Velkommen til US-German Summer Law School

Tilbring sommeren i hjertet av Europa

Det juridiske fakultet ved Justus Liebig University Giessen, Marquette University Law School og University of Wisconsin Law ser frem til å være vertskap for studenter fra hele verden for den 12. USA-tyske Summer Law School i Giessen.

Programmet kombinerer høy kvalitet undervisning med et bredt spekter av kulturelle og sosiale aktiviteter.

I løpet av de fire ukene i Giessen vil studentene studere i en kjent atmosfære og møte utmerkede forelesere og utøvere fra hele verden. Dessuten har de muligheten til å delta på et tysk språkkurs tilbys på ulike nivåer.

Studentene kan bli med på vårt ekskursjoner til de fantastiske europeiske hovedstaden, Berlin og Brussel , og nyte det vakre tyske landskapet på vår Rhinaldalen tur.
Programmet er ferdig med flere valgfrie sosiale arrangementer , for eksempel sport, en sommergrill og overnatting på et hotell med frokost .

Nøkkeldata

  • Programdato: 18. juli - 15. august 2020
  • Lengde: 4 uker

Studiepoeng: 3 studiepoeng per kurs for vellykket passering av studieprogrammet 3 studiepoeng for vellykket deltakelse i valgfrie tyske språkkurs

emner
  • Internasjonal økonomisk lov
  • Sammenligning av konstitusjonell lov
  • Forretningsetikk og menneskerettighetsloven
  • Internasjonal immateriell rett

Et valgfritt tysk språkkurs tilbys også.

  • Pris: 1900 €

Prisen inkluderer alle kursmaterialer og en tilleggslesning, overnatting i fellesrom (hotell, ett bad) inkl. frokost, helse, ulykkes- og ansvarsforsikring, gratis offentlig transport i Giessen og felturer til Brussel og Berlin, samt de fleste sosiale arrangementer.

Erklæring SLS Giessen

Hana Karawia, Egypt, lov

"Sommerskolen var nyttig for meg i stor grad, da det viste meg for viktige lovområder som er viktige for min fremtidige karriere og for internasjonale studenter som jeg har blandet seg med. Jeg har fått teoretisk og praktisk juridisk kunnskap så vel som kulturell kunnskap fra mine internasjonale kolleger. "

Jayanti Mishra, India, lov

"Min deltakelse i sommerskolen har vært en berikende og lærerik opplevelse for meg. Jeg har både akademisk og personlig kunnskap (takket være de store lærerne!), Gjort venner til livet og samlet gode minner som jeg vil verne om for alltid."

Francis Sinsai, Gambia, folkeretten

"Hvis du tviler på om du skal bli med eller ikke, ikke nøl med! Pakke poser og brak deg selv i en måned med givende opplevelser! Programmet hadde en imponerende balanse mellom faglige og sosiale aktiviteter. Det beste av alt, vennene jeg laget her gjorde sommerprogrammet det mest givende. "

Marcelle B. Cortiano Nagakura, Brasil, lov, IP-lov og sammenlignende konstitusjonell lov

"Da jeg begynte å se etter sommerferdskurs, hadde jeg tenkt å gå til England eller til USA, men da fant jeg SLS Giessen, og det var en takknemlig overraskelse. Hele strukturen i kurset er veldig imponerende og kvaliteten på klassene og professorer er utover enhver forventning jeg hadde før, så samlet kan jeg si at SLS var definitivt en fantastisk opplevelse, og en viktig del av mitt liv og fremtidige karriere. "

Program undervist i:
  • Engelsk
Sist oppdatert September 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juli 18, 2020
Duration
4 uker
Heltid studier
Pris
1,900 EUR
inkludert overnatting og utflukter
Frist
Mai 31, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 18, 2020
Sluttdato
aug. 15, 2020
Søknadsfrist
Mai 31, 2020

Juli 18, 2020

Location
Søknadsfrist
Mai 31, 2020
Sluttdato
aug. 15, 2020

Study Law in Giessen