embetseksamen. Alle australske lover skoler underviser i engelsk, og søkere må tilfredsstille et krav språk for å møte ferdighet forventning. Den akademiske kalenderen begynner i mars og avsluttes i oktober. Faktorer involvert med å velge en lov skole omfatter pensum og rykte, så vel som andre, for eksempel plassering, klima, størrelse og internasjonale student demografi.Kostnaden for jusstudier i Australia varierer avhengig av institusjonen, samt graden. Lavere grads studier varierer mellom $ 15.000 og $ 33 000 NOK; mastergrader varierer mellom $ 20.000 og $ 37 000 NOK og doktorgrader kan falle hvor som helst mellom $ 14 000 og $ 37 000 AUD. Mange jusstudenter gå inn i loven karrierer som enten advokater eller advokater som arbeider i privat praksis eller for regjeringen. Andre søke arbeid med store selskaper som spenner fra å forberede bank boliglån til å forhandle kommersielle transaksjoner. Offentlige interesseorganisasjoner, som velferd og rettshjelp, også tilby karriereveier til Australias jurister. En full tredjedel av australske lov graden mottakere don 't går på å praktisere loven. På grunn av sitt fokus på bred tverrfaglig kompetanse, som kritisk tenkning og kommunikasjon, er fagområdet sett på som et grunnlag for en rekke av ikke-juridiske karrierer, inkludert teknologi, business, journalistikk og mer.

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  769
 • Andel av verktøy

  67
 • Internett-abonnement

  53
 • Lokal transport

  103

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  9
 • Kinobillett

  13
 • Litt lokalt øl

  6

Om Australia

Australia, som ligger i den sørlige halvkule er en sofistikert og kulturelt mangfoldig nasjon med en verdensklasse utdanningssystemet. Disse kvalitetene, kombinert med det faktum at det 's et engelsktalende land, gjør Australia et svært populært reisemål for internasjonale studenter. Mesteparten av befolkningen bor langs sør og øst kysten. Australia er et høyt utviklet land med verdens femte høyeste inntekt per innbygger. Store næringer fokusere på Australias naturressurser rike, inkludert jordbruk, hagebruk, fiskeri, skogbruk og mineraler. Australia 's Legal System Avledet fra britisk innflytelse, Australia følger en felles lov system bestående av rettsforsterket vedtekter. Australske stater og territorier er underlagt deres egne rettssystemer med en overordnet føderale kroppen. Australia juridiske system er kjent for sin modenhet og rik historie.

Visumkrav

For alle studieprogrammene må du søke om et underklasse 500 studentvisum.

Spesialkategorivisumet (underklasse 444) er for New Zealand-borgere som ønsker å studere i Australia.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

AUD 560

Gjeldende avgifter for å søke om studentvisum er satt til $560 AUD (~400 €). Prisen er alltid den samme uansett lengde på studiene. Vær oppmerksom på at denne prisen kan variere avhengig av hvor du søker om studentvisum (Australia eller på land).

Hvem kan søke om visum?

Alle som melder seg på som internasjonal student på et kurs som varer i fire måneder eller mer i Australia, trenger et studentvisum. For å søke om australsk studentvisum, må du ha et ubetinget tilbud om plass ved et universitet, ha akseptert dette stedet skriftlig og betalt det nødvendige depositumet for studieavgift. Programmet du velger må være mellom 12 og 52 uker for å være kvalifisert for studentvisum.

Hvor kan du søke?

Online system

Dette underklasse 500-visumet må søkes om ved hjelp av det elektroniske systemet.

Nettsted:https://www.homeaffairs.gov.au/

Hvordan lage søknaden?

Før du søker om visum, må du få en bekreftelse på påmelding (COE) eller et tilbudsbrev som bekrefter at du har blitt akseptert på et kurs registrert under Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS).

Når du fyller ut ditt elektroniske visumsøknadsskjema, må du fremlegge bevis på at du oppfyller:

 1. Økonomiske krav - beløpet du trenger for å bevise at du har for levekostnader (atskilt fra undervisning og reise) er satt til AU$19,830 (~US$15,170) for et år. Alternativt kan du vise bevis på at din ektefelle eller foreldre er villige til å støtte deg og at de tjener minst AU$60 000 (~US$45 850) i året.
 2. Krav til engelskkunnskaper - Hvis du ikke er fra et engelsktalende land (og ikke har fullført minst fem års studier i et engelsktalende land), må du bevise at du kan snakke engelsk til det nødvendige nivået med IELTS , TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic, eller Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Helsekrav - Noen studenter kan bli bedt om å ta en medisinsk og/eller radiologisk sjekk for å vise at de er ved god helse (dette gjelder for eksempel de som har tenkt å utdanne seg til lege, tannlege eller sykepleier). Bortsett fra de fra Belgia eller Norge, er alle studenter forpliktet til å kjøpe Overseas Student Health Cover (OSHC).
 4. Karakterkrav – Australske studentvisumkrav tilsier at du må være av god karakter for å komme inn i Australia. Dette inkluderer en strafferegistreringssjekk.

Vanligvis må studentene sende inn følgende:

 • Fullført søknadsskjema for australsk studentvisum (157A)
 • Betalt visumsøknadsgebyr – for tiden AU$550 (~US$420 i de fleste tilfeller
 • Kopi av passbiodataside (noen studenter kan bli bedt om å oppgi passet fysisk)
 • Registreringsbevis eller tilbudsbrev
 • Bevis på tilstrekkelige midler
 • Bevis på helseforsikringsdekning
 • Engelsk ferdighetsprøve resultater
 • Resultatene av sjekk av strafferegisteret
 • Fire nyere bilder i passstørrelse

Etter at du har satt sammen og skannet støttedokumentene dine, må du opprette en konto og søke med det elektroniske "ImmiAccount"-applikasjonssystemet: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Når bør du søke?

Du kan bare søke om et australsk studentvisum etter at du har mottatt en bekreftelse på påmelding (CoE) fra ditt valgte universitet.

De fleste visumsøknader tar fire uker å behandle. Studentvisumets varighet avhenger av programmet du velger. Hvis du studerer i Australia for et kurs som er lengre enn 10 måneder og avsluttes ved slutten av et australsk studieår (vanligvis midten av desember), vil visumet ditt vanligvis være gyldig til 15. mars året etter. Hvis kurset ditt er lengre enn 10 måneder og avsluttes i januar til oktober, vil visumet ditt vanligvis være gyldig i to måneder etter at kurset er fullført.

Du kan fornye studentvisumet ditt så mange ganger du vil, så lenge du er påmeldt et kurs godkjent av CRICOS.

Du kan reise inn i Australia på studentvisumet ditt opptil 90 dager før kurset starter. Innen syv dager etter ankomst må du informere utdanningsleverandøren din om bostedsadressen din, og også gi beskjed innen sju dager dersom du bytter adresse.

Behandlingstid

4 Weeks

Arbeidsmuligheter

Mens du er på studentvisum, kan du jobbe opptil 40 timer hver fjortende dag i løpet av semesteret, og heltid i ferien. Arbeid som er en formell, registrert del av kurset ditt er ikke inkludert i grensen. Hvis du studerer en mastergrad ved forskning eller en Ph.D. du har ingen arbeidsbegrensninger.

Timer per uke

20

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Søknaden om studentvisum kan bli avvist blant annet hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter, eller hvis du ikke oppfyller nødvendige økonomiske, karakter eller helsemessige krav.