Catholic University Of Uruguay includes ISEDE and all schools

Introduksjon

Universidad Católica del Uruguay er installert i Montevideo og i flere byer i interiøret, og er det eldste private universitetet i landet og det mest utbredte geografisk.

Opprinnelig grunnlagt i 1882 av den første erkebiskopen av Montevideo, Mons. Mariano Soler gjenåpnet og overlatt til Society of Jesus i 1985, det katolske universitetet i Uruguay er hovedarbeidet til den katolske kirken innen uruguayansk høyere utdanning. Hennes engasjement for akademisk dyktighet, ideologisk pluralisme, økumenisme og interreligiøs dialog har gjort henne til en av de grunnleggende aktørene i kulturlivet i landet.

Fra det øyeblikket fødselen satte det katolske universitetet i Uruguay seg som utfordring å være et annet alternativ innen universitetsutdanning. Dette førte til at hun jobbet i tidligere forsømte områder og spilte en innovativ rolle i utviklingen av nye pedagogiske metoder og i evangeliseringen av kultur. I dag, med åtte tusen studenter i klasserommene og flere titalls akademiske programmer på gang, opplever det et stadium av konsolidering og står overfor utfordringen med å svare på de nye kravene i det uruguayanske samfunnet.

Kommunikasjon av kunnskap, menneskelig dannelse og kulturutbredelse er vår universitetsmåte å tjene.

Steder

  • Avenida 8 de Octubre,2738, 11600, Montevideo Department

Spørsmål