Les den offisielle beskrivelsen

Toårig Utvidet Master of Laws (LLM) grad

Den toårige Master of Laws (LLM) ved USC Gould lar deg bruke ett år å lære grunnleggende elementer av det amerikanske juridiske systemet og mestre juridisk engelsk før ett år med LLM studier.

I løpet av det første året vil du få akademisk opplæring i juridisk lesing og forståelse, case briefing, juridisk analyse og mer samtidig som du forbedrer dine engelskkunnskaper. Små, personlige klasser gir deg muligheten til å tilpasse seg til å bo i USA og delta i USC.

Etter vellykket gjennomføring av det første året vil du motta et sertifikat i US Legal Studies og bli registrert i USC Goulds LLM-program.

Hvorfor velge den toårige utvidede LLM hos USC Gould?

Gjenkjent av LLM Guide som en av de "Top 10 LLM-programmene i California", styrker vår toårige LLM-læreplan i det første året flytigheten på engelsk mens du forbereder deg til å lykkes i LLM-graden ved USC Gould. I løpet av det andre året gir våre toårige LLM deg en grundig forankring i amerikansk lov, samtidig som du stimulerer kritisk tenkning og praktisk problemløsning.

Når du blir med i USC Gould, vil du bli en del av et dynamisk og mangfoldig lovskolesamfunn, bli nurtured av en verdensklasse fakultet og rådgivere, registrere deg i små og kollegiale klasser, og bli med i det globale trojanske familiens nettverk av mer enn tusen LLM alumni og ti tusen lov alumni.

Vårt kontor for internasjonale tjenester gir ytterligere ressurser for å hjelpe deg med visum og andre krav til studier i USA

valgbarhet

For å kvalifisere for opptak til vår toårige utvidede LLM, må du ha oppnådd din første lovgrad (LLB eller tilsvarende) utenfor USA.

Program undervist i:
Engelsk
University of Southern California USC Gould School of Law

Se 1 flere kurs fra University of Southern California USC Gould School of Law »

Sist oppdatert May 19, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
64,064 USD
Undervisning for 2018-19 er $ 64.064 pluss obligatoriske avgifter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree