The Law Degree Program: Juris Doctor (JD)

Generelt

Programbeskrivelse

JD - Juris Doctor er en profesjonell juridisk grad. Det er graden som de fleste juridiske studenter må oppnå for å gi dem rett til å ta en advokateksamen og, etter bestått, bli en lisensiert advokat. School of Law tilbyr et fire-årig, deltid, JD-program, et ikke-akkreditert Law School. Dette programmet lar studentene fortsette å jobbe heltid mens de går på jusstudiet. JD-graden er et tradisjonelt jusskoleprogram designet for å forberede studentene for å komme inn i det juridiske feltet, spesielt lovpraksis i California og innenfor Federal Court System. Dette programmet lar studentene få omfattende instruksjoner som begynner med kontrakter, erstatning og strafferett. Etter å ha fullført førsteårseksamen i jusstudenter (FYLSX) fortsetter den gjennom mellomliggende og øvre juridiske temaer. School of Law-programmets hovedmål er å gi studenter en sterk bakgrunn i advokatyrket for å bli en vellykket advokat. Studenter som er registrert i JD-programmet og fullfører det første året med jusstudier, må bestå førsteårseksamen i jusstudenter som kreves i Business and Professions Code § 6060 (h) og regel VIII i reglene om regulering av opptak til praksis i California som en del av kravene for å kvalifisere for å ta California Bar Bar Examination. En student som består eksamen i førsteårsstudenter innen tre (3) administrasjoner av eksamen etter først å ha blitt kvalifisert til å ta den, vil få kreditt for alle juridiske studier som er fullført til eksamenstidspunktet. En student som ikke består eksamen innen tre (3) administrasjoner av eksamen etter først å ha blitt kvalifisert til å ta den, må straks diskvalifiseres fra lovskolens JD-gradsprogram. Hvis den avskjedigede studenten deretter har bestått eksamen, er studenten kvalifisert for ommelding til programmet, men får kreditt for bare ett års juridisk studie.

Sist oppdatert jan. 2021

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances.

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances. Minimér
Rancho Cucamonga